85

Анонимен

преди 2 години

Как ги бройкат ? Или фантазират.

84

Анонимен

преди 2 години

Слава на Русия! Най -голямия враг на България е Еврогейския съюз!

83

Анонимен

преди 2 години

От ковид експерти станахте военни експерти.Докато цените растат нагоре чешете си езици .Путин има пари и не мисли за сметки в края на месеца.Кирчо е душнал няколко чувала с пачки , и ще си ги харчи в Канада.

82

dodger

преди 2 години

аре стига глупости. ако има 11000 убити, това значи още 50хил ранени. Ми това е половината им войска там. Навсякаъде щяха да се виждат медицински лагери

81

ГАДОРЯН

преди 2 години

Едва ли е така. Но дори и да е. През ВСВ губят милиони. Сега залогът не е по малък. Битка за оцеляване е.

80

Анонимен

преди 2 години

Загиналите от Ковид в България за 36 000, заради войната на българското здравеопазване срещу българите. Ама за тая война и жертвите й никой не иска да пише.

79

А З О В

преди 2 години

СЛАВА на героите от Украйна !

78

Анонимен

преди 2 години

Тежки времена за руските военно космически сили. Украинските полета са осеяни с убити космонавти и повредна космическа техника.Руската армия е един башибозук, събран от кол и от въже.Някакви нещастни младежи от Татарстан, Дагестан, Якутия... не знаят защо са там. Гледах пленен пилот, някакъв ас уж, с наднормено тегло?? Пълна пародия. Това се очакваше, не може цялата ти страна да е изостанала, а армията да модерна

77

гледайте

преди 2 години

Един филм на немския режисьор Марк Барталмай "Украинска агония. Премълчаната война" /2015 година, 102 минути/.

76

гг

преди 2 години

Украинците продължават да намират пролуки и нанасят щети върху дългата тромава руска колона. Доста зле организиран блитц от руската армия... единствения шанс на Путин е да почне с големите бомби и да трепе цивилни наред заедно с терористите от Чечня.

75

Анонимен

преди 2 години

Най сетне Стингерите са в Украйна.Руските пилоти ще почиват и чакат края на войната.

74

Поздрави от Байиздън

преди 2 години

Слава на Иран! Хунитам слава!

73

Rrr

преди 2 години

Рейтерс прекратила работать в России после введения уголовной ответственности за ложь с 05.03.2022. Теперь лжет везде кроме России

72

msm

преди 2 години

Когато защитаваш родината си, децата си, дома си - жертвите нямат знамение за Украинците. Важно е агресорът да бъде спрян. Затова те се бият отчаяно храбро и героично. Вярвам, подкрепям ги, че ще заслужат своята свобода и независимост.

71

А знаете ли че:

преди 2 години

До В АЗОВ и Бандера - "набират резерви" и се крият зад гражданите. Толкова се смели! за един ден и са изчезнали на аудиенция със кумирите си!

70

България

преди 2 години

Искам да попитам кой ще се сражава за Пеевски и цялата крадлива зган от 33 години краде България

69

Анонимен

преди 2 години

До Някой виждал ли е, ами виж какво стана с колоните на рашките при Харков последните 24 часа, между другото командването на украйнската армия официално се обърна към гражданите си да не снимат техните военни и посоката им на придвижване за да нне се издава информация

68

Василев

преди 2 години

Тази съпротива е вече победа за Украйна!Украйна е третата по суровинни ресурси страна в света !Сега това война ли е или военна операция!!!Агент Линда Първати!ЦРУ!!!

67

ЧИСТКАТА

преди 2 години

До От Киев : със 25 000 въоръжени неадеквата - съмнявам се! Причината да не ви пипат е че няма нужда - сами ще свършите работата!

66

Анонимен

преди 2 години

Зеленски от бункера призовава гражнаните ня се бият срещу руснаците... ;ДТОВА ЛИ Е УКРАИНСКАТА АРМИЯ