56

Анонимен

преди 2 години

Ирак 2000 000 убити за 20 години. ООН да е казал нещо?

55

Анонимен

преди 2 години

До Питам "Има ли в България биолаборатории на Сащ? Правителството да отговори!" --- вече отговориха - ИМА!. Но те са за нашето добро и доброто на военните ни, нали така неуважаеми евро-атлантици????

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 "За всеки вирус може да се направи ваксина." --- а какво ще кажеш за когато патентите за тестовете, ваксините и рнк веригите на вируса са от преди въобще да бъде пуснат.. такова де - "да се появи спонтанно" ковида??? И всичките тези патенти са собственост на... не на русия! Ходи *** в бгмама, ама и там нема ти се вържат на свободното съчинение!

53

Анонимен

преди 2 години

62 - Явно САЩ са дали химическо оръжие на Зеленски и сега ще го използва, та затова сега. Тая се прави на врачка! - така е.

52

Питам

преди 2 години

Има ли в България биолаборатории на Сащ? Правителството да отговори!

51

Анонимен

преди 2 години

Хванаха ги на калъп с биолабораториите, сега търсят виновни там дето ги няма. Крадецът вика, дръжте крадеца.

50

Анонимен

преди 2 години

Явно приказката за химическо оръжие още я четат на американците за лека нощ. А ние четем, че в Ирак са избити 650 000 мирни жители при агресията на Сащ.

49

Анонимен

преди 2 години

За всеки вирус може да се направи ваксина. Модерна и файзер просто реагират и си вършат работата. Но както се видя, докато дойде ваксината мина 1 година и милиони измряха. А после пък от страх от ваксината в българите, с промити мозъци от Русия, отказах ти и решихте, че натурално ще го карате. Давайте!

48

Анонимен

преди 2 години

Янките, като планират хим.атака - почват да крещат: "Руснаците може да използват хим.оръжие!"........ Ей, нагли твари! Во главе със засуканата Джени!

47

Mногознайко

преди 2 години

А бе вие зад океана не разбрахте ли, че те могат да използват каквото си искат и вие не може д а направите нищо. Само лаете.

46

факти

преди 2 години

знаем как си пуснахти бомбите на търговските центрове долни кравари същото и с биологичното оръжие всичко е ваше

45

Анонимен

преди 2 години

хаххха както в ирак и сирия почнаха глу-постите.

44

Анонимен

преди 2 години

Явно САЩ са дали химическо оръжие на Зеленски и сега ще го използва, та затова сега Тая се прави на врачка!

43

9

преди 2 години

Джен и Нюланд да вземат да си сверят версиите!

42

Анонимен

преди 2 години

В Русия отдавна има лаборатории за биологично и химическо оръжие. Все повече подозрения падат върху Путин за разпространението на ковид 19. Същевременно точно Русия стои в дъното на фабрикуването на лъжите против ваксините. Случайно? Ами не! Биологична атака и антиваксърска пропаганда. Същевременно Путин нареди 100% ваксинация на армията и лекарите. А той от 3 години не допуска човек на по-малко от 15 м разстояние от него ваксиниран и карантиран. Дори жена си. Толкова е прозрачно, че

41

123

преди 2 години

Искат отново война, но не на тяхната територия. Поне някой казва нещата, както са:Причината (за скокове на цените) е засилената войнствена реторика от страна на Вашингтон, който вероятно е готов да се бие с Русия не само до последния украинец, но и до последния европеец", каза пред EADaily Алексей Гривач, заместник-директор на Националния фонд за енергийна сигурност." Въпроса е иска ли Европа отново война на територията си и ще позволи ли на Америка да решава съдбата на европейският народ?

40

Анонимен

преди 2 години

То бива пропаганда бива, ама това на нищо не прилича! Та нали онзи ден точно краварите казаха, че на територията на УА има множество лаборатории за биологично оръжие??? А от документите на военните им става ясно, че са финансирали съвместна програма за био-лаборатории! Ама явно някаква шизофрения ще да е това, след като в момента твърдят, че няма такова нещо, а нашите послушни медии повтарят с радост...

39

Анонимен

преди 2 години

Тая на снимката прилича на маймунатаа от зоопарка!

38

Анонимен

преди 2 години

Ваксините ни спасиха от биологичното оръжие, сега наред е химическото. Путин на съд!

37

Анонимен

преди 2 години

Името и е "Псаки". Не че има значение, но дори и за това лъжете.