128

Анонимен

преди 2 години

Украинците са руснаци по произход, техния роден натурален език е руски, народите , които са нападали украинци и са ги убивали,са поляците,немците,австрийците,Полша е създадена, като е отцепена от Русия в началото на 19 век,там навлизат католиците и сменят православната и им църква с католическа,дори взривяват църквите им, след което обръщат поляците срещу братята им украинци,руснаци,а през ПСВ и ВСВ, жестокостите над украинците от немците, са били ужасни, ирония е,че днес ги превърнаха в нацисти

127

полковник Колев

преди 2 години

Зеленски е новия Якир унищожаващ народа на Украйна или може също да бъде сравнен с генерал - губернатора гаулайтер на Украйна Кох през Отечествената война на Русия

126

Анонимен

преди 2 години

"Зеленски: Украинците скоро заедно ще празнуват победата над Русия" - Дръжте джоба си по-широко

125

Гладомор в Бенгалия

преди 2 години

До До Боби: Четете историята: Бенгалският глад от 1943 г. е събитие в Британска Бенгалия, по време на което, според различни оценки, от 60,3 милиона население от 0,8 до 3,8 милиона души умират от недохранване и болести. Една от причините е тактиката на изгорена земя която британската администрация е прилагала за да спре японското настъпление.

124

До Боби

преди 2 години

Крим е Украински през 50те, 60те и 70те се провежда изкуствена Русификация от СССР на Крим и източна Украйна. Масово се изселват Украинци във вътрешността на СССР и се разселват на малки групи и масово се заселват партийци в Крим и по черноморието. Отделно преди ВСВ СССР са избили 4 милиона Украинци с изкуствен глад, за да нахранят другите части на СССР. До толкова са ги държали на глад, че са разлепяли плакати на които е пишело "да изяждате умрелите си деца не е редно"! Братска любов!

123

До Боби

преди 2 години

Ами напиши Гладомор например?

122

Ербап

преди 2 години

Като е толкова ербап що не излезнат на полето да се сражават ДОСТОЙНО! А се крият в болници, детски градини, училища и си разполагат такнковете и гаубиците в жилищни райони?

121

Анонимен

преди 2 години

До АнонименУкраинците са руснаци по произход и затова руснаци не са убивали украинци,убивали са ги масово австрийците през ПСВ,насила са се опитвали да налагат измисления "украински" език, рушали са и изгаряли църквите,иконите на украинците,рушали са домовете и сградите им,пращали са ги в концлагери,извършен е геноцид над тях и тези чужди австрийски шпиони,заедно с местни руснаци-предатели създават украинския език,който е чужд за украинците и натрапен с насилие над населението,цели 4 години

120

До Анонимен - 139

преди 2 години

Абе стига си говорил глупости! Аз поне съм работил из целия соц лагер от Странджа та до Коми съм карал камиони. Украинците и преди 60г си говориха Украински. Руснаците искаха русификация там. Затова изселиха през 70те 300 000 Украинци от Крим и населиха Руснаци. Много бързо забравяте или много ви е удобно да не се образовате! Украйна си е била отделна страна от 10ти до 17 век преди да ги завладее Руската империя, както нас тук Османската!

119

АлексСпб

преди 2 години

До Не бързай толковаЩе изчакаме... Речта ми беше, че повечето от живеещи на Украина си говорят руски в ежедневието си. И ако никой ге ги напъва (а в Молдова си е така) - си говорят на майчиния си.

118

Терористи

преди 2 години

Държи заложници хората по градовете, инсталира в болници, училища и детски градини оръжия и гаубици. Разстрелват тези които искат да нпуснат градовете. Който търси намира в телеграм истината.

117

Анонимен

преди 2 години

Ако някой още не е разбрал, майчиния език на украинците е руски език(!), а украинския език е изкуствено съдаден език от австрийци(чужди шпиони) и предатели руснаци! Украинския език е труден за украинците и беше въведен и натрапен преди около 20-30 години в Украйна!

116

Байдън Джо байдън

преди 2 години

Ето това е добър повод вечер като седнете с децата на масата да им покажете до къде води употребата на опиати и доколко човек не знае къде се намира

115

Анонимен

преди 2 години

Тук всички дето говорят за неонацисти в Украйна викат "аууу избиват Руснаци", а някой усети ли се, че за 100г Руснаците са избили 7.5 милиона украинци? Някой сеща ли се, че им крадат теротирия? Ако на нас Турците решат да ни отцепят територия вие как ще реагирате? С перце ли ще ги галите? Ако си малцинство в една страна и отказваш да се интегрираш продавай си имотите и заминавай където "се чувстваш в родината си" Не може хем тая страна да те храни, хем да я хулиш и накрая да искаш да я разцепиш!

114

Истината

преди 2 години

Една епоха си отива, една империя, която ни даде много през комунизма, но и ни взе страшно много. В края на ВСВ ние се бихме срещу Нацизма и спасихме нашите евреи, бихме се срещу немската армия и загубихме много заради защитата на морала и честта. Въпреки това, Русия ни нападна с цялата си ярост, окупира ни, изтреби ни елита и ни инсталира "братски" каманизъм. Идва край най-после на Русоробството, идва часът на истината!

113

Анонимен

преди 2 години

В България, нацистката партия е на Слави, казвам ви, за да знаете и внимавате!

112

Анонимен

преди 2 години

Нацисткия цирей Украйна, трябва да бъде смачакан, а нацизма окончателно унищожен навсякъде! Натиснете и Полша да разтрогне и анулира договора с Украйна,Англия, който слага бариера на европейците!

111

Анонимен

преди 2 години

Не го предозирайте чак толкова, горкия човек. Вече не знае на кой свят е!

110

Анонимен

преди 2 години

Надай се Гергино! Скоро ще подпишеш капитулация!

109

Алко

преди 2 години

Зелен, смени си дилъра!!! Вече губиш връзка с реалността, човече!