34

Жоро Сороса

преди 2 години

Червеният вожд от Масква ако дойде тук с танковете нащта гордост Радев пръв ще му козирува а Нинова ще му поднесе цветя и за това не искат подсилване.

33

Анонимен

преди 2 години

Украйна била партньор на НАТО? Може и да е разположило НАТО военни сили и техника в Украйна, и точно срещу това води войната Русия, но Украйна не е член на НАТО и намесата им там ще предизвикат онова, което Путин обеща - ядрен удар. Разширяването на НАТО в Източна Европа е унищожаване на всички договори и споразумения, сключени между силните, с оглед опазване сигурността на всички държави. Старите договори не работят, новото преразпределение на света ще стане като старотО - със СВЕТОВНА война.

32

Анонимен

преди 2 години

Nema nujda, ima butonche.

31

Истината е

преди 2 години

че без САЩ, НАТО няма шанс срещу Русия - никакъв! а със САЩ - това значи Ядрена война и чисто териториално САЩ е по-малък от Русия, така че отново шанс е на страната на Русия и 2те държва ще са радиоактивни кратери, но просто Русия е далеч далеч по-голяма и съответно шанса да останат обитаеми парчета земя е много по-голям. Друг е въпросът, че ако се стигне до там - вярвайте ми САЩ сами ще напуснат НАТО - мислите ли, че те биха рискували земята си - аз не мисля, ще си подвият опашките и толко!

30

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия загуби тази война, тежко и горко на Запада. Но дори Русия да загуби Украйна няма как да спечели защото инфраструктура и е разрушена а народа и е разпилян. Транзит на газ няма да има, въглища няма да искат да купят в Европа. Храни кой би купил от страна където е имало война нито туризъм ще има кой би отишъл там на море като сами са минирали своите брегове.

29

Анонимен

преди 2 години

Събев, без значение от подбудите му, подсказва една правилна и достойна позиция на България. Различна от хамелеонщините на Борисов и Радев. България в момента се унижава, правейки се, че нищо не се случва.

28

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо Иран и Северн Корея искат да имат ядрени оръжия?

27

Анонимен

преди 2 години

Русия няма как да води война срещу НАТО.Тя даже с Украйна не може да се справи.Затова Путин все говори за ядрено оръжие.Само в ядрените сили Русия е равна на НАТО.

26

Анонимен

преди 2 години

Много генерали, малко ефрейтор.

25

Анонимен

преди 2 години

Този книжен генерал в колко войни е участвал?

24

Сатира

преди 2 години

Въпросният ген. Събев е прав за някой неща. Но не спомена че Русия и Китай отдавна са си стиснали ръцете "под масата"... Само един наивник би си помислил че, тя ще бъде сама в един конфликт. Дай боже това никога да не става, защото след НАТО срещу Русия и Китай, надали.ще остане нещо здраво на Земята.

23

АнонимеН

преди 2 години

ВРЕМЕТО В КОЕТО РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПЛАШЕШЕ С ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ОТМИНА!

22

Теоритичен Въпрос

преди 2 години

ако Русия Удари Берлин с Атомна Бомба виждате ли смелчага дето да им отвърне - Германия нямат, Франция ще се покрие, щото нямат и 1% от броя атомни бомби на Русия и отвърнат ли - нищо няма да остане от Франция, Британците и те ще се покрият, щото е точно същото положение като Франция, а ако си Мислите, че САЩ ще си Рискуват хубавата земя за Германия - трябва да сте спали на течение. Така, че Русия, ако иска Европа е нейна и то за 0 време - 1 атомна е достатъчна!!

21

Анонимен

преди 2 години

Медиите защо развявате чужди байраци и в прекия и в преносния смисъл.

20

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Не го знам кой е този генерал Събев, но е дяволски прав - Русия не може да води друга война освен тази, която и без това я изтощава до краен предел и която май е на път също да загуби...

19

АнонимеН

преди 2 години

АТОМНИТЕ БОМБИ НЕ СА НИКАКВО ОРЪЖИЕ!! ЗАЩОТО ИЗПОЛЗВАШ ЛИ ГО И ТВОЯ КРАЙ ИДВА :D АТОМНОТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА САМО ЗА ЗАЩИТА ОТ АТОМНО И НИЩО ПОВЕЧЕ!

18

Кики

преди 2 години

Рушофилията , познавате ли армейски генерал Андрей Колесников , славната армия на Украйна направи поредното жертвоприношение днес.Слава на Украйна.

17

Анонимен

преди 2 години

Тоя е от онези паркетните генерали, които са командвали в канцелариите си някоя секретарка.

16

Боже Мили

преди 2 години

6 000 Атомни Бомби - малка сила ли са според Експерта?! тоз Експерт има ли си Идея как приключва която и да е война, особено в Европа, ако само 1 изстрелят примерно към Берлин или Париж?!

15

От народа

преди 2 години

Ген. Събев, смятам, че трябва да се засрамите от сумите си. Говорите глупости, вие сте много некомпетентен и незнам кой ви е интервюирал, но явно че и той в ***, или му е платено. Първо, тази измислена държава Украйна не е в НАТО и поради тази причина живи сили не се изпращат. Второ, украинците са гадно племе, избивали бесарабски българи, като ги горели живи, и деца, и възрастни. Не съм и за Русия, защото тя ни е открад на ла историята, като една част е унищожила. Вие какъв сте?!?!?!