24

Анонимен

преди 2 години

Редакцията, нещо ни подготвяте ли вече? Спуснаха ли задачата от некое посолство? _____________ 1) Путин още есента каза на пресконференция, ме ни гледат и под прицел! 2) в руската военна доктрина сме враг официално. 3) Януари и до 24 февруари, и Путин и лавров тръбяха по света, че няма да нахлуват, Западът лъже, че ще има война! И нахлуха! 5) Повишиха готовността на стратегическите си сили - т.е. и на ядрените! 6) Путин от поне 5 години все говори, каква ядрена сила са, сякаш не се знае! Изводи?

23

До 22

преди 2 години

Нещо май завиждаш, а?

22

Анонимен

преди 2 години

Последно брадърите от НАТО няма ли да ни пазят, че за метрото заговорихте?

21

До 21

преди 2 години

Защо говориш така бре юноша? Аз като съм на 82 години още ми се живее.

20

Анонимен

преди 2 години

О, не апартаментчетата за по 3000 евро на квадрат ще бъдат гръмнати ор Путин. Смисъла на живота на половината българи ще замине в кофата.

19

H

преди 2 години

Абе вие дъртите сте лесни, да му мислим ние с малките деца.90

18

Стенли

преди 2 години

Тоалетни и течаща вода за елементарни хигиенни нужди има ли?

17

България се въвлича

преди 2 години

Ден след ден отвън ни тикат в конфликта. Вече се преглевдат бомбоубежищата. Пращат се повиквателни. САЩ са готови да пратят срещу Русия всички нейни лакеи и да обрекат на смърт милиони, само и само да се докопат по богатствата и. Колко още коментари на слепи и глухи българи ще прочета по сайтовете !!

16

Програмист

преди 2 години

До Петко, вече всички сте в София

15

Анонимен

преди 2 години

А останалите милион и сто хиляди къде да се крият?

14

Анонимен

преди 2 години

А другите населени места имаме ли къе да се пазим от евентуално бомбите от евентуален нахлуващ "Освободител" на руско говорящи и на руските земи и имоти в България?

13

Анонимен

преди 2 години

Сещам се за мрачните времена на желязната завеса, когато имахме Гражданска отбрана и се учихме как се действа при атака с БОВ и радиация. И сега те са пак обратно. Руснаци, вземете се в ръце и ликвидирайте лудия и ще си върнете живота. Цялата планета вас гледа и се моли да не я взривите в името на неясна цел.

12

Анонимен

преди 2 години

Бягайте към планинските масиви Стара планина,Родопите ,избягвайте големите градове .Запасете се с пари,храна и вещи от първа необходимост .В този конфликт валути като долари,швейцарски франкове и злато .Спрете да купувате имоти и да давате пари за такива активи ,защото при война и продължаване на конфликта няма кой да Ви ги купи и да се снабдите с пари ,а и шанса да бъдат разрушени е огромен !

11

Анонимен

преди 2 години

Баси специалистите. В София половината метро е над повъхността, а другата половина е на няколко метра дълбочина. Втората половина може да ви защити от ръчни гранати.

10

Загрижена

преди 2 години

Ох...ама много вода тече в метрото...то се наводнява периодично...Сигурно ще спре бомбите...

9

Анонимен

преди 2 години

Втора статия за деня в която се намеква за война на наша територия. Редакцията, нещо ни подготвяте ли вече? Спуснаха ли задачата от некое посолство?

8

до 1

преди 2 години

Видин е толкова западнал, че с бомби или без разлика няма.

7

Анонимен

преди 2 години

При война вече имам план. Малко като американците съм- на вилата имам бункер от железобетон и оръжие. На 30км от София е. Вече поръчах Старлинк, ако случайно спре интернетът тук през мобилната мрежа. Имам автономни водоизточници 2 броя, резервоар за вода 25 кубика, автономно електрозахранване. Който купил къща на село по време на пандемията и я ремонтирал, направил го. Който не- ето го метрото.

6

ми щооо

преди 2 години

Санциите няма ли да фалират Русия?

5

Анонимен

преди 2 години

При ядрена бомбардировка, веднага залегнете на земята, сложете си главата между колената и си целунетегъзъ за сбогом.