213

до 267

преди 2 години

Ами ,ако знаеш пък как е било в каменната ера,ни договори,ни спогодби.Абе къде те изкопаха тебе?

212

Анонимен

преди 2 години

Какво означава ЕТНИЧЕСКИ ОРИЕНТИРАНИ относно биологичните оръжия които империята на злото Русия твърди ме Украйна притежава ? Дайте пояснение

211

Анонимен

преди 2 години

Нали ви казах вчера нещо,мълчанието е злато,когато човек бърза да се изложи и да се направи на интересен и да го забележат хората става за смях.

210

whistleblower

преди 2 години

Те искат 3та световна но въпроса е кой ще подкрепи Русия? Май няма много желаещи.

209

Анонимен

преди 2 години

Путинските медии продготвят "храбрите мужици" за неминуемата купонна система, която ги чака.

208

Искам да питам

преди 2 години

Напълно сериозно. Във всяка епоха е имало договори и някакво право. Та въпросите са ми такива: Цар Симеон Велики като е разкостил всичките ни съседи и е излязъл на 3 морета, никакви договори ли не е разрушил? Защо е погазил международното право и е нападнал суверенни държави? Цар Калоян какъв е бил като навръх Великден е сравни Варна със земята и е закопали всички защитници живи в рова пред крепостта? Оставете настрана 21 век и в 22,23,24 пак ще си има войни.

207

истина

преди 2 години

От Русия идва само студ, комунизъм и войни. Русия винаги е управлявана от най лошия и жесток материал, а сега е върха.

206

ДДРОнег

преди 2 години

Отначалото още стана ясно, че ****ин отвори "кутията на Пандора" ... :(... ще стане мазало...:(

205

Пян_Гъ

преди 2 години

ЗАЛАГАМ АПАРТАМЕНТ (1н от 3-те най-големи града), че Русия/Путин ще се оправят и че даже ТЕ ЩЕ КАЗВАТ КОЙ ДА КАРА ВЛАКА За това не ги мислете, а си изтеглете от ТВ-студия/радиостанции записите на антируски изказвания и учете руски език, защото само след има-няма 1-2 г. ПЪРВИ ЩЕ СЕ ЗАПИШЕТЕ В КЛУБОВЕТЕ ЗА БЪЛГАРО-РУСКА ДРУЖБА. Ще изпреварите нас, обикновените хора! Както преди 1989 г. хвалехте комунизма и БКП.

204

Настъпва

преди 2 години

гладомор за рашките. Няма пари , има само рубли -хартийки, с които нищо не можеш да си купиш. Затова пък техните олигарси притежаваха 80% от националното богатство на Русия. Сега и те нямат.

203

Валери

преди 2 години

Имах в предвид 256

202

емиграция

преди 2 години

Toзи атомен Хитлер трябва да бъде спрян. Иначе се връщаме в каменната ера с копията от камънни. Разбрахте ли го най сетне комунисти български? Нинова , ти разбра ли или си мечтаеш да се оттървеш от ракетите? Ами синчето ти ....? Защо не се крие в Москва , а е в САЩ?

201

ДО 254

преди 2 години

До АнонименСупер промит си ! Дано ония зелнчук - Путин умре в мъки заедно с всичките си долно слуги отговорни за геноцида в Украйна ! 2 месеца продажника повтаряше как няма да нападне Украйна и го направи на края , избивайки мирно население и унищожавайки както Украйна така и собствения си народ . Няма наказание което да е достатъчно тежко и жестоко за такъв човек !

200

Валери

преди 2 години

Не псувам анонимни.Иначе щях да ти разкажа една приказка

199

Анонимен

преди 2 години

Русия казаха за САЩ 1100 работещи лаборатории по темата вируси и Ковид варианти,а в Украйна 3 такива в участие с САЩ,които са свързали и чрез тяхно финансиране в др. страни,като Китай и др,както казват и се знае че са обвързани с засекретена информация за изследвания,разработки на вирусите по видове,варианти по етапи постижения що разработки за лекарствени препарати,серуми,ваксини с начини на приложение за лечение,защита с/у вирусите според техните видове,варианти,но САЩ на 1 място по смъртност.

198

Анонимен

преди 2 години

Кво ги мислите руснаците, карайте си на 3 лева нафта с големите заплати, мятайте картофите в олиото от 6 лева литъра. С две думи гледайте си прекрасния живот.

197

Пепи

преди 2 години

Русия имаше шанс да стане нормална държава преди 22 години малко преди Путин.Бяха я приели даже в Г 7 въпреки,че нямаше икономика ,а Г7 управлява света.Но какво да се прави като на руснаците им харесва да ги управляват диктатори !

196

Анонимен

преди 2 години

руснаци-джентълмени, ще падна. А вчера видеото беше потрес - Балшие патери, камандир убит. Това е ордата, за съжаление край няма. Не жалят своите, имат си много.

195

Анонимен

преди 2 години

Германците да му мислят те нямат горивонедин пиклив Леопард да запалят

194

Хаха

преди 2 години

Е,руските медии трябва да се радват на световна криза. Само така Русия може да настигне останалия развит свят :-))Иначе - пак бурлаци и феодализъм.