70

ллл

преди 2 години

Жега в Мариупол....Тече с пълна сила денациикация..Z

69

Боби

преди 2 години

До Опорки на русия 1. Това не е война 2. В Украйна воюват сили на ДНР и ЛНР, а не на Русия. 3. Украинците сами се обстрелват 4. Мирното население не се засяга, а украинците го използват като жив щит. Извод... --1. КОЙ КОГА НА КОЙ Е ОБЯВИЛ ВОЙНА? 2. В Украйна воюват сили на ЛНР, ДНР, ВС РФ, ВКС, ВМФ РФ 3. Да за да направят ФЕЙК Украинците сами се обстрелват доказани няколко случая 4. Украинците ползват мирното население за жив щит, понякога РФ се налага да стреля и освен военните да убива цивилни

68

дедо от село

преди 2 години

До Анонимен 73 Супер си ! Поздрави за памфлета!

67

Анонимен

преди 2 години

За какво им този пристанищен град на рашките. Дори и след войната да е в техни ръце, абсолютно никой няма да търгува с тях. Ще тръгнат да преговарят със запада и ще им се наложи да го върнат. И не само него. Една напълно безмислено война. Магазините в раша вече са празни.

66

До 84

преди 2 години

Да ти се връща. Така ще пиша за България като ви атакува Турция. 12 часа им трябва на Турция да завземе цяла България.

65

Помните ли

преди 2 години

Година 1956 .Хрушчов обещава власт на живков ако му достави 25 тона злато Нашиа се съгласява и лева се срива до неузнаваемост.В протокола е записано,че златото е взето за съхранение тъй като сме нямали трезор за защита на златото от ядрено оръжие. Русия се разплаща на френски,английски и американски банки а срещу това което е останало ни дава плугове трактори и редосеалки а пропагандата пише,че са подарък от СССР.Сега ситуацията е същата но още по-секретна.

64

Анонимен

преди 2 години

До 65 "Блиц крика" Блестящ пример за нивото на русофобите. Ко ше дигат с тоя крик, кАжи пиле? Дерзай все така, радваш!

63

Последна сводка

преди 2 години

Вчера руските части са разсекли котела на два по малки в западния край на Мариупол. Източната част вече е освободена. Операцията се движи по план. Руснаците прочистват сграда по сграда за да няма цивилни жертви, въпреки че бандеровците не позволяват на хората да се евакуират. Ако бяха САЩ досега да са сринали града с тежки бомбардировки (Виетнам Ирак Югославия Либия Сирия...). Нацистите от батальона Азов угасват заедно със чуждите наемници фашисти. Ако имат късмет следващите 30-40 години в Сибир

62

Анонимен

преди 2 години

Когато една държава загуби връзката си със здравия разум и допусне да бъде управлявана от нацисти, губи и достъпа си до море

61

Хахаха

преди 2 години

В русия и без това има малко мъже, сега съвсем ще останат без. Нищо де, руските жени са омъжени за турци. Сега ще имат сладки турчета, които нямат нищо общо с русия. До 2050 година и ниската раждаемост на русия, населението ще спадне с 1/3. Хахахахаха

60

Анонимен

преди 2 години

укронацитата голямо печелене му удрят, още някоя друга седмица печелене и ще са изгубили всичко

59

вови

преди 2 години

Едно уточнение..ЦЕНТЪРА НА МАРИУПОЛ Е ПОД ОБСАДА....иначе из останалата част много трупове на нацисти бандеровци от Азов

58

Опорки на русия

преди 2 години

1. Това не е война 2. В Украйна воюват сили на ДНР и ЛНР, а не на Русия. 3. Украинците сами се обстрелват 4. Мирното население не се засяга, а украинците го използват като жив щит. Извод....само менталните проблеми могат да обяснят твърденията в тези опорки и повтарянето им от българските папагали.

57

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Боби Противен си. Още обяснявай как руските фашисти разполагат с назнам си какво оръжие разполагат. Градът зприлича на Ленинград. А ти ми говориш за оръжие и принципи." ПРИНЦИПИ??? ВОЕННИТЕ ТРЯБВА ДА ЗАЩИТАВАТ ГРАЖДАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ(КОЙ СЕ НАМИРА В ПОЛЕТО И КОЙ СЕ КРИЕ В ГРАДА) или НИЕ ЩЕ ДЪРЖИМ ЦИВИЛНИТЕ ЗАТВОРЕНИ ПО ДОМОВЕТЕ ИМ А НИЕ ОТ ПОКРИВА ЩЕ СТРЕЛЯМЕ ПО ПРОТИВНИКА ЗА ДА КАЖЕМ ЕТО ТЕ УБИВАТ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ КАТО ДОЛЕТИ СЪВСЕМ НОРМАЛНИЯ ОТВЕТЕН ОГЪН.

56

Анонимен

преди 2 години

Поне след тази война няма да се разкарват повече *** със свастики из Украйна

55

Рашист

преди 2 години

Украйна скоро ще се изгуби на географската карта. Но това е друга и дълга тема. Аз денацификации го разбирам като Нема такава нация и съответно държава.!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Байдъня, Зеленчукът и рошавия инглез Джонсъня викат, че укрите побеждавали :) Били големи герои! :) На Зеленчук ще му дават нобеловата награда за мир в бункера. Ама трябва да се наспи, да сложи вратовръзка и да спре кокката за няколко дни. :)

53

Случаен минувач

преди 2 години

Руските части не са решили, не са пуснали катюшите.Една катюша изстрелва по 2-3 светещи снаряда в секунда. Тогава от нацбатальона Азов ще видят какво е ад под небето.

52

Анонимен

преди 2 години

Последни новини от Кремъл, в който както знаете се водят боеве: кабинета на диктатора е обкръжен! Но той в момента говори по телефона и украинските сили тактически изчакват да си свърши разговора. Путин е обърнал бюрото си и от там стреля със сувенирен револвер, подарен му от Кадафи. Води се битка на изтощение! Очаква се да му свършат патроните. Украинските сили се прегрупират.

51

стар комунист

преди 2 години

До Долни русофили Виж какво моето момче, тези глупости дето ги пишеш са толкова смешни и леки ,че няма накъде повече! Никой не тръгва на война, ей така като на мач ,както си мислите вие! Това е операция ,която се подготвя с години и с много ум ,за да приключи с успех замисленото. И до тук виждаме резултата ,който върви успешно с ликвидацията на остатъчните фашисти от ВСВ! Хубав ден ти желая и чети повече!