122

tyni

преди 15 години

vsi4ki zaslujavaha da spe4elqt no QSEN nai mnogo

121

Надежда за България

преди 15 години

Бях загубила надежда, че в България са останали хубави хора, които слушат хубава музика. Изборът снощи, част от коментарите тук, както и факта, че срещам все повече "правилно ориентирани" млади хора е добър знак, че не всичко е изгубено. :))) Браво на Тома, браво, че изпя всички песни без да се опитва на подражава на някого, браво, че имаше смелостта да изпее песен на Азис (2 пъти) без да мрънка и да се мръщи, браво, че се забавляваше през цялото време без да показва комплекси и болни амбиции. Пламена, Деница, Ясен и Нора са страхотни изпълнители, но тая работа не става само с глас /пример - безличното представяне на Ивайло, който иначе пее перфектно/. Все пак пожелавам успех на всички, дано да имат шанс и да направят нещо и извън България. До тези, които не харесват *** - това, че сте гледали и коментирате с такава злоба предаване, което не харесвате означава, че: а/ сте мазохисти щом от толкова предавания избирате да гледате това, което не харесвате, б/нямате с какво друго да изпълните личния си живот, в/не можете да измислите с какво да го изпълните, или г/всички посочени отговори.

120

mila

преди 15 години

Sladur4e kato sme na vuzrast ,niamame li pravo na mnenie?Pri tova Toma e na vuzrasta na sinut mi.No "niama ni6to lo6o", .

119

вулгарен

преди 15 години

Браво на дамската публика. А на тва не му ли викаха педофилия госпожо 117? хахахахахах

118

Eve

преди 15 години

Вие откъде сте паднали с претенциите си за интелигентност и вечната възмутеност?Хората си правят шоуто и не им пука дали на вас този начин ви се струва правилен или не..Гаврата е повсеместна навсякъде и ако не приемате гаврата с Бетовен като пример ,приемате ли гаврата с Бг химна ,върху който беше записано мучене на крави или да бъркам в другият ръкав за примери?Спечели най-чаровнuят и най-талантливият.Разцъфна пред очите ни ,трябваше само някой да повярва в него и да му даде кураж.Чувствам се прекрасно ,а вие се възмущавайте,удушени в претенции и снобизъм...

117

mila

преди 15 години

Bravo Toma! Mnogo te haresah o6te na purviat kohtzert.Az sum jena na 55 no mnogo mi haresva ne samo glasovite ti danni ,no i izlu4vaneto ti. Jelaia ti mnogo uspehi.

116

,mn

преди 15 години

Izprarere sms, izpratete SMS, glasuvaite s SMS, izpratete SMS, glasuvaite s SMS, izpratete SMS, glasuvaite SMS - 3 meseca

115

popova

преди 15 години

Бре, бре, бре, толкова омраза,простотия и негативизъм! Едно не мога да разбера - Що гледате и слушате след като не ви харесва. Съвременната телевизия предлага поне 100 тина канала, които можете да си изберете. Никой насила не кара никого нито да гледа, нито да слуша, нито да гласува. Ама нали сме си нация Ганьовска, то докато не оплюем и закрещим за неща дето хем не ги разбираме, хем не ги правим то няма да ни бъде. Абе, гледай те си любимите предавания и спрете да храчите бе хора!!! Задайте си въпроса вие с какво сте по-добри и по можещи!? Бре, направо ми се повдига от всезнайковци като вас!!

114

ferraristkata

преди 15 години

Qsen trqbva6e da spe4eli!!!!Qsen e nomer 1

113

Atanaska Asparuhova

преди 15 години

Da, naistina evala na Tomi,no ne na glasa mu,a na tova, che blagodarenie na chalgata nakara takiva kato tebe da glasuvat za nego.Ako niakoga se setish gledai Musik idol po niakoia chujda TV. Togava ste govorim koi e tuk i koi e umen..Aide sas zdrave...

112

трендафил

преди 15 години

Супер най сетне някой да изпее песен на Deep Purple.Само за това си заслужава да е номер 1.

111

nina

преди 15 години

напълно. Толкова опошля btv с предаванията си. Първо простотиите на Слави, а вече и новите продуценти-простаци и алкохолици с техните втръсващи на публиката (нормалната) многобройни предавания. Слушах лицемерните и изкуствено приповдигнати лозунги на тази госпожа от Вирджиния рекърдс. Тома ще има много здраве, ако разчита на някаква кариера в бъдеще. След 15-20 дни вече никой няма да помни мазната му глава. Важното е че ГНОМЧЕТАТА Иван и Андрей си напълниха джобчетата с наивните смс-изпращачи.

110

Никой не гледа Music

преди 15 години

Кой ли още го гледа този Music idol?! Трябва да си много ***, за да се кефиш на подобно предаване. Водещите и изобщо целия екип на пердаването - пълно бездарие, участниците имат още много хляб да ядат, докато се научат да пеят за публика. Единственото малко по-интересно в това предаване бяха подборните предавания в началото, когато наистина имаше тук-там смешни моменти промъкнали се през ситото на това кое ще се показва и кое не. Точно тук и е проблема на подобни предавания - копира се чужд опит как се прави подобно шоу някъде си, например в САЩ и очакват и в България да ни е интересно!!! Там е по-лесно показваш им един пръст и те се смеят, докато тук на това никой над 3 годишна възраст не се смее. То и затова са бездарни, защото не разбират какво се котира в България. Ако погледнеш другото предаване "Пей с мен" там е същата бездарна картинка, сякаш едни и същи бездарници са ги правили и двете. Иначе участниците нека си се стараят, може да пробият някъде, но засега са безинтересни.

109

преди 15 години

първо примера ти е крайно неуместен, защото във филма с кучето кръстено бетовен няма нито пряк, нито косвен намек за личността на бетовен, така че тезата ти нещо не издържа...Ако се забавляваш от това да гледаш ***, манипулирани от двама алкохолици, наслаждавай се..но един средно интелигентен човек ще изпита погнуса от това, прави си изводите затова от какви работи се забавляваш...Не се товаря, просто констатирам фактите и повярвай ми мнението ми не е резултат от двучасов размисъл, а пряка реакция на това, което видях.

108

преди 15 години

Napalno te podkrepym!

107

gogo

преди 15 години

За идиотска държава какъв мислиш, че трябва да е идола- 106?

106

преди 15 години

Ivan si ostava *** ne aidal...........

105

gogo

преди 15 години

Иван Ангелов е и си остава музикален идол! Другото е пълнеж за ...

104

///

преди 15 години

Ty ima predvid Boynskoto ezero!Bravo Toma.

103

v

преди 15 години

O,я стига с тези философски разсждения на които не им е мястото тук. Това е направено за забавление, а не някой да се подиграва на някой. Все ще се намери някой който да се покаже колко дълбоко разсъждава. Ми защо го гледаш? Запуши си ушите. И Холивуд се подигра повече, като направи един миризлив пес със същото име по известен от самия Бетовен, ама кво от тва. Абе неможе ли просто да гледате и да се забавлявате, без да се тварите толкова.