167

Анонимен

преди 2 години

Прави са хората! По евтино няма да стане!

166

Пиша от Испания

преди 2 години

Ето ви я манипулацията, значи на мен който живея, работя и пазарувам в Испания и ви пиша, че никъде не виждам празни щандове не ми се вярва и се слагат веднага минуси, значи мамя, а истинският измамник някаква телевизия с някакъв репортаж от незнайно къде която явно манипулира е истина....колко сте лесни ме е за вярване ?

165

Анонимен

преди 2 години

Тътрят . Гледам ги тътрят в касетки към хладилниците майонезата и кутиите с маслините с масло . Гадо в e проклети. Поне един буркан майонеза успех да щипна. Мародери .

164

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо-послушай човека

163

Ястребител

преди 2 години

ПроЗстият български русофил все още си мисли, че целта на пияното мужик е само Украйна. Путин се подготвяше от дълго време за тази война, която ще е на 3 фази. Първата фаза е Россия да напредне до река Днестър, втората фаза е да напредне до река Дунав, и третата фаза е да излезе на Бяло море. Т.е. - ако пияното мужик не бъде спрян сега, следващите държави да бъдат окупирани са Молдавия и Румъния. След това на ред са българия и гърция. Фантастично, нали?!

162

Анонимен

преди 2 години

Не е заради войната, отворете си очите. Войни винаги е имало. Сатанистите,искат да думнат икономиката,и да редуцират населението. С короната и ваксите не се получи и сега ще бъде по-брутално с глад,студ,без лекарства ....Когато се получи бройката,която им трябва ще получат храна срещу вакса,и влизане в системата им за социален рейтинг, и биолгочни изменения,и тотален контрол..

161

Анонимен

преди 2 години

Не знам в Испания ама тука прибират всичко от щандовете в склада . В понеделник ще кажат . Всичко свърши . Ще има смс на нови цени. Максимаим герберастипческа

160

Пиша от Испания

преди 2 години

и питам 212-ти, къде ги видя по коя телевизия тези празни щандове, щото аз тук не мога да ги видя ?

159

ПроСоТо

преди 2 години

Много спокоен,разумен,практичен и точен е г-н Асен Василев..Разбира се,само разумни,практични и точни люде могат да го адмирират,защото го разбират...Останалите-тия от "ден да мине,друг да дойде",основно натъпкали се в "герп", ще ръсят глупости,но...ние си ги знаем..

158

фашист

преди 2 години

Собствениците на веригите да си го пастрят туй олио дорде граняса. И после да си мажат амбразурите с него. Защото народният съд идва. Няма да ги спасят и скъпите им бункери . Ще го вадим като лалугери от там

157

Градус

преди 2 години

До Минчо горскияИ Пилето е в кюпа с герберастите!

156

Анонимен

преди 2 години

Мафииите в БГ се развиват стремително. И с машинното гласуване ги узаконихме.

155

Анонимен

преди 2 години

Василев, нали има война бе! Ние сме страна в тази "война". Нищо не бива да се изнася! Държавния резерв трябва да пълен винаги, а клетия български народ, поне хляб да има на нормална цена. Впрочем цената на солта вече отива към 1 лв. Без сол да го ядем хляба, ама да има /не на цена 2 лв за 650гр/. Миналата седмица брашно 500 - 1,99лв/кг, търговска верига във Варна. Или като олиото - има бе, да ви залеем - 7,00 лв литъра. Направо ще ни убиете с продукти!

154

Анонимен

преди 2 години

Гледах репортаж с празни щандове от Испания и Румъния - същата истерия и същите битки за олио. А по силата на логиката след санкциите тия неща с празните щандове и битката за продукти трябваше да се случват в Русия? Очевидно щетите са двустранни - колкото наказваш другата страна, толкова наказваш и себе си. "Не искам на мен да ми е добре, искам на Вуте да му е зле".

153

Анонимен

преди 2 години

То брашното и захарта поскъпнаха вече, тия сега ли разбраха? Много са бавни!

152

Минчо горския

преди 2 години

Зърнената мафия от миналата година трупа запаси в складове слънчоглед. На село има един такъв . Тировете до преди седмица не спираха. Зад него стоели бивши депутати. Тъй говорят из селото. Значи са имали нещо на хабер.

151

Анонимен

преди 2 години

БГ правителство е отговорно за това,което става,явно по поръчка на господарите му отвън. Иначе бг правителство трябва вече да е приело закон за спекулата,и веднага да се съдят и наказват спекулантите,трябва вече да е сложило лимит на олито,блрашното и захарта,и да е замразило цените. Но т.нар бг правителство нищо не прави за бг народ,защото бг народ не го избра,а сороските машини го избраха. В държавите където упарвялват сороски *** има спекула,инфлация и липси на стоки.

150

Мустафа

преди 2 години

Ей! Я да се научите какво да говорите, че да не вдигнем още няколко паметника на загинали, докато са бомбардирали София! МЛЪК!!!!!

149

Ястребител

преди 2 години

Както са установили швейцарските учени - по-проЗст от един българин може да е само друг българин. И това е българският русофил.

148

Анонимен

преди 2 години

Каква е изкупната цена на млякото, че вече има напъни за 15 лв сиренето, кашкавала 25. А пшеницата отдавна се изнася, ще плащаме солидарна цена с германците за хляб.