47

Кирчо

преди 2 години

ще клекне, то е ясно. В най-добрия случай ще си дадем безвъзмездно ЗРК на Украйна и после ще купуваме Патриоти. Ама за много пари. И без да получим нищо, справка - сделката със самолетите. В най-лошия Путин ни се ядосва, а какво може да последва от това просто не ми се мисли!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Всички на протеста!! Янки вън! Не ви искаме нито меда нито жилото!! Янки, България никога няма да воюва срещу Русия! България никога няма да воюва с нацистите!!

45

Мнение

преди 2 години

България прати ли оръжие на Украйна нищо чудно Путин да ни разпити и нас..ще хвърчи перушина!

44

Анонимен

преди 2 години

За тези които не знаят какво точно значи понятието Евро атлантически ценности е хубаво да се информират и ако го разберат защото някои няма да го разберат това е сигурно ще си променят мнението. м/у др първата голяма печалба от войната вече е факт. Германия ще тегли кредит от 200 млад за да се модернизира с американско оръжие. а ни бедните в ес ще го плаща ме. И няма да са само немците

43

До Бог да пази Бълга

преди 2 години

Дядо Влайчо не е казал нищо хубаво за Русия (иначе нямаше да го изтезават по концлагерите) освен, че ще гледа "да дава от своята си червена боя на всички народи". Баба Ванга си е направила изводите вероятно, какво може и какво не може да се говори. Украина никога не призна Русия за наследник на Русь. Дори и по комунистическо. Хубавите пророчества са за истинската Русь а не за Московското княжество, основано от Ордата. Гореспоменатия написа в учебник, че българите сме татари дошли от монголско. Той е за Ордата. Както и вие, "русофилите".

42

Анонимен

преди 2 години

Копейко кога ще го арестуват за държавна измяна?

41

Анонимен

преди 2 години

Единственото мъдро нещо, което са направили политиците през последните три месеца, е този протест.

40

Анонимен

преди 2 години

*** ли сте или ДА?!?! Украйна НЕ иска западна техника - многократно е заявявала, че иска руска, защото са обучени да работят с такава. А и НАТОвската не могат и да я ремонтират с частите с които разполагат.

39

Анонимен

преди 2 години

руски продажници

38

Анонимен

преди 2 години

Плевнелиев като форма на контрапротест да отиде в Украйна на източния фронт да се присъедини към Азов.

37

Анонимен

преди 2 години

Американските военни не са в България за да ни пазят от Русия а да си пазят територията от недоволните и непослушни Българи.Разберете го най накрая

36

Анонимен

преди 2 години

К.Костадинов иска да клекне на Диктатора Путин. А Тиквата който също искаше да стане диктатор му носи подарък куче в Москва преди 8 г

35

Анонимен

преди 2 години

Дори не харесвам Коцето, но на протеста им ще отида. За да защитим България от американските окупатори и от това да ни вкарат в чужда война трябва да сме единни. Ето, че можело и консенсус да има.

34

До Анонимен 35

преди 2 години

Защо САЩ да предоставят на Украйна свои системи за ПВО, като могат да накарат България да го направи. После своите системи ще ги продадат на тъпите българи.

33

Анонимен

преди 2 години

Възраждане на СССР предлагали българите да бъдат полово неутрални.

32

Анонимен

преди 2 години

Сега е моментът България да изгони американската посланичка и целият им персонал, но преди това трябва да се изгонят всички продажници от сегашната управа. България умира! След 10 дни може и да ни няма.

31

Анонимен

преди 2 години

Продажни политици са вкарали България във Втората световна война. Продажни политици ще ни вкарат и в третата.

30

Анонимен

преди 2 години

САЩимат достатъчно системи за противовъздушна отбрана-ПетриътЗащо те не предоставят техни системи на Украйна?България нито е в състояние на война,нито е заплашена,че да предотвратява нападения извън нашата територияТова е опит да бъде предизвикана Русия от недалновидни политициТака България ще участва не пряко,но коствено във война,която не може да спечели,дори и с помощ от вънНе искаме украински сценарий в Бг-тоНямаме нужда от враг,защото сме миролюбив народДа продължат преговорите а не войната

29

Стефан

преди 2 години

***! Той американеца вече е в България казаха по БнР!

28

Бог да пази България

преди 2 години

Ванга, Слава Севрюкова, дядо Влайчо, преподобна Стойна, Петър Дънов всички говорят за последната война, в която Русия пак ще спаси България! Заблудените и излъгани "българи", които отхвърлиха Господ от сърцата си ни бутат в дяволските лапи! Ще ни направят на пушечно месо в името на благоденствието на американците. Всяка българска къща ще даде жертви: бащи, синове, братя, братовчеди в чужда война. Само вярата в Господ може да спаси изстрадалата ни държава!