116

Handel

преди 2 години

САЩ са нетен износител на петрол - т.е. те произвеждат повече отколкото употребяват, запълват си стратегическите запаси (техните стратегически запаси покриват всички нужди от петрол на САЩ за 6 месеца) и изнасят немалко количество. Докато цената петрола марка УРАЛ (т.е. руския петрол вече е повече от 15 долара на барел по-евтина от международната цена (марка Брент) и продължава да пада тъй като нямат купувачи извън дългосрочните договори, а произвеждат по-голени количества.

115

Алекс

преди 2 години

Съгласен съм да плащам 300 долара на барел,но фашистка Русия да фалира и Жужака да бъде качен на въжето.След това ще живеем в един по-добър свят.Струва си усилието.

114

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за украинците и руснаците. За американци и западняци не му пука.

113

Анонимен

преди 2 години

САЩ 2 седмици без петрол са аут.

112

Анонимен

преди 2 години

Абе ЕС да мре! Естествен подбор - калпавото трябва да загине и направи път на нещо ново!

111

Вземат или Искат

преди 2 години

Не ме и интересува браво на комунизма и фашизма. Като клавдии Така се прави разделяй и владей

110

ПорЦелан

преди 2 години

Интересно се обръщат нещата. Прогнозите че на Байдън ще му правят DP и даже TP май се сбъдват. Турция и България са готови да купуват газ с рубли. За Германия засега се очертават два варианта за икономиката - лош и много лош.

109

Анонимен

преди 2 години

До 133Като стане цената 200-300 долара ще купувате руски пертрол моментално.А те ще накарат ИРАН и Венецуела да им го продават като техен.))))На краставичар, краставици не продавай"Запада е доказал, че е светлинни години пред Расия в търговските и финансови сделки.

108

ББ

преди 2 години

До СССРпутин гръмна агентите си от щази в ес...ЕС има прекалено много алтернативни източници...и собствени такива,щази агентите в ес строяха на путин и плащаха на путин...китай нямада е толкова благосклонен...честита нова ханъма на китайският император,русия никога не е била к.рва...путин я превърна в евтина...невиждано унижение...надявам се да е лош сън..правослани руснаци...с мюсюлмани чеченци...убиват жени и деца в Украйна...това е Ада!заплашва Света ни с ядрените си тенекета...то и хитлер

107

Анонимен

преди 2 години

Да го вдигнат със хеликоптери да му направят още един саркофаг и да си фо приберем наш си е а сигурно мегаватите на нашия ще се повишат. Иска ме си го. Не е ясно кой прав кой крив така няма да има претенции

106

Анонимен

преди 2 години

До 134Масква може да приеме закон в който единствената валута на планетата да е рублата. Стига да има кой да го спазва.

105

ББ

преди 2 години

Свободният Свят ще намери решение и ще плати цената!никога няма да ви простим убийствата на мирни украйнци...Света ни никога няма да каже здравей на руснак...путин си вярва,че Света ни му дължи нещо...или зависи от неговото...и ние имаме ядрени,по-модерни,по жестоки,по-технологични...тенекатата ви може да не излетят,те не правят Света ни по...жив!ако не дадете шанс на разума...децата ви ще ви презират и ще се отричат от вас...коридори...за беларус...убивате жени и деца,възрастни,геноцид,фашисти!

104

СССР

преди 2 години

Руското министерство на икономиката смята да приеме закон с който суровините от Русия да се купуват само с рубли. Така Европейците които отчаяно се нуждаят от Руския газ, нефт, желязо, въглища ще трябва да купуват рубли за да си платят доставките. Повишеното търсене на рубли може да вдигне курса и до 1 рубла за 5 евро. ФАКТ

103

До еленски

преди 2 години

Когато върнат реактора и включат да се освободят но до тогава има ад

102

Анонимен

преди 2 години

До Жал ми е заче страда руският народ е според теб колко руснаци купиха апартаменти в бг знаешли виж колко страдат и са гладни в поморие цял квартал от руснаци малкия москва- викат а квартала руснака купи имоти в цяла европа гладни сте вие бг сега и петрола и газта се увеличава цената ще се само убивате от глад

101

Анонимен

преди 2 години

Мечтите на един изперкал руски фашист. Ембаргото ще има икономически ефект, но нищо катастрофално. Катастрофата е във фашистка Русия, която се е запътила към средновековието.

100

Анонимен

преди 2 години

Размер на наказанието. видяхте на какво е способен другаря сталин и другаря живков да унищожат повече хора от хитлер. Кой е правия. неутрално

99

До РеалистЪ

преди 2 години

Нещо ми се губи памета - кой на кого наложи санкции---------------И моята памет нещо се "губи"...Кой започна тази варварска война, чия армия нахлу на територията на суверенна държава, под претекст за "спец. операция", кой срина със земята половин Украйна, избивайки невинни хора а огромна част от тях прогони в чужди страни?! И след всичко това светът да продължава да си трае и да наблюдава как един пси. хопат прави каквото си поиска?? Тези санкции са му много малко!

98

Шпионин

преди 2 години

Вижте опашките пред руските банки и тогава ще говорим за петрол, цени и кой ще колабира финансово. Доларът все още е СВЕТОВНАТА РЕЗЕРВНА ВАЛУТА, а не рублата, юаните или турските лири. Продължението остава для вас.

97

Анонимен

преди 2 години

Как Саудитска Арабия е по далеч от Русия, петрола, руснаците го вадят в азиатската част, не в Москва.