223

Анонимен

преди 2 години

До Юда Шойгу е получил сърдечен удар (или пък удар с твърд предмет по главата) когато Путин е видял немощната си армия. Сега Шойгу го лекуват от удар.

222

според мен

преди 2 години

За Путин населението е по важно от територията! Ако съществува вероятност в една ядрена война да затрие цялото население на натовските държави, като загуби голяма част от руското население, то той ще направи това, защото дори и малко руснаци да останат, ще си направят държава може би някъде в далечния Сибир където няма да има радиация, но САЩ и Европа ще бъдат превърнати в радиоактивна заразена зона в която нищо няма да вирее.

221

Ламята

преди 2 години

Ако всичко беше толкова евроатлантическо розово,щяха ли да опитат да заглушат всички руски канали и да ви облъчват единствено и само с пропагнда?Как пък никой не проронва думичка за Азов,Айдар,Донбас.Спряха руските параолимпийци от състезание,това не е дъно.Неолиберализма копае дъното.

220

Юда

преди 2 години

Абе. Каде ли изчезна Шоигу? Ххх

219

Анонимен

преди 2 години

Засега "Овергаз" са доволни и на левчета, макар че според мОн-Човото едноГОДИШНО управление сметката за един месец от 140 лв. миналия януари сега стана 607 лв. Да живеят мОн-Чу и всичките му харвардски матрьошки!

218

Анонимен

преди 2 години

Саудитска Арабия подобно на ОАЕ няма да се кланя на Вашингтон или Лондон. Саудитска Арабия реши да остане лоялна към ОПЕК. С по точни думи няма намерение да стане враг на Русия. Взаимодействието между Русия и Саудитска арабия става все по интензивно и смислено с всяка изминала година.

217

Анонимен

преди 2 години

До Боби Боби, имаш само изгоряла скрап от 65 километровата колона. Стига си хвърчал в облаците с твоята Русия. Нищо не става от нея. Видяхме че 22та армия в света стопи лагерите на 2та армия в света.

216

анонимен

преди 2 години

Рублата не е платежно средство а шарени хартийки. Путин задълбочава руската криза.

215

Анонимен

преди 2 години

А с тоалетна хартия няма ли да може да се купува, щото тя стана по ценна от рублата?

214

Анонимен

преди 2 години

Се там. Вече е решено деверсификация на Европа. В дългосрочен план вредите са нанесени по раша. Ако не го свалят и някой нов да оправи ситуацията някак си.... лошо за тях. Европа е богата, ще се приспособи към скъпите горива. Но руския народ , ще трябва да се приспособи към глада и мизерията. Както и неприязъм на всякъде по света.

213

Анонимен

преди 2 години

Ами само заради това му изказване, рублата прави рекорден скок и от половин година насам е под 100 рубли за долар. Ако наистина започне да продава в рубли и сделката между Китай и Саудитска Арабия (Китайците да купуват петрола в йени) се осъществи, долъра ще се срине неимоверно. Но когато в началото на войната рублата падна до 130 за долар казах, че истината в момента е там и който има пари да купува, ми нацъкахте 164728 минуса.

212

Анонимен

преди 2 години

Неприятелските страни с рубли а приятелските с долари. Нещо не схващам путинската логика. Би трябвало да е обратно. Или то вече няма приятелски страни всички станаха неприятелски.

211

Анонимен

преди 2 години

Другия стълб са самолетоносачите, ама вече не фаща дикиш))

210

Мдааа

преди 2 години

Когато реп. Конго стане ядрена сила тогава и Русия ще може да се лиши от европейския пазар.

209

Анонимен

преди 2 години

"Дискредитирани валути"... хахах...че то по-дискредитирана валута от рублата има ли!? В момента една рубла е около 1 стотинка. А копейките...за тях не стига мястото след десетичната точка.

208

Какво следва

преди 2 години

До Ламята: Оценката за решението на Русия да продава газта в рубли ще я даде курсът долар - рубла на международният пазар. Да следим как ще се променя в близките дни. Без да съм специалист, мисля, че рублата ще поскъпне спрямо долара.

207

Новият

преди 2 години

световен ред засега се отлага............поне временно!!!

206

Анонимен

преди 2 години

Гениален ход дядо Вива. Гениален Браво

205

Ламята

преди 2 години

По-умните от вас ,знаят че един от трите стълба ,на които се крепи долара е нефта.Връзването на рублата за газа,сега звучи ли ви по-логично?

204

Просто и ясно

преди 2 години

Русия УСКОРИ ВЪВЕЖДАНЕТО НА СИНТЕТИЧНИЯ ПЕТРОЛ. БЛАГОДАРИМ! ЗА ЖАЛОСТ ТОВА Е НА ГЪРБА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА В УК.