70

Анонимен

преди 2 години

В момента сърбите излязоха в Белград с поддержку Путин ,нормално цяла Сърбия мрази НАТО и САЩ

69

До Шаши

преди 2 години

Активите са незначителни на Запдните фирми. Всички са под наем. Колите им са лизинг или наем. Реално някои и друг лаптоп, дори и сърварите са на външни фирми. Балха ги е изяла. Малко са собственост - например Икея или Лидл. Отдавна западните фирми продадоха активите и работят така. Нищо ново. Някакви оперативни сметки по банките и това е. Тези загуби ще им бъдат платени от държавите в които са регистрирани Майките им.

68

Анонимен

преди 2 години

събитията копират едно към едно последните дни преди революцията от 1917

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75Разликата е, че ТУрците не са славянски народ и нямаме общи корени, минало. Но ако това бяха славянска държава с нашите ценности и религия. Разбира се, защо не. Така бихме били добре.

66

Анонимен

преди 2 години

Не е лесно да ти пълнят главата с глупости от Октомврийската революция досега. Момичето няма как да се пребори с такова мислене.

65

Анонимен

преди 2 години

Те си избраха лудо джудже за президент, а той избра войната

64

Анонимен

преди 2 години

А не ве !!! Уверявам ви,че е така.Имам човек в Петербург,този човек ми е брат и ми е обяснил всичко.Масово младите са срещу Путин и действията му,защото са прекалено зависими от ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ ,ТЕХНИЧЕСКИ ПРОГРЕС И ПРИВИЛЕГИИ НА ЕВОЛЮЦИЯТА.Те не искат отново желязна завеса,този път спусната от вън! Но страха някак успява да ги озъпти и да кротуват.Но този път се усеща в страната за набиращо сила напрежение.Въпрос на време е да се отпуши това недоволство и Путин да бъде свален.

63

Шаши

преди 2 години

Скоро идва ред и на корпорациите. Те са на края. А в Русия има ли чужди корпорации? Собственост нещо, активи? Да не станат курбан.

62

Анонимен

преди 2 години

До 38 "Зайо Байо" - Зайче, ами ако след време по същия начин Турция реши да "защити" турско..езични.те в БГ ти ще ги посрещаш ли с "разтворени рунтави обятия", или вече си "Винаги готов"?

61

Анатолий

преди 2 години

До ГеоргиевАз живея в Казан. За два дни цените скочиха два пъти и то на местните стоки. На вносните в пъти,ако ги намерите. Масово ги изкупиха, като луди са, няма една Милка откъде да купя на детето. Луди.

60

Василев

преди 2 години

Ботоксовият комплексар е изтрещял тотално , навсякъде му се привиждат врагове, всеки иска да му вземе суровините,всеки иска да му вземе територията,всеки иска да му сложи ядрени ракети!Иначе му е малка Русия, и суровините в Русия са му малко, та тръгна навсякъде да воюва със съседите!Така както е подкарал може и да изпревари другия психопат Сталин,на който целия свят му беше враг!Има нещо сбъркано в руския ген, имат се за нещо над другите, а всъщност са гола водка и *** ц.рвули!Бишъп!ЦРУ

59

Сложно е

преди 2 години

Със сигурност не е така проста и еднозначна правдата. Може би наистина и двете страни са отговорни в случая. Украинските власти, че се поведоха (и те като българските например) да играят по акъла и свирката на НАТО и САЩ и умишлено да се ръчкат и провокират руснаците с техния "нов демократичен избор". А руските власти, че явно не могат са преглътнат да бъдат "унижавани от "свои" според тях.Не е хубаво човек да е *** на никой по принцип в този свят, но малките страни сме така.

58

Шаши

преди 2 години

И долара и рублата имат покритие. Извоювали са го с убитите във ВСВ. А еврото е нищо. Тикат ни го насила. ЕС е трън в з.н.ика на САЩ и те ще го извадят скоро.

57

Рашшката по прашшка

преди 2 години

Гъста мъгла от джуджета.

56

Истукан

преди 2 години

В България вече има украински бежанци. Даже днеска в Джобс видях една обява за работа за украинци за Русе, където им предлагат работа и подслон в шивашката фирма Арда.

55

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли във войната. А е само 8-мия ден. Това е новия Виетнам в който Путин и неговите другарчета обричат Русия. Няма ДС го съжалявам, това беше война на техен избор.

54

Не ме интересува БГ

преди 2 години

До До 10Русия голяма , но много студено

53

Георгиев

преди 2 години

В Москва. "Тук работи много силна пропаганда по телевизията, много хора не разбират, че ние зависим и от долара, и от еврото. Например аз между хората ги питам какво ще правим като долара стана 120 рубли, а те ми викат: А, че ние заплатата нали я получаваме в рубли". Като две капки вода с българите дето ходят с бидона за нафта и днес за храни в магазините."

52

Тираджията

преди 2 години

Одеве звънях на майка ми (рускиня) и викам кво пак бурите света,кво спокойно беше до сега.И тя ми отговори,спокойно всичко ще се оправи.И нищо повече.Тъй че тия фалшиви новини си ги заврете.Руснажите имат доверие на Путин.Щомбтака е решил значи има план

51

Анонимен

преди 2 години

Във всяка държава има дъмбели които никога нищо не разбират манипулирани от световните колонизатори и стават дрогирана платена безлична папагалска тълпа.