19

Върнете

преди 2 години

Ограбеното от Африка.

18

Боджо явно не е

преди 2 години

разбрал какво каза др.Си на един бай,дън ли,какъв беше:"Който е вързал камбанката на врата на тигъра,сам да си я сваля";)

17

#

преди 2 години

Свобода за Северна Ирландия и Шотландия..........да се махат от робството на откачените перове и рептилката - вещица Елизабета Втора и нейния шут Борката Джонсън!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Само да си приберат Тайван, и веднага ще си помислят, дали на следващата високосна година, на 29 февруари, когато се пада петък и е пълнолуние да осъдят!

15

#

преди 2 години

Англия е само един остров.............така казват руснаците.............една бивша империя, която се води велика сила, но вече не е велика сила............скоро очакваме свобода и независимост за Северна Ирландия и Шотландия...........да се сложи край на английското робство!!

14

#

преди 2 години

Англия е само един остров.............така казват руснаците.............една бивша империя, която се води велика сила, но вече не е велика сила............скоро очакваме свобода и независимост за Северна Ирландия и Шотландия...........да се ложи край на английското робство!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Сега очакваме да излезе и Тенекиения човек и Дороти да призоват някого. Плашилото вече се показа!

12

Анонимен

преди 2 години

Когато го направят министър-председател на Китай, ще има правото да осъжда когото си поиска от името на Китай. Но засега няма това право. Съвети дава, призовава, гнЯви се.

11

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън на правилната страна ли е.

10

Мухахахахаха

преди 2 години

Борка, призови ги да ви върнат Хонконг...?

9

Анонимен

преди 2 години

................каза рижия клоун, послушния слуга на рептилката кралица Елизабета Вторая..............хаха!!!

8

Ламята

преди 2 години

Все по-панически и истерични са призивите на "цивилизованият свят".Явно пропагандата и реалноста,започват да се раздалечат необратимо.

7

Анонимен

преди 2 години

Британия е Пародия! Няма вече колонии, няма вече империя! И ФАЩ вече са за подигравка на цял свят, и не могат да помагат на саксонската империя! Някакво плашило ги управлява! Очаквайте скоро разцепление на Британия! Свобода за Ирландия и Шотландия!

6

Само чакай!

преди 2 години

Ше дойде ред да се призовава и за Фолклендите, и за Гибралтар, че и за Австралия и Нова Зеландия...

5

????

преди 2 години

Кои разби държави като Сирия, Либия, Афганистан.............кой??Точно Англия, Франция и САЩ.............така че рижия клоун да си затвори устата!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Ако изтанцуваш още нещо с едрата афроамериканка да не казвам н...... , може и г-н Си да се почеше по левия в твоя чест!

3

Владо Путин

преди 2 години

Борис Рошльото " призовал" Китай??? Ха ха ха ха ха!! Хи хи хи хи!!

2

Анонимен

преди 2 години

Обаче Китай нещо не чува отчаяните призиви на БоДжо. Колективният запад този път е сам. И лошото е, че още не се знае колко са отсреща, извън Русия. Закономерно следствие от десетилетия демократизация на най-различни държави, по цял свят.

1

Една тъпа...

преди 2 години

Тоз рошавия си бях пожелала да не го срещам в новините и да не му чета словоизлиянията известно време?Жалко той пак е тук с жалките си бъртвежи...