81

Анонимен

преди 2 години

Рускините харесвали китайците, казват. Не пиели, работяги, не ги биели, кротки като цяло. А ония са и много и до 50 години кой знае как ще изглеждат жителите на руския Далечен изток. Особено сега, когато се очертава руснаците да могат най-много до Китай да пътуват. И Турция, де.

80

Кокорчо до#108

преди 2 години

Браво!! И ние ще напечатим милиарди долари и ще си платим външния дълг!! Ще вдигнем заплатите и пенсиите 10 пъти,бензинът ще стане 10 стотинки литъра и...пей сърце!!!

79

УСА нали искаше?

преди 2 години

Нали кравария искаше Китай да се определи начия страна е в ситуацията? Е сега ясна ли им е Китайската позиция? Иде ред на Тайван!

78

Киро

преди 2 години

Бензиностанцията на цар киро в бг днес продава дизела на -2.70Какво ще е утре след месецКолко ще е хляба при -5 лв литър нафта

77

Анонимен

преди 2 години

Дреме им на Китай, нали са си купили външния дълг на щатите.

76

Анонимен

преди 2 години

Доста е в час, да ти кажа. САЩ имат петролни резерви за себе си, находища, които са само отбелязани и още не са и започнати и просто точат чужд нефт. Освен това, имат Венецуела. Как ти се струва?

75

Здрасти

преди 2 години

Китайците гледат на Русия като на суровини придатък, лошото за всички е, че просто ще я погълнат икономически ако запада я изолира за по-дълго време та и САЩ няма да могат да я спасят. /Вова, Вовааа, какви ги на твори! /

74

Анонимен

преди 2 години

Какво доживях - Русия се радва, че Турция (която само чака сгоден момент да я върне за всичко) и Китай (който точи зъби за Сибир) не й налагат санкции и са й приятели. Това е майтап някакъв :D

73

Анонимен

преди 2 години

Ама европа няма и чака руски нефт и газ

72

Анонимен

преди 2 години

Че кой иска долари за да му налагат санкции после?

71

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Трябва да забраним на РФ да използва Нашата Азбука. Предлагам да използват китайски йероглифи. И без това руснаците претендират, че са най-знаещите и най-интелигентните в света. Нека да го докажат.

70

Анонимен

преди 2 години

Крим е присъединен към руската империя още през 1783 година------Точно така. Значи, от 1783 г. досега е "винаги" Питам, щото Бургерланд са основани горе-долу тогава, ама за вас това не е много време.

69

Анонимен

преди 2 години

До Fallschirmspringer 103 По вашата логика ние сме част от Турция и само чакаме да сме анексирани така ли?

68

Фед

преди 2 години

А печатането на долари е лесноСамо че цените на горивата главоломно се покачват и обезценяват долара и евротоПовече печаташ по малка пикупателна стойност

67

Анонимен

преди 2 години

Турция също се спотайва в мрака, човече. Султан Ердо има с нея също разни сметки за уреждане. Както Русия е изолирана, първа ще е Сирия. После кой знае какво ще си отчупи от руската баница.

66

Финансист

преди 2 години

Валутния резерв на Китай е такъв,че може да купи САЩ заедно с парцалите!!

65

Fallschirmspringer

преди 2 години

Крим е винаги бил руски с изключение на един период от 1954когато Никита Кукурузни го предава на УССР,които продължава до 2014 година,когато след референдум е присъединен към Руската федерация.А по принцип Крим е присъединен към руската империя още през 1783 година.А колкото до изселването или по неолибелно-демократична оценка -депортиране е извършено заради системният,целенасочен колаборационизъм с фашистките агресори.Просто в 2014 година ,беше извършена корекция на неправдата

64

Анонимен

преди 2 години

Чудя се кога САЩ ще си платят верисийката от 100+ трилиона щатски долара към Китай?А ако Китай реши да извади тефтера и да каже плащайте? САЩ какво ли ще прави?

63

Анонимен

преди 2 години

И защо да налива 200-300 милЯрда, като реално си прибира цялата бензиностанция, барабар с ракетите? Ще налеят, колкото решат, защото като нищо ще се окажат единственият купувач на руски суровини. И то ако благоволят, нали. Тия и сега са овършали горите на Сибир, а ако наистина налазят търговски Русия, ще я опоскат цялата.

62

Путин

преди 2 години

Мисля , че китай ще налее в руската икономика поне -200-300 милярда свежи пари за подкрепа след войната Путин си е направил добре сметката