251

Анонимен

преди 2 години

ЧЕТА ЧЕ АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР КАЗВА ЧЕ ВОЙНАТА НЕ БИЛА ЗА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ,ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ ЗЕЛЕНСКИ БИЛ ЕВРЕЙН НА КОГОТО ТРИМА БРАТЯ ЕВРЕЙ БИЛИ УБИТИ ОТ НАЦИСТИТЕ.И СЕ ЗАМИСЛИХ ?-КАК ТАКА УБИТИ ОТ НАЦИСТИТЕ ,ЗЕЛЕНСКИ Е РОДЕН 1978 г. И Е НА 44 г.КОЯ ЛИ ГОДИНА СА РАЖДАНИ БРАТЯТА МУ?

250

Анонимен

преди 2 години

Зельо, ти ще ваканцуваш ли на нашето черноморие като си пуснал некви морски мини и те са стигнали до нашия бряг??? Или викаш, ми то никой нема да ваканцува повече, след ядрената война къде ти туризъм.

249

Анонимен

преди 2 години

По руската телевизия се намери една смела жена да каже истината за войната от гледната точка на противниковата страна, а по западните телевизии, които са в пъти повече, не се намери нито един човек, мъж, жена или от 3тия пол, който да направи същото!

248

Анонимен

преди 2 години

Ако някой оцелее след 3тата световна война ще се почни че украинците са избрали едно зелено актьорче, което е направило войната възможна!

247

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбрах какво мислят украинците, всички ли искат 3та световна война, защо са го избрали тоя, да започне последната ядрена световна война ли??? Защо като искат толкова да правят 3та световна война в БГ е пълно с мъже годни за военна служба?

246

На всички

преди 2 години

На цял свят му стана отдавна ясно кой с какви намерения го подтиква да се перчи пред Русия, само този още не се усетил. Толкова ли е ***..., което е по - добрият вариант за него. Защото на другото му викат предателство.

245

Марта

преди 2 години

Колкото по- бързо приключи войната в Украина толкова е по- малка вероятността от разрастване на конфликта.Ако Украина или червените линии на Зеленски ще доведат до ядрена война,то какво ще предпочете да подкрепи света?

244

Непознат

преди 2 години

Този дивак трябва да бъде раз,! Чекнат на някой площад. Изби си народа , щял да побеждава Русия. Ей, аланкооолууу...къде си тръгнал без Хей на сватба , бе ? Някой да ти държи ...и да ти го намества ли чакаш. Вдигай ръцете и изчезни вдън горите ...Щом той не бил удовлетворен, щял да подпали световна война. Какво са ти виновни другите, че вие не се разбирате там. Като си по - малък ще се съобразяваш ... Той щял да диктува на Русия , предавайки народа и териториите си на Америка , да плащат мечката

243

обикновен БЪЛГАРИН

преди 2 години

ХОРА СПРЕТЕ ПУТИНОВА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ,НАШИ БРАТЯ ИЗСЕЛНИЦИ ДО ОДЕСА УМИРАТ И ЕДИН УБИЕЦ ГИ НАПАДА ВСЕКИ ДЕН. РАДЕВ Е СЪС ПУТИН!!!!

242

Свиреп

преди 2 години

Кой точно си ти, че ще плашиш с III-та световна война бе! Даже депутатите в израелския парламент те освиркаха! Още са като рабуден кошер!

241

ха-ха-ха

преди 2 години

На Зеленски му се размина номинацията за Нобелова награда за мир, защото срокът за номинация е бил 31.01.2022 и първото заседание на комисията се е състояло на 28.02.2022. Карйната дата е трябвало да бъде най-много преди заседанието.Тъпите финландци настоявали де се счита като ексклузив, поради ситуацията в Украина, но не им се отваря парашута. Иначе това щеше да бъде най-големият цинизъм сравним само с номинацията на Хитлер, ако е имало такава.

240

ало ало

преди 2 години

и какви преговори ще водиш бе, еврейски клоун, кто не правиш компромиси, сякаш ти си притиснал русия....украйна загива заради тебе!!!

239

Анонимен

преди 2 години

Провокация ли ще прави?! Звучи като заплаха. Вече видяхме, че имат опит с филмчетата. Като за Оскар са и с провокация ще се справят!

238

Az

преди 2 години

Значи този изверг иска да потопи целия свят във война защото не може да се разбере с един друг изверг ? И той ли кой ли ще започне трета световна война? И как още украинците не са го очистили самите те ? И подкрепя ли го някой с изключение на Азов ?

237

Ес

преди 2 години

Провокатор номер1

236

анонимен

преди 2 години

Що не вземат всички да влизат в НАТО и ЕС - и едните, и другите, но пък един господ знае дали няма масово да се замлатят всеки срещу всеки, та камък върху камък да не остане......Акълът ни още не е дошъл?

235

тоя хахо

преди 2 години

зелински говори като президент на сащ

234

абе, нарко

преди 2 години

Ако искаха да те подкрепят, янките щеше да го направят. Те ще се бият с Русия до последния украинец. Ти ще си отговорен за това национално предателство.

233

Котки

преди 2 години

Нацистки военнопрестъпник, който трябва да виси на бесилото за престъпления срещу човечеството.

232

А16029

преди 2 години

Шоумен да му спрат излъчванията щото не разсмива ами разстройва