125

Анонимен

преди 2 години

безобразна наглост от путинофилските психари. българският премиер, за разлика от чиновничката *** митрофанова, е ИЗБРАН от българския народ на редовни законни избори, а не си е осигурил работото място по лесния руски обичай на млади години!

124

Анонимен

преди 2 години

До Хмм Да я изгонят и да ходи да се оплаква на арменския поп.

123

Хмм

преди 2 години

Митрофанова е изразила мнение. Голяма работа. С такива хора е общувала, така е разбрала. Нито правна, нито законова стойност има. Премиер напада посланик - това вече е различно. Петков, като не е съгласен с нея, да беше платил за анкета в страната и да я опровергае.

122

Солджър

преди 2 години

Като знам какви са ни генералите продажници за долари срам ме е че съм войник!

121

Анонимен

преди 2 години

Казашки тралове напъните се повече че галон бензин поскъпна! ВСАЩ на всяка колонка лепят Бай Дън който сочи цената и пише I Do This. Така че това ви чака

120

Майор Михов

преди 2 години

не знам дали посланиците могат да бъдат определяни за персона нон грата, но ако е възможно - незабавно трябва да бъде изгонена тази "посланичка". Да заминава за Магадан - светкавично!

119

msm

преди 2 години

Няма ли читава българска партия да спретне мощен антивоенен митинг в подкрепа на Украйна под прозорците на тази Матрьошка бездарна и злобна

118

Одобрявам

преди 2 години

Всички евроатлантици и децата им Да отидат на фронта в Украйна! Така ще докажат че са ЗАГРИЖЕНИ и СОЛИДАРНИ с Украйна. Могат да вземат и чертежите на Ф16 защото там недостига тоалетната хартия! Ако искат могат и да летят с тях ако имат добро въображение:)

117

КИКА

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Ало, вън на такива рубашковци като теб от БЪЛГАРИЯ ! Заминавай си немедлено за Матушка Русия, докато не сме ти откъснали тъпата мутра !!!!

116

Предлагам

преди 2 години

Всички евроатлантици и децата им Да отидат на фронта в Украйна! Тока ще докажат че са ЗАГРИЖЕНИ и СОЛИДАРНИ с Украйна. Могат да вземат и чертежите на Ф16 защото там недостига тоалетната хартия!

115

ля ля

преди 2 години

не знам какви т0пки имате да се пълчите на Русия! защо ни е на нас да се репчим и отговаряме! държавника Путин заемащ най-високия пост в най-голямата държава в Света и мисля че и една от най-богатите в момента показа как може да премине през съседна територия за няколко дни! че КОЙ питам аз ще ни спаси и ще дойде точно нас да помага и за колко време - че пък и се отваряме! доста ограничен подход без покритие! НАТО - какво и как е воювала тази поредна измишльотина?!?! безумци

114

Миро

преди 2 години

Прислугата на американците в България скоро ще виси по колесниците на техните самолети!

113

Анонимен

преди 2 години

За мен Кирчо е един ***. Но е недопустимо посланик на друга държава да обижда така министър председателя. Редно е тази дърта крава да бъде изтрита от нашата страна. За онези със забитите на челата им петолъчка - това е отношението на руснаците в общи линии към българите - прислуга в господарски дом без право на мнение.

112

Макрон

преди 2 години

НАТО е едно НЕДОНОСЧЕ и е в будна кома.

111

СМЪРТ НА ФАШИЗМА

преди 2 години

Свобода за народа!

110

Анонимен

преди 2 години

"Оповастена" в заглавието ми е нова дума сякаш.

109

Анонимен

преди 2 години

Каква митрофанска наглост, едва ли не посланничката е на по-висок пост от премиера Петков.Айде чао, москал!

108

НАТО ПЕДЕРАСИ

преди 2 години

Нямате работа в България!

107

Саманта

преди 2 години

Където е минал американски бутуш резултатът е трайно изоставане в развитието, бедност и нисък стандарт на живот и развитие на *** ценности, проституцията, престъпността, наркоманията, упадък на обществото.

106

Анонимен

преди 2 години

Където е минал руски бутуш резултатът е трайно изоставане в развитието, бедност и нисък стандарт на живот.