269

анонимен

преди 2 години

Те, компютърджиите също ядат, но не виртуално, а като нас! Тези, които произвеждат нашата храна на полето и във фермите, работят за жълти стотинки и биват унижавани, че са втора ръка! В тази държава тарикатите печелят, а работещите едва оцеляват!

268

Анонимен

преди 2 години

Няма ненаказуемо хитруване!!!

267

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА,СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!! СРАМУВАМ СЕ И ЧЕ БЯХ ТОЛКОВА ГЛУПАВА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАС.

266

Анонимен

преди 2 години

Нека,който организира фашисткият преврат в Украйна през 2013 година да плаща,аз не съм съгласен от моите данъци да се плаща

265

Анонимен

преди 2 години

Безпринципната ви приятелщина, подлизурството, кариеризма, лицемерието за да получите облаги за сметка на българското общество ще ви изиграят лоша шега за . Някой най-накрая ще си разчисти сметките и с вас.

264

компютърджии

преди 2 години

ако ги няма простите, /според Вас/ хора работещи на полето, тез които изработват вашите джаджи, какво ще правите ,а..?

263

Юлиан

преди 2 години

Днес станах свидетел на сблъсъка между доброто и злото, между човещината и злобата. Влизайки в сградата на пощата, неволно чух разговор между представители на общината - тези с "паяка" и един униформен полицай. Представителят на звеното зе репатриране на автомобили на висок глас коментираше и мърмореше срещу началника си, който им е разпоредил "да не закачат колите на украинските бежанци" и типично по български мърмореше "че с какво те са повече от другите".Едвам се въздържах.Нзнайно служителя, незнайни представителю на община РусеТе не са повече от нас, освен в едно - те са в нужда.Те

262

анонимен

преди 2 години

А ние, работещите бедни с МРЗ от ат 650 лева, но чисти 520, живеем с около 25-26 лева на ден, че и деца гледаме! Не сме против помощта за украинците, те се нуждаят, но правителството на простото Киро трябва да си ходи! То е НЕРАБОТЕЩО и НЕАДЕКВАТНО!

261

Анонимен

преди 2 години

нали ви е ясно,че една част от така наречените "бежанци" са нацисти,които са убивали в Украйна и сега бягат от правосъдие?За добре свършена работа ли ще им плащаме?

260

Как не Ви е срам.

преди 2 години

И не говоря само за бежанците. Тук си имаме достаъчно ц.....ки малолетни майки, които пак получават от моят джоб! Цял живот живеят на нашият гръб, на гърба на нашите баби и дядовци, които впрочем взимат по-малко от тая 14 годишната с бебе на ръце!

259

....

преди 2 години

"за да можем да ги включим в българското общество"- браво ,Кире! Без КОМЕНТАР!

258

Анонимен

преди 2 години

Кире, теб бежанец ли те отгледа или български пенсионер? Вероятно първото, за бежанци пари има, за пенсионерите - не!

257

Анонимен

преди 2 години

А стига с тия пенсионери само на тях ли им трябват ами деца,майки работещи бедни

256

баба мара

преди 2 години

защо ние да плащаме масрафа на бежанците сащ и ес защо не плащат те са виновниза всичко което става по света а сега се спотаиват за плащането ние ще дарявамедуш кабини на украинците а сащ ще продават оръжие за милиарди а сега и биолаборатории

255

Анонимен

преди 2 години

СРАМОТА БЕ НАРОДОУБИЙЦИ-ПРИ 40 ЛВ ДЕТСКИ НА МЕСЕЦ И 200 ЛВ ПЕНСИИ НА МЕСЕЦ ДА ДАВАТЕ ПО 40 ЛВ НА ДЕН,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? А НАРОДА ПРОИЗНЕСЕ ЛИ СЕ ДАЛИ Е СЪГЛАСЕН,НАЛИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ ПЛАЩАТЕ?

254

Анонимен

преди 2 години

Партиите да се откажат от субсидиите, депутатите да си намалят заплата и парите да отидат за бежанците.

253

Как не Ви е срам!

преди 2 години

Пенсионер влагал влагал цял живот в държата живее с 12 лева на ден! Безплатен преглед не му се полага Ние раждаме деца на тая държава. Плащаме като попве пак на тая държава. Детето ми плаща 5 години/ ДЯ и ДГ/. За училище пак плащаме храна! И това дете взима 40 лева на месец и то, ако отговаря на условията! Господин Премиер знаете ли, че в златна Добруджа олиото достига до 6 лв. за литър?! Според Вас явно хората, които взимат минимална заплата ще прокопсат с тия 700 лева, които впрочем се облагат

252

Анонимен

преди 2 години

Менталното здраве на тоя патологичен лъжец е много съмнително.Да вземе да научи поне малко български език, че е щерка ми на 12 е в пъти по-добре.Като го слушам и английския не го владее. Харвард се оказа пълна измама.

251

Анонимен

преди 2 години

А защо не си го произведем?! Или ще се купува само от фирми на отговорни другари...

250

до 9

преди 2 години

"""""Ей ся кво надписване ще стане в хотелите..."""" ---- Не-ъ..., Социалните проверяват всичко под бройка, с договор и печат! Немъ б.лами шъ знайш! -))) Освен ако не платят на проверяващите..., но хванат ли ги, следва съд, глоба и затвор.