132

НАТО нацисти

преди 2 години

САЩ и НАТО са зло за човечеството и Путин трябва да ги удари. Само краднат, насъскват и лъжат хората. Ще измрем всички но то и сега не е живот а постоянно хората живеят в страх дали ще оцелеят физически и икономически.

131

Denko

преди 2 години

toz pyk kir4o intoi moderen s govoritelka , nqkva svirkadjiika , i toi kato boko mu dai davrazdava narodna para na kalinki

130

до 134

преди 2 години

Ти кажи ти какво постигна, мани чуждата паница. То и за мене разправят, че съм престъпник и връзкар и затова карам все нови коли, ама на- обикновен програмист съм, че даже фрийлансър и с една малка фирмичка. На твоите години бях преди 2 години и 20к месечно ми бяха малко. Затова напуснах работа и започнах собствени проекти. Интелектуални. Та, и за мене така разправят как съм връзкар, любовник на милионерка и разни подобни. Това го говорят сервитьори и бачкатори де. Всички около мен са като мен.

129

Анонимен

преди 2 години

С какви глупости се занимава това момиче... говорителка... не дай боже да остане на този пост още 3 години- с адвокотската й кариера е приключено! Дето си няма опит достатъчно- съвсем ще загуби квалификация! Тук трябваше някой учил журналистика, примерно.

128

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да припомня ли на Леа Бориславова,че нейните предци украинци-евреи бяха чудовищата,които унищожиха Български Крим-Столица на прокудените от гърците-данайци-евреи от Свята Тракия Българи ,Келти и в частност Французи? Нима пещерите в Днешен Руски Крим не говорят за онова зловещо мръснишко нашествие,възползувало се от нашето благородство,от нашата чест! Моля,потърсете във Великите Руски Библиотеки архиви със снимки и обяснение ,което да Ви позволи да проумеете защо Държавата ни разрушавана от евре

127

Д

преди 2 години

Аааа, нема да изпраща. Те сигурно са се отказали, за какво са им самолети. Да не си и помислят да ни искат, да си ходят при поляците.

126

Анонимен

преди 2 години

Ленче млъкнете с Киро че все лъжите и накрая ще истървете самолета за Канада.

125

Гого

преди 2 години

Защо няма да изпраща?!? Стига сте се снишавали

124

До 117

преди 2 години

Наборка ми е 89-та, ама е известна с това, че е гадже на новия председател на МС, че е имала договор за 10 палки на месец с ББР, ама Кирчо нали не търпи корупция, тая назначи за шефка на кранче в ПП.Дудуци и разширяване на улуци и в тая власт, ама не е Барселонагейт, а е на живо. Поне да пускат видео 24/7 от спалнята да видим защо се точат пари към нейната пола.

123

До 120

преди 2 години

Тарифата като на маги бадър ли ти е?

122

от Плевен

преди 2 години

Ние в Плевен сме обявили тотална война на всичко руско, в това число и на руските мацонки, било и млади, но красиви! Тотална война, нищо руско, нищо! Нищо не искаме, а да спрат войната в Украйна.

121

Иван

преди 2 години

ТАЗИ Е КАТО ОНЗИ ДЪНКЪН, ДЕТО ЩЕШЕ ДА КУПУВА ЛЕВСКИ !

120

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам да пратим тия дето Боко ги купи от САЩ, ако ни върнат парите. Е, те ще станат след 10 години, когато я камилата, я камиларя, ама нищо, важното е да се правим на евроатлантици

119

Анонимен

преди 2 години

Ленче, така ли те инструктира посл. Мустафа?

118

Анонимен

преди 2 години

Това е заглавие от вестник "Стършел"

117

Анонимен

преди 2 години

Гумените ни лодки им изпратете

116

Анонимен

преди 2 години

Важното е че пари в бюджета за ваксини има!

115

Анонимен

преди 2 години

А Русия ще праща ли ?

114

Зозо

преди 2 години

Да купуваме от скъпото олио и да дупим Лена на площада :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

113

Кирил Петков

преди 2 години

Както каза вчера запаси от зърно и Петрол няма Това го обсъдихме със министрите на затворена среща не беше предвидено пари за зърно и Петрол Няма ще теглиме пари някъде от порядъка 5-7млрд.лв