68

Анонимен

преди 2 години

Ся, Путин го каза, че на всяко действие Русия ще отговори огледално. Щом Западът праща наемници и Русия ще праща наемници. Както те, така и ние! Кво пък толкоз!

67

Зозо

преди 2 години

....................трябва да се помогне на хората, които искат доброволно, без пари, да подкрепят жителите на Донбас........................ Хахахаааааа, баш без пари ще стане работата. *** съвсем е откачил :)))))))))))))))))))))))))))))))

66

Анонимен

преди 2 години

Тука в българия бая путинофили има защо не ходат да се бият там,тамън ще поевтинее пшеницата.

65

Анонимен

преди 2 години

Нашите русофили не искат ли?

64

Неутрален

преди 2 години

Наемници, които са участвали в по няколко войни, като убийци и изнасилвачи, ще участват в "специална операция" на Путин по освобождаване на Украйна. Путин не напада Украйна и няма да нападне и други държави. Путин много обича да праща срочнослужещи деца на 18 години и чужди наемници на специални операции.Три генерала на Путин са вече "Груз 200".Да идват наемниците освободители.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "Не се кефете, ако Путин почне да губи. Почне ли да губи, ще се радикализира и ще стане маазало. Не забравяйте, че има много мощни оръжия (не само атомни), които няма да се поколебае да използва. От всичко може да пострадаме ние." Нищо не може. Толкова е психясал, че е започнал сам да си вярва, че ще му мине номера за "специалната операция". Тоя мисли като бюрократ, а не като военен, хахахахаха. Психясал бюрократ джихадист.

62

Пустиняк

преди 2 години

Машала вова! Кратунистите плюеха по цивилизацията, че приемаше бежанци от войните в Близкия Изток, сега кумирът им ще настани най-бруталните главорези от тези войни в Европа, ще им даде оръжие, и ще ги пусне да колят православни християни на воля. Алах Акбар Руслямистан!

61

Кики

преди 2 години

Нашите празноглави *** неграмотни , отхвърелени и обидени на света , са готови да приветстват Приматти от всякакви раси и умилително да им се подложат за да свети ореола на мики мауса от Кремъл.Срамота другари падението е неизбежно.

60

Анонимен

преди 2 години

Лъсна "величието" на руската армия.Стара техника, никаква подготовка, гладни войничета, изпратени за пушачно месо.Единственото, с което плаши джуджето е червеното копче.Ако го намаше, до сега да беше застрелян в накой бункер, също като кадафи и саддам.А, прромитите продължават да ни убеждават...че това била невероятната стратегия на ***...той ако наистина искал, за 2часа е щях да ги превземе...

59

Доброволец

преди 2 години

Първи съм за 9 май.Обаче сега съм зает,пък и не ща рубли.

58

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да излезне с Указ,....да няма пленени наемници.....

57

Свобода

преди 2 години

Путин братоубиец!!! Какво стана с могъщата руска армия?

56

Анонимен

преди 2 години

до анимен 60 Не знаех, че в БГ има фенове на нацистите!

55

XA XA

преди 2 години

По-голяма лъжа не бях чувал :) доброволци? безплатно? явно с руски войници няма да стане :)

54

Неутрален

преди 2 години

"Жалко, че украинските снайперисти не са разбрали!" - а разбраха, три генерали са вече "Груз 200"

53

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

52

Анонимен

преди 2 години

Не се кефете, ако Путин почне да губи. Почне ли да губи, ще се радикализира и ще стане маазало. Не забравяйте, че има много мощни оръжия (не само атомни), които няма да се поколебае да използва. От всичко може да пострадаме ние.

51

Анонимен

преди 2 години

Наблюдава се прегряване на евроатлантически мозъчета. Западните наемници отпреди седмица са храбри защитници на Украйна/Европа и отиват да се бият за без пари, нищо че Запад има много доларес. Доброволците на страната на Русия са платени с незнайно какво ислямисти - главорези. Руснаците нямат модерно оръжие, обаче падналият в Загреб безпилотник е руски. Великият НАТО и още по-великите украинци смачкват вече десета армия на Путин, обаче горките украинци са грозно избивани от руснаците. И т.н.

50

До 61

преди 2 години

А, уж, *** беше защитника на славянството и православието. Всички се кълняха, че ще ни спаси от лошия запад.Сега набира доброволци ***, които да убиват славяни православни.Вова, само ако твоите поддръжнити имаха малко мозък, да осъзнаят какво правиш...но...едва ли.

49

До 58

преди 2 години

До АнонименВ Донбас нма невинни руснаци.Имаше платени наемници, изпратени от ***, да правят размирици и да създадат военнен конфликт.