28

преди 15 години

Долни германски *** и мазен ***.. Хайл! - изписано им е на лицата.. Те са унижение за нас, в исторически план, както и от днешна перспектива.. и са опасни. Номер 20 и 17 - НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА с вас!

27

преди 15 години

PRAVILNO vseki trqbva da si iska svoeto kato e tqhno si go zemat pyk! Imat li dokument zna4i sa tehni! Tolkova si vzeha imotite shto da ne si gi vzemat i te..?! A ako ne beshe bashta mu sega nqmashe da imame Dobrudja dori ne se znae dali voabshte shteshe da ima Bylgariq ili shtqhme da sme e taka kato Armeniq...Gruziq i t.n.

26

Александрова

преди 15 години

Още ли имат да грабят тия грабители?!? Затова ли се върнаха? Стига, не се ли наситихте!

25

Мунчко

преди 15 години

Продължават да крадат официално. Не им стигна тая награда, че за 4 години псевдо царя ограби държавата, ами сега и официално искат да си присвоят земите й!!!

24

боко

преди 15 години

Бърза царчето да заграби още каквото може , че догодина има избори и му е ясно че е аут , а тогава - я камилата , я камиларя !

23

asd

преди 15 години

Е ти кво , искаш да ги обичаме ли ?Ае да връват на майна си райна

22

преди 15 години

голяма омраза в този народ...

21

преди 15 години

княгиньо,за теб и за брат ти един БЪЛГАРСКИ !

20

преди 15 години

Мумия като брат си! Восъчни фигури от музея на мадам Тюсо! Какво очаквате от хора, които нямат капка българска кръв - те дойдоха да грабят и друго не ги интересува! Аристократи, бе, хорааааа! Мизерници, лицемери!

19

преди 15 години

ЛЕВСКИ умря за чиста и свята република !!!

18

отвратен

преди 15 години

А бе мамицата им ***!!!

17

Spiro

преди 15 години

Ама разберете го това нещо и го запомнете веднъж и завинаги - хората от това семейство никога не са обичали България и българите. Те се гнусят от нас, мразят ни, презират ни. Единственото, което има някакво значение са парите, които могат да се изкарат от България. Мария Луиза не може да скрие тази омраза и презрение, то и е изписано на лицето в редките случаи когато благоволи да пристигне в България. Малкият е по-лицемерен и хитър, той успява да преглътне вродената омраза и се опитва да замаже нещата - "Аз съм тук единствено за да помагам" и др. такива глупости. Интересното е, че като се замисля този народ си е достоен за презрение - не може да те тъпчат, обиждат, унижават, и ти да продължаваш да гласуваш за тези хора. Това си е робска психика достойна за презрение ...

16

преди 15 години

Абе, я вместо да нищи Кричим, царя да се ориентира към един по -апетитен имот с голяма каменна ограда и 3-4 реда бодлива тел на нея, с въоръжена охрана и далеч от журналисти и други дето не го разбират човечеца. Пък там какви оправачиима само...черни здрави , не за 800 дни а за 800 секндии ще го оравят и него и княгинята, и дъртата имладатапък и чиповете ще им сменят на бързо ако се наложи ...Хай цаю, черпи една за съвета, знам че си падаш по черпавките

15

преди 15 години

"Молба от Симеон Сакскобургготски срещу българската държава". Съвсем нормално и очаквано! Та той и оная ПРОСТАКИНЯ - сестра му, освен ОМРАЗА към България какво друго очаквате? Те ако могат цялата държава да "нарамят" и да отмъкнат, чак тогава ще мирясат. БРАВО на областният управител на Пловдив Тодор Петков - така трябва да се защитява българското, от хайдуци като тия царски ***!

14

Steam

преди 15 години

*** заспал. Ти знаеш ли колко са 300 декара застроена площ?С какви очи идват от на майка си ... да търсят някакви имоти, които са собственост на държавата? И при това са имоти за милиони и милиарди левове.Всичките царе, Догани и не знам си какви *** трябва да бъдат изритани от България като мръсни котета!

13

Щастлив булгаристане

преди 15 години

Не са виновни те, а вие, че си ги избрахте. Вързахте се на малоумията на Симо Ментата. Всички гласували за този ***, трябва спешно да се прегледат. Шансовете да имат сериозни психически проблеми са големи. Мадридският мошеник и мафията на синчето му грабят още и то най-нагло. А вие мучите по форумите и чакате да дойде следващият Спасител :) Хайде със здраве и предварително ви благодаря, че ще гласувате със си и ще помогнете България да е най-скапаната европейска държава.

12

преди 15 години

Vie ste sram i pozor za monarhiite v Evropa.Nikade po sveta i v Evropa nqma takiva moshenici kato vas.Komardjii i ste vie dvamata nedagavi starci.Sas deca prosti i vnuci s Turski Imena.Bokluci.No pomnete vsichko se vrashta v tozi svqt>VSICHKO.Shte qdete sopata

11

koko

преди 15 години

Ей,много омраза са събрали сестра и брат към България. Като им гледа човек стиснатите устни и свирепи погледи и му става мъчно за тях. Дано им прости Господ, че като чета колко ги обичат хората...Страшно!

10

koko

преди 15 години

Ей,много образа са събрали сестра и брат към България. Като им гледа човек стиснатите устни и свирепи погледи и му става мъчно за тях. Дано им прости Господ, че като чета колко ги обичат хората...Страшно!

9

преди 15 години

От кой са ви наследство тези имоти за да си ги искате.Цар Фердинанд България го е купила и за тази покупка плащаме и до днес.Съответно неговите наследници нама как да бъдат по малко алчни от него .Ние сме виновни ,че го търпим този *** ,а не го изритаме.Къде отидоха предизборните на БСП за ревизиране на всички имоти на царя.Сега си иска и "КРИЧИМ" този е изключително нагъл.