46

Анонимен

преди 2 години

боже прости народа на бг и те лека полека защитават нац бата обвиняваики раша наша русия за втори път спасява европа от нацизма

45

ЖивкоТодоров

преди 2 години

до 53Нека да пробват желащите да я наложат тази регионална сигурност срещу жизнените й интереси на Русия ... Наполеон пробва 2 пъти, оня австриец с оръфания мустак и той се опита. Мойта прогноза е, че резултата ще е пак същия - руснаците ще отвоюват с кръв санитарен , демилитаризиран кордон на западната си граница, ако европейците не проявят разум да го договорят в режим на дипломатически преговори.

44

Аз казах

преди 2 години

Тоя колко време е бил на дрога не знам, НО определено го тресе параноята !?!

43

Анонимен

преди 2 години

Чилов, ти ди отврат платен смотльо. Отивай да четеш дойче зеле и не мрънкай за няколко цента

42

Анонимен

преди 2 години

Русия е не само първа сила, а и доказа че може да размаже 40милионна нацикрайна с всичките американски и немски оръжия плюс старите. Показател за това и ежедневната пропаганда от запада. Днеска даже имаше статия за якето на Путин.

41

Чилов

преди 2 години

Абе,Песков,много сте нагли и нахални с вашите лъжи и демагогии,а на всичкото отгоре станахте и АГРЕСОРИ,с което отвратихтре по-голямата част от света от себе си ! А забраних те ВСЯКАКВИ обществени медии в Русия освен проправителствените,за да не може руски ят народ да разбере и научи КАК ОПУСТОШАВАТЕ УКРАЙНА И УКРАИНСКИЯ НАРОД СЪЩО КАКТО ХИТЛЕРОВИТЕ ПЪЛЧИЩА УНИЩОЖАВАХА Европа и Съветския съюз! Отврат сте !!!

40

Анонимен

преди 2 години

До ЖивкоТодоров За неосведомените : Русия е втората по сила армия в познатата ни вселена Вече силно се съмнявам в това. Ако не е ядреното оръжие, просто ще е една не особено голяма регионална сила.

39

отец Нафърфорий

преди 2 години

Системата на задействане на атомните бомби на Русия са на принципа на "мъртвата ръка " . В мирно време или всекидневно в системата постъпват данни (ръчно ) .Ако на територията на Русия е нанесен ядрен удар и служителите в системата които вкарват данните са умрели тогава се самозадейства вариантът на мъртвата ръка и бомбите излитат .

38

Анонимен

преди 2 години

Русия е на път да се разпадне, няма да трае дълго. Скоро ще започне гражданска война и Москва ще загуби републиките

37

Анонимен

преди 2 години

До ЖивкоТодоров регионалната сигурност в Европа ще я има, като изолират Русия и не и се дава да проявява милитаристичта си политика. И не забравяй, че мирната Русия беше съюзник на фашистка Германия и започна ВСВ заедно с нея и окупира части от Полша и после прибалтийските държави. Беше окупирала и Източна Европа след войната. Какви са интересите на Русия - подчинение или смърт и разрушения. Или нова руска империя с цар Путин. Колко нейни съседи трябва да пострадат за да е доволна.

36

Hoho_Boho

преди 2 години

Песков: "Русия би използвала ядрени оръжия само ако съществуването й е заплашено" ...Песков, а останалият свят може ли да използва ядрени оръжия, ако съществуването му е заплашено? ....ПАСКОВ, ЗАЩО ТИ МОЖЕШ ДА ИЗПОЛЗВАШ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ, А ДРУГИТЕ ДА НЕ МОГАТ? ...САМО ТИ ЛИ ИМАШ ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ?

35

Анонимен

преди 2 години

Споко,ще ядете бой като в Афганистан и ще се приберете . После и ще гладувате 10 15г... преди някой нормален се качи на стола.

34

Русия капуут

преди 2 години

Тоя с мишите мустаци още не е разбрал че с Русия е свършено. Що се отнася до ядреното оръжие ще и бъде отнето и утилизирано. Това ще е от най-голяма полза за самата Русия защото ще престане да се занимава с величие и имперщина и най-сетне ще може да обърне внимание на своето развитие като нормална държава а не като държава разбойник каквато е в момента.

33

ЖивкоТодоров

преди 2 години

Каква точно цена са готови да платят европейците, само за да стигнат пак до същите заключения и резултат, че система за регионална сигурност е НЕВЪЗМОЖНА, без отчитането интересите на Русия ??

32

ЖивкоТодоров

преди 2 години

....механизми и договори , които изградиха гръбнака на системата за регионална и световна сигурност (Ялта и Потсдам през 45-а, Хелзинки през 75-а) и тези правила отчитаха руските интереси в областта на стратегическата сигурност. Правото си да участват в процеса на писане на тези правила, руснаците го платиха с море от кръв на загиналите съветски войници и цивилни през ВСВ.

31

ЖивкоТодоров

преди 2 години

Някой се опитва да създаде нов регионален, а от там и световен военен гео-стратегически порядък, естествено в своя полза и очевидно това НЕ Е Русия, а действията са именно в неин ущърб. За неосведомените : Русия е втората по сила армия в познатата ни вселена и просто шанса да допусне американски ракети на границите си,(което означава полетно време до Москва под 5 мин.) клони към 0. Близо 70 годишния период на стабилност в Европа беше възможен след като бяха създадени правила, ...

30

Анонимен

преди 2 години

Каквото казва един руснак от обкръжението на Вовата, значи е точно обратното... Около Путин са само патологични лъжци и пoдлеци. Включително и той разбира се.

29

Анонимен

преди 2 години

Този е луд, всички ли в управлението на Путин са с психични отклонения?! "Специалната им операция" вървяха по план, отнела им няколко дни?! Та те воюват вече месец и Украйна не е предала нито един свой стратегически град, а руските окупатори все повече затъват и краят не се вижда! "Само" дето избиха стотици невинни хора, 3 млн украинци прогониха, а също и колко жертви от своите оставиха в Украйна, сътвориха хуманитарна катастрофа, и като капак имат наглостта да наричат това успех?!!Леле!

28

Хахаха

преди 2 години

Спокойно, няма и да разберете как ще ви прегазят и до бутончето няма да стигнете.

27

Майна

преди 2 години

Русия отново успя да обедени целия свят срещу нея . Само че този път няма да има кой да ги спасява както САЩ Англия Франция и т н ги спасиха от чичо Ади през ВСВ . Сега вече комунистите ще ядът яко дървото