385

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 456 ""На Запад си този, който покажеш" стига да пожелаеш да си чистач, мияч или строител. Имам стотици познати на запад, и нито един от тях не е прокопсал" И какво образование и постижения имат тези твои "стотици познати"? Аз имам десетки познати на Запад, които са реализирани като инженери, лекари, адвокати, архитекти, и още повече, котио са се реализирали като обикновени работници, защото не всеки има акъл и качества да е нещо повече от обикновен работник.

384

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 454 Не, няма да дойде пак Путин. Такова зло се ражда рядко. Сталин, Путин, Мао, Пол Пот, Хитлер ... това са уникални проявления на Злото. Останалото - ще си жив да видиш "интересни" времена за това кой за какво на кого ще кляка. Ще видиш в твоя живот Русия да се разпадне.

383

Анонимен

преди 2 години

"На Запад си този, който покажеш" стига да пожелаеш да си чистач, мияч или строител. Имам стотици познати на запад, и нито един от тях не е прокопсал, робуват там колкото да закрепят някакъв живот и да си изтикат дните, защото във велика евробугария и толкова не може да им се предложи.

382

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 452 "Ама като гледам всичките източни държави от ЕС вече десетилетия продължават да са на дъното, и докато са в ЕС там ще си останат." Като гледам къде са спрямо Империята на Злото, се чудя вие в реалността ли живеете?

381

Анонимен

преди 2 години

446, ако убият Путин на негово място ще дойде пак Путин, но по-млад и по-настървен да съсипе запада. С Путин има шанс за преговори. Ония които стоят зад Путин никога няма да клекнат на дедо Джо, това го запомнете. Ако някой направи нещо на Путин то ще бъде използвано за повод за световна война. А и ще увлече много руснаци. Половината държава го обича като бащицата.

380

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 448 "Детето ти е никой, ти си никой" На Запад си този, който покажеш, че си. Затова Запада презира Кървавото джудже и неговите слуги.

379

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 449 "Който има нужда да се утешава заради собствената си мизерна съдбица" Коментара ти за "задънената улица" показва за това кой има нужда да се утешава.

378

Анонимен

преди 2 години

Избират иззрод и бягат. Ще ги върнем да правят революция.

377

Анонимен

преди 2 години

Караници по форумите не определят истината. Когато лъжата е нормализирана, и всички страни са длъжни да лъжат, кой е прав и кой греши е нещо което единствено бъдещето може да покаже. Ще поживеем, ще видим. Аз лично съм доволен, че се дава отпор на сегашния световен ред, защото той очевидно е задънена улица, и на този етап всяка една смяна на курса е добре дошла. Който има нужда да се утешава заради собствената си мизерна съдбица с мокри сънища за колакса на Русия.. е свободен да го прави.

376

Анонимен

преди 2 години

И къде отиват? На зарад, където ги мразят? Та нали като видят името и произхода им и вече са приключили. Запада се "умни,", за тях щом името ти звучи руско, значи си руснак. Ходи им обяснявай. Детето ти е никой, ти си никой. Въобще старата песен на нов глас. А като се замислите колко мирен беше света по времето на Тръмп. Как хората искаха да правят бизнес, да отворят границите. А сега? Вижте сега какво е света! Вече е в духовни и морални руини. Украйна е в реални руини. Дано не се разпространи

375

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 440 ", че западните медии не са представител на света, а представител на западните режими" Ох, нИдей така, шмА обидиш! Ами, приятелю, за разлика от теб аз съм си на мястото като ЕВРОПЕЕЦ. На мен ми отива да съм "представител" на Запада. Въпроса е ти на кой си "представител" и откъде идваш културно?

374

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде ликвидиран и дано, това е за доброто на Света и Русия. Няма друг изход от сегашната криза...

373

Е нормално е

преди 2 години

Все пак има и нормални руснаци които искат да живеят в нормална демократична държава. Не всички са диваци и симпатизанти на диктатора.

372

Анонимен

преди 2 години

Хайде бе, Путине, затвори я тази граница. Бягат предателите на родината. Изтичат силите на Русия. Сибир иска работници. Нови градове ще построят.

371

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 440 "това че ТИ имаш господар не значи, че всеки е като тебе" Вие БУКВАЛНО повтаряте това, което Путин и пропагандата му ви спуснат (включително през руските телевизии). Смешно е въобще да се преструвате, че "мислите". Не се притеснявайте, всички го виждат. Даже и вие го виждате.

370

Анонимен

преди 2 години

"и като господаря ти си мислиш" това че ТИ имаш господар не значи, че всеки е като тебе ***. Това че твоя мироглед е огранчен си е твой проблем, и ничий друг. Ти си този, който не осъзнава, че западните медии не са представител на света, а представител на западните режими и нео олигарските зад тх, и могат да диктуват лъжети си само на умствено дефицитните. 2/3 от света е с Русия по въпроса Украйна, и действията на терорист Н1 ФАЩ сплотяват нациите им както никога преди.

369

Анонимен

преди 2 години

Руският народ е суеверен. Той разчита името на новия Демон на Руската империя - разПутин.

368

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 434 "Путин не е превърнал РУсия в нарицателно за зло." И ти като господаря ти си мислиш, че можеш да определяш кое кое е,но не си даваш сметка, че света не се контролира с мисълта ти.Русия е нарицателно за зло и НИКОГА ПОВЕЧЕ няма дабъде нормална държава за Запада. А когато това е така Русия вече е на милостта на Китай. Анализаторите не вярваха в отчаяни ходове от Путин именно по тази причина - че не вярваха, че е достатъчно пгллупав да хвърли Русия под лапата на китайския дракон.

367

Анонимен

преди 2 години

Ще върнем всички руснаци обратно на Путин. Ще се разбягат всички новобранци и запасняци. Ще ги върнем всичките. Ще минат само през фронта на път за Европа.

366

Morski

преди 2 години

С РаспутИН и ЛенИН започна гибелта на Русия.Продължи със СталИН, а ще завърши с ПутИН!Всеки от тези "ИН" е допринесъл за края и , и само тези с "ИН" са " избранниците"- факти!