108

Анонимен

преди 2 години

Който нож вади от нож умира... Това ще се случи с Русия и диктатора в Кремъл. Путин си играе с огъня и ще си го получи, както Хитлер на времето...

107

Иво

преди 2 години

Колко *** трябва да си за да предизвикаш Русия на война с голият си *** .

106

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще помогнем на всеки и сме братски народи

105

Анонимен

преди 2 години

Ние винаги сме били с отворени сърца към украинците, спокойно. Всяка май*ка и дете ще бъдат защитени у нас. Не само защото винаги сме приемали украинците и руснаците за братски народи, а и защото сме си такова, винаги помагаме, дори когато нямаме. А за преговорите с Русия няма как да помогнем. Русия не отстъпва, особено когато е бясна. Приемете поражение, отстъпете й това което иска, защото следващия път ще поиска още повече. Познавате руснаците, защо ги предизвикахте?!?!

104

Готик

преди 2 години

Двама се карат, трети печели. Да би мирно седяло не би чудо видяло.... Хуманитарната част от тази война е трагикомедия и ми писна вече. Само баби и бебета слушаме и гледаме. Първо бабите раждат бебета защото ги сърби веднъж в месеца, после ги израждат, поливат ги обилно с пропаганда и ги хвърлят да се бият и после бягат.

103

Анонимен

преди 2 години

Тази война ще приключи с поражение за Русия и смърт на диктатора в Кремъл!

102

Анонимен

преди 2 години

При война не се пази цивилното население, нито обикаляш и снимаш клипчета, като на парад, нито имаш ток и комуникации

101

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който подкрепя агресията и войната срещу Украйна индиректно подкрепя и потенциална агресия срещу България. Смърт за всички войнолюбци! Амин!

100

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е!- Поне ще имаме повече украйнсхи туристи след войната. Защото море няма да имат. Иначе жалко за Украйна и най-вече за безмислено дадените жертви и разрушения! Как ще изкарат Зелински герой след това падение не ми е ясно, но поне това ще опитат.

99

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е марионетка на Байдън(който незаконен, а изборите фалшифицирани) и неговия син

98

Анонимен

преди 2 години

Няма заявени и вписани граници, а 2014г е извършен преврат

97

Анонимен

преди 2 години

Може да потърсите информация за Хазарската мафия и може да ви се изясни малко повече картинката

96

Ясно е!

преди 2 години

До Анонимен 129- "Няма окупатори, Украйна никога не е кандидатствала за международни граници и няма вписани такива" --- Глупости говориш. Има Будапеща Меморандум 1994г и Русия го е подписала и украйнски представители. И признати граници от света. Но има и условия. Прочети предните ми постове. И за сълзите на Шевченко също писах. Зеленски бе подведен или бе просто необходимия инструмент и съсипа Украйна окончателно. И пак при Байдън!!! Изненада!???

95

Анонимен

преди 2 години

Не стойте в медийното затъмнение на мейнстрийм новините. Гледайте в тубата: "Ukranian lives matter" ; "Burned alive in Odessa Documentary" ; "A special film for Europe Poroshenko kills the people of Donbass."

94

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е!Че те и свободата и демокрацията отдавна са изчезнали от света. Това да наказваш тези, които не мислят като теб, демокрация ли е или свобода? Огледай се какво правят т.н. демократични държави през последните десетилетия. Налагане на тяхната воля по целия свят и то със сила. Това какво е? Разбуниха Северна Африка, Арабския свят, сега Европа. Странно разбиране имат управляващите на запад за свобода и демокрация.

93

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата мафия са Америка, която управлява почти всички световни правителства, вкл. ЕС НАТО, СЗ0, СИФ и т. н

92

Заслужават

преди 2 години

Смърт и адски мъки за всички, които подкрепят агресора в Украйна! Амин!

91

Анонимен

преди 2 години

Няма окупатори, Украйна никога не е кандидатствала за международни граници и няма вписани такива

90

Ясно е!

преди 2 години

До Хххх- Не трябва да ги приемат не защото са "фашисти"! И престанете с тая глупост. А защото са корумпирана държава не по-малко от Русия, с мафия не по-малка от руската и в тандем с руската! С руски олигарси които Зеленски не разследва около случая със семейство Байдън. Как Украйна ще пази икономическите граници на ЕС? Ами криминалитета от Русия?Какво ще стане с европйските фондове? Кой ще ги усвоява? В украински перачници? Това да не е малка мутренска България за която направиха компромис?

89

Анонимен

преди 2 години

Явно и Шевченко е циничен артист, като лъжливото ревливо наркоманче Зеленски