25

Анонимен

преди 2 години

Чуков всички знаят,че в джоба ти има копейки,по скоро Украйна ще денацифицира Русия и повярвай това е добре и за Русия!!

24

perekly

преди 2 години

Доказан ДС агент, специализирал в Москва, активно участвал във възродителния процес.......... Няма какво да се каже за "качествата "на "Анализите" му. Путинска ***.

23

д-р Друзенко

преди 2 години

"Руснаците трябва да бъдат скопени, за да не се раждат повече такива уьобки. Именно така постъпваме с пленените руснаци в нашата лечебница." - Заявление в ефир по Украина 24.

22

Z

преди 2 години

И на Путин ще му хареса IP адреса на първия коментиращ :)

21

българин

преди 2 години

до анонимен 14 Тия сведения откъде ги извади ??! Сигурно си бъркал отзад и оттам си ги измъкнал ? Или си бъркал на джуджето отзад ?

20

Анонимен

преди 2 години

По украинските теливизии направо говорят за трета световна война, ЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА. тАКА НАДЪХВАТ СВОИТЕ ВОЙСКИ, ЧЕ НЕ СА САМИ. бИСМАРК - НАЙ-МНОГО СЕ ЛЪЖЕ ПРЕДИ ИЗБОРИ, ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА И СЛЕД ЛОВ.

19

Анонимен

преди 2 години

американофенските мекерета неим харесва статията,но тя показва реалноста

18

Анонимен

преди 2 години

Чуков е просто един *** преповтарящ като папагал руската пропаганда.

17

Зеленски

преди 2 години

Фараонът заради който рим е в пламъци и капиталите изгарят. Няма го комфорта. Да живее фараона.

16

Анонимен

преди 2 години

абе хора, на война така правят всички армии, ако тръгне някой да се предаде, и "своите" му го застрелват. Недопустими са обаче издевателствата над пленници. Ако стане война да речем с Русия и нашите соросоидчета, които пред компа са доста хард започнат да се вайкат да се предаваме, тежко им - воено полеви съд ги чака ако отърват украинския метод. Така се брани държава. Войната не е като пред компа...

15

Анонимен

преди 2 години

И тези предсказания на русофила Чуков няма да се сбъднат, нито едно!

14

Анонимен

преди 2 години

Обикновените украински военни започват масово да се предават. Много от тях се оплакват, че биват разстрелвани от националистите. --- т.е. тези фашистки отряди разстрелват украинци, ако решат да се предадт ... както разстреляха онзи преговарящ без съд и право на защита??? Леле, и ние подкрепяме и седим за тези хора?

13

Анонимен

преди 2 години

чуков е долен петоколонник и лъжец. със същия успех можем да четем брифинг на военното ведомство на московския расията е ***, часовника тиктака.

12

Анонимен

преди 2 години

НАТО категорично твърди, че няма да влезе в директен конфликт --- ок, а защо оня зелен клоун плаши с ядрена война и медиите я тиражират тази новина?????? и защо въобще ни занимават постоянно с него????? като погледнеш половината новини са какво бил казал зеленски!

11

?

преди 2 години

Кандидатът (за постъпване на работа като оперативен служител в Първо главно управление на ДС, бел. ред.) е екстровертен тип личност, добър събеседник с богата ерудиция, с приятни маниери. С умение и лекота беседва по различни проблеми, изразява мотивирано собственото си мнение. Има много добра обща и езикова култура с нормални паметови възможност и добра умствена работоспособност. Боян Чуков има добра политическа и специална подготовка. Проявява критичност и самокритичност в отношенията с другарите си. Контактен е. Умее да убеждава и оказва помощ. Кандидатът и неговите близки не са засегнати о

10

Анонимен

преди 2 години

Истината боли

9

До 9

преди 2 години

Ама путин, лавров и медведев ли остана доволни?

8

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е Русия да бъде разоръжена и да спре да харчи пари за войни, при условие, че е последна по БВП на глава от населението в Европа и с най-ниска минимална заплата . Ще настане вечен мир и никой няма да се занимава с извратените имперски интереси на една фалирала ***. На времето Рейгън съсипа СССР, време е да се случи същото и днес.

7

Митьо Пеераса

преди 2 години

Но поне момчетата останах доволни от Зеленски...ще го очакваме пак след като приключи войната в нашия известен гей бар, който е в пъпа на София!

6

До 6

преди 2 години

Ама путин ли е натискал във вашият бар?