125

АМИ..

преди 2 години

Америка никой не осъди за убийства на своите сенатори,президенти,аборигени на земята,завладяна с кръв,всичките им щатове със кръв обединени..И след това Виетнам,Корея,Япония -с атомни бомби,целия свят залят с кръв,наркотици,фалшиви долари и пропаганда на потребление..Батак.Отврат.Един кратък човешки живот,а толкова амбиции..Когато се разболееш-цениш здраве..Когато гладуваш-и сух хляб те радва..

124

Анонимен

преди 2 години

До 112 Първо трябва да повярваш, че пленниците са пленници. Другото е след това.

123

Анонимен

преди 2 години

кои ли ше вярва на това

122

Добър пример..

преди 2 години

..за жалката по ми ярщина на украинските богатири, водени от баш-юнака Зеленчо!Споко, питонът вече затяга хватката около нацистите, скрити зад цивилни руснаци!

121

Могучая

преди 2 години

На всички им светна за какво става въпрос,само на нашите чугунени русофилски глави не им е ясно!

120

44443

преди 2 години

Одеве се чудете къде е авиацията на Русия, сега пък имало пленени пилоти. Абе днес.бг гледайте кво пишете, че взехте да ме обърквате.

119

онзи

преди 2 години

То е ясно фейк. само не мога да разбера защо се публикува в уж уважаваща себе си медия ??? Или които плаща той поръчва музиката ?

118

Анонимен

преди 2 години

Преди дни се пусна и друг пленник, който го бяха пребили и някакъв глас зад кадър го караше да каже Слава на Украйна. Войникът, явно по-инат каза "Не слава на Украйна, а Слава на Русия"

117

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкала колкото щеш!

116

Анонимен

преди 2 години

Вчера един приятел се върна от Украйна разправя, че нормалните украинци искат да смачкат Зеленски и фашистите от Азов. Искат да живеят в нормална държава без фашисти.

115

Анонимен

преди 2 години

Зад нас бяха ешелоните, които убиват дезертьори. Е, това си е стара практика в Русия от съвецко време. Но и тия ще го отнесат за извършени престъпления, както главния военнопрестъпник.

114

Анонимен

преди 2 години

Не знам. Знам само едно, когато всички плюят един човек, а защитават друг. То е малко стадно чувство на хората, да са на страната на популярния. Всички взимат негова страна от страх, да не бъдат поставени в лошо положение. Абсурдно е да се изправят войници и да казват "Ние знаем, че ще ни се търси отговорност за престъпленията". Кой говори за това? Зеленски. Друго....явно е че никакви конвенции не важат. Конвенциите са точно, за да имаш уважение и към врага. В случая.......

113

Анонимен

преди 2 години

Вчера един приятел се върна от Украйна, разправя че руснаците масово се предават и искат украинско гражданство, искат да живеят като украинци, като западняци.

112

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това нямат право да го правят. Пленниците са защитени от Женевската конвенция. Но явно това не важи за украинците. Както виждат руснаците избягват да се гаврят с пленници и да ги карат да говорят глупости. Сами си правете извода морала на чия страна е. На тези, които се гаврят с пленниците или другите, които не позволяват това.

111

Анонимен

преди 2 години

колко трябва да си жалък и да мислиш читателите си за деbили да напишеш такава статия падение

110

Истукан

преди 2 години

Всява се масова психоза, че покрай тази война цените ще скачат и хората се запасяват и изкупват брашно, олио, захар и други неща. Това масово изкупуване и грабене води до качване на цените и надценка. Бизнесът забогатя за 2 седмици.

109

Пропаганда

преди 2 години

Ама яка пропаганда !!!

108

Дали ?!

преди 2 години

Някой ходи да ги пита ли , или по БТВ &Нова го казаха , защото така им е наредила Урсула пък на н я Байдън ?!?!?!?

107

Анонимен

преди 2 години

При война първата жертва е истината. Нито на една дума не вярвам от такива новини.

106

Ямболски цървул

преди 2 години

Искам това безумие да свърши още сега,защото умират хора,ама пропагандата срещу Русия е прекалена,което ме кара да мисля критично и обективно.