162

Анонимен

преди 2 години

Как ще гладуват, нали им дадоха оръжие?

161

Анонимен

преди 2 години

Русо-фашистите ще се наложи да използват предимно тежка техника, ракети и бомби за да могат да обградят или превземат другите украински градове. Това ще доведе до твърде много цивилни жертви. Целия свят ще осъди множеството цивилни жертви и Русия ще загуб и малкото съюзници, които е мала до сега. Защото срещу 90 000 деморализирани руски войници сега е целия укрински народ - дететки милиони украинци. В една таква война, без тежки оръжия, руснаците нямат шанс за победа.

160

Анонимен

преди 2 години

Как ще гладуват, нали им дадоха оръжие?!

159

Анонимен

преди 2 години

Най готиният президент Зеленски! Спрете да убивате да се убивате да унищожавате сгради природата животните планетата.Не на войната. Свобада за Украйна! МИР & ЛЮБОВ ТОВА Е БОЖИЯТ ЗАМИСЪЛ

158

Алекс

преди 2 години

Украинците бранят земята си от окупатора.Фашистката руска армия ще бъде разгромена.

157

не се надявай

преди 2 години

До А колко...Всяка държава според интересите си това е реалността

156

А колко...

преди 2 години

А колко бебета изгинаха в Ирак, Афганистан, Сирия, колко гинат и в момента в Йемен... Кой ще напише за тях и ще пророни сълза за тях?...451

155

Широко затворени очи

преди 2 години

Който иска може да гледа тубата - пълно е с клипоове и от двете страни - специално от Херсон днес гледах няколко няма разрушения няма паника. Украинското знаме се вее над кметството но полицията се изнесла още първият ден!!!

154

Мирослав

преди 2 години

Типияна тактика на терорист. Дано хората се осъзнаят навреме и не се стигне до още по-големи жертви

153

Анонимен

преди 2 години

До 200 - Вие сигурно още не сте си пили йода или днеска сте забравили да си напълните дамаджаната (или бидона) с бензина ;)

152

Анонимен

преди 2 години

Хората да излязат докато той се крие в Полша и прибира пари от всички страни, които кой знае къде ще отидат. Горките украинци! Жал ми е за тях!

151

Анонимен

преди 2 години

До "Атакист" - Вашата партия беше и си остана най-фашистка.та организация в РБ! И сигурно вие сте член на стадото с най-тъ.пия "пастир"? Или сте социопат, който не обича никакви бебета, защото сам не може ди си ги "направи"???

150

Петко

преди 2 години

Не се радваме. А искаме да свърши. Ако не свършва бързо, се очертават много жертви. И провалени животи. Така: по-малкото зло.

149

Митко

преди 2 години

Май няма оправия за нашия народ - всичките ни революционери са били русофоби, а сега нашите национални предатели се радват на Путин... А това че избива хора въобще не им пука. Операция било, ама САЩ били още по-лоши... Добре де - а какво ви прави матушката? Черпи украинците с бонбони? Тази липса на съпричастност е нещото, което ще ни затрие. Надявам се да сте от по-старото поколение, за да има поне някакъв шанс за младите...

148

БАЧКАТОР

преди 2 години

Украинците имат два пътя ако искат мир. Първия - да победят руската армия, което е невъзможно, а втория - да поднесат зеленски и компания на Путин, щото Путин реално това иска. И обикновените украинци няма да страдат. Жертвайте зеленски и готово!

147

Ястреб

преди 2 години

Ако се беше предал в началото, мъките и убитите щяха да са малко. Ама не.

146

Анонимен

преди 2 години

Този Зеленски да вземат да го думнат неговите и да се приключва!

145

Анонимен

преди 2 години

Зеленски пръв да излезне ама да вземе и измислените боксиорчета (участващи в много наредени мачове ) Кличко.

144

Анонимен

преди 2 години

До про-руските тролчета - На вас и сопо.ли.те сигурно са ви червени? Вас са ви правили под звуците на "радка-пират.ка" и "кам'ните падат"! Бабите и дядовците ви са били от най-активните членове на БКП и ДС! Нооо сега вие използвате за драскане американска OS (Windows - уточнение за kele.me.tata) и много други "благи" неща от така нареченият от вас западен капитализъм! В Украйна под руските бомби умират деца, бременни жени, старци! Но с вашето IQ ви сте много далеко от това!

143

Анонимен

преди 2 години

До стар комунист, мислещите българи сме ппротив Русия, и против Украйна! Да си решават по-тихо проблемите и да не занимават цял свят! Малоумниции!