217

Разлика

преди 2 години

До 228: братле. Хиляди самолети виждаш да чакат. Виждай виждай хиляди хиляди самолети да чакат. Това е скъпо обурудване и хората харчат парите да купят я G-класа, я BMW 6-ца. Нормални руШШки генерали, и те са хора. Има няма, 200-300 самолета имат. От тях колко смяташ че руския данокоплатец плаща? Колко от тях смяташ че работят реално? И ако смяташ че няколко МиГ-29 няма да направят разлика, това означава че е окей да се пратят тези самолети. Нали каза че няма да направи разлика?

216

Чоката

преди 2 години

До 227: аре изчезвай бе мишок, каква Русия, какви мигове, какви 5 стотинки, не ми хвали една провалена държава, с провалена икономика, даже сега видяхме че и армията им е една смешка. Те да нямат атомна до сега щяхме до Владивосток да ги откарани. Рашките са най големите смешници, провален народ, пияници и

215

whistleblower

преди 2 години

Трябва да сте доста наивни да мислите че искат старите ни съветски тpoшки. Искат да видят до колко могат да разчитат на съюзниците си в случая. Дори няма запитване за тях реално. Пак показваме че не на нас не може да се разчита.

214

Брех

преди 2 години

Тук само велики бойци и стратези!Евала то за тва сме на този хал!Преследват,трепят,заменят оръжия....Посерковвци пригответе си тоалетната хартия от Кауфланд,че като стане белята на наша територия,халките така ще ви се отворят,че и червата ще ви излезнат. Пушка не са хващали,куршум не са чували,но големи ербапи.Сигурен съм,че повечето от вас не са се и били в живота си,не са се застъпвали за по слаб в живота си,не са подавали ръка на паднал на земята човек. Повечето от вас са просто ***!

213

Анонимен

преди 2 години

До 224: АнонименКличко срещи Лаврутов! Кличко срещу Плясков! Кличко срещу Шоугъб! Ще платя да видя как ги мляати

212

Ангел

преди 2 години

Нито един самолет няма да успее да влезе в Украйна,трябва да си *** да вярваш в обратното

211

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия самолети, не може с тях да се завладее въздушното пространство, защото, руснаците имат хиляда. В Украина не са използвали повече от 100, а на летищата в Беларус и Русия чакат още 200, затова и САЩ отказаха офертата на Полша, която искаше да си подмени самолетите МиГ с Ф-16 за почти без пари. Вжното е да се дадат на украинците ПВО системи. С-300, РК,, Бук",, Оса" и подобни.

210

Анонимен

преди 2 години

До 226: до: 223До 202/206: от друг коментатор.Брей брей. Сега говориме за сегашната ситуация. Сега говориме за агресията на Русия срещу Украйна. Защо да мислим за това какво е било преди двейсетина години (инвазията срещу Ирак беше 2002, не помня?!?) когато имаме въпрос за който имаме да обсъдим сега - в 2022 година. А ако си смятал че инвазията срещу Ирак е била безполезна, това дали означава че инвазията срещу Украйна е безполезна?

209

Аз

преди 2 години

Браво само така, докато се прибират в разрушената им и провалена държава да ги преследваме с миговете им буахахаха, рашки, прашки, смешки

208

Анонимен

преди 2 години

Има решение. Взимаме и грипените, и Ф16 Блок 72, и системи за Противовъздушна отбрана. Пращаме Миг-овете и останалото въоръжение в независима Украйна. Щом Дловения може да го направи, защо и ние не можем?

207

Анонимен

преди 2 години

Що не се истъпанчат всички тия управляващи политици на един голям боксов ринг и да решат проблемите си по между си като мъже, какво прецакват нормалните хора с ненормалните си глави.

206

До 202/206

преди 2 години

Не поставям под въпрос имперските стремежи на Русия.Но не си правя илюзии и за алтруистичните подбуди на САЩ.Значи няма неутрална позиция и винаги трябва да заемем страна?И какъв беше българският национален интерес в Ирак?Какво спечелихме,че си изпратихме войниците да умират там?Това не бяха наши интереси.А се и оказа,че поводът хичимеското оръжие на Саддам не съществува.Няма да коментирам последиците от Ирак и минилоните бежанци към Европа.

205

Я, па Я

преди 2 години

И Бойко Борисов днес каза, че ГЕРБ ще подкрепят предаване на оръжия на Украйна и вече е арестуван от путинското прокси Рашков.

204

msm

преди 2 години

Страните от Централна Европа винаги са били с една крачка и една мисъл пред нас, затова и живеят по-леко, по-задоволено и по-достойно!

203

Ььь

преди 2 години

Nimportequi,ти май говориш nimportequoi,само за да кажеш нещо."по-новите" самолети от американците ще бъдат на 52 години ако ни ги дадат през 2024

202

Хах

преди 2 години

Тия надъхани те дето пращат самолети и кво ли не от името на целия български народ изобщо капка мозък имат ли? Могат ли да си зададат и отговорят на елементарни въпроси като...Ами като дойдат за нас кво ше става??? Ще си зарежа семейството заради Кирчо и ще ходя да се трепя във решена война??? Мислите ,че НАТО ще ни пази...... хахахахха.Смяяяяях..Тва не ви е контра страйк. Тук се умира наистина

201

Ние пък

преди 2 години

Ще ги върнем на руснаците. Ако ти дазем на укрите, ще бдан енищожени за 3 дни. От 250 самолета укрите имат само 65, при това неясно в какво състояние. Видя се, че ползата от самолетите е никаква. Язък за прахосаните милиарди.

200

Анонимен

преди 2 години

До 199Голями хитряги тези словаци, хем да си разкарат старата техника хем и да се натегнат на украинците)))))Те видяха от поляците, но американците ги отрязаха, защото уж Германия не била съгласна, защото повечето МиГове са бивши техни и трябвало и германско съгласие.

199

.

преди 2 години

"На въпрос дали САЩ може да осигури на Словакия заместител на системата за противовъздушна отбрана С-300, която ще дари на Украйна, Остин не даде категоричен отговор." -> Monkey business :D :D :D

198

456

преди 2 години

#149, ето, това е дипломация, дано да им светне на нашите кратунковци в събота