112

Анонимен

преди 2 години

Какви лъжливи твърдения се разпространяват срещу Украина не е истина!Да нападнеш независима държава е престъпление срещу човечеството и Путин ще си плати!Убива мирни невинни беззащитни хора!!!!

111

Анонимен

преди 2 години

Цианкалий, Зе. После бтв, дpuc.bg и другите черни станции пускат "новината", че си загинал в неравна битка с рашъните. Утрепал си 1 342 876 руски момчета на 18 години, като 456 786 си ги удушил с голи ръце! А може и на заточение на Змийския остров да отидеш! Херой.

110

ЛДНР

преди 2 години

Китай, Индия, Пакистан, Иран, Египет, Бразилия, лигата на арабските държави, африканските нации...не подкрепят Окраина в н.а.т.о. и нов член на ядрения клуб. Това са над 3/4 от населението на света. Това е светът, а не нацистите от ЕС и ФАЩ. Китай, Индия и Пакистан поискаха от Русия пренасочване на нефта и газа към тях.... Един подпис, денацифицирана и демилитаризирана неутрална Окраина... В отговор ЕС и ФАЩ въоръжават Окраина, ние самолети ще пращаме. Кой иска война ?!

109

Lina

преди 2 години

Няма да стане - единственото, което из.перкалата ботокс бабушка иска е кръв! Това е специфична нужда на серийните убийци, мозъка им е устроен така. Няма спасение. Имат еднакви очи - безжизнени. За съжаление, дори и да се предадат , ВлАдолф ще продължи към Молдова.

108

Анонимен

преди 2 години

Колко му давате още на тоя? В дни са залозите!!!

107

сокол

преди 2 години

Тоя наркоман пусна от затворите бандити,осъдени за убийства,раздадоха пушки на всички желаещи и сега въоръжени,пияни банди грабят и убиват на свобода.Те бежанци техни от такива свои "братя" бягат,не от Путин.

106

Спиране на огъня?

преди 2 години

Докато руската делегация очакваше украйнците за преговори, те използваха времето за да вкарат в Киев и Харков системи за залпов огън Град. Сега Зеленски иска пак спиране на огъня. Дали за да преговаря наистина или пак да си придвижат бойната техника.

105

Анонимен

преди 2 години

Зеленски наркомана да хвърля веднага оставка, да се съгласява с Путин и да не подлага укрите на сигурна смърт !Държавата им вече е безвъзвратно разрушена ...

104

Анонимен

преди 2 години

Според мен Крим ще се разшири до Харков . Ееее запа.дно.демократите докарали България до най голямата национална катастрофа в цялата й история за 15 години евроатлантизъм един милон жертви два милиона емигранти . Резултат дори след 500 години османско робство не постигнат от ЕС и мафията герб с разните им каскети и ,,съдии,, ей тва ви чака в ЕС и нато . И ще став по зле щото палачинката се обръща ;)

103

Анонимен

преди 2 години

Киев и Харков още ли авиацията не ги е изравнила?!?!?Защо се бавят...

102

Анонимен

преди 2 години

това недоразумение зелено що го показвате тои не заслужава да говори а куршум в хамериканската му предателска тиква

101

Анонимен

преди 2 години

В България има повече Сталинисти и Путинисти от колкото в Русия.Затова България е на последно място в ЕС и най-бедна.В която държава е така да влияе Москва има котва и не мърда напред да се развива.Русия не разрешава!Същото е с Украина,Унгария,Сърбия и другите бивши социалистически страни.Украина е първа и ако успее ще има истинска демокрация.После и в другите страни ще дойде руската армия.Която държава успее да ги отблъсне ще има демокрация.Която ги приеме руснаците с цветя ще е бедна неразвита

100

кубанская столица

преди 2 години

До Анонимен 105Ултиматум има толко един, от Россия: капитуляция на нацистко правителство на Киев, демилитаризация, денацификация и нейтрален статус на Украина ( никакъв НАТО). Нашите окружиха Мариуполь (найголемита военна группировка на украина). Днес или сутрин той ще бъда взят

99

сокол

преди 2 години

Фашагите ги е яд-Русия още я има! И ще ги бие пак. Зеле открадна 1 милиард от Украина,наркоман и шут. 8 години къде бяха Европа,Америка? В Донбасс са избити 15000 мирни хора,христиани.Деца,старци.Югославия..Сирия..Кръвта е по ръцете на световния "елит"...

98

Анонимен

преди 2 години

Какви преговори?Те руснаците усилиха ударите по време на преговорите,вместо да ги спрат.Преговори няма!Има неизпълними ултиматуми!

97

ОССЕ

преди 2 години

Всички говорят за мир и пращат оръжия. Интересен поглед върху нещата.

96

Лекар ихтиманец

преди 2 години

Войната е грозно нещо. Не е като на филмите. Или Путин ще съсипе Украйна, или нато ще унищожи Русия, вкл. и от украинска територия. Логично е Путин да предпочита смърта на украинци пред тази на руснаци.

95

Интересно

преди 2 години

Дали Зеленски ще се усети че нещата са били подготвени предварително и в реалния живот не се случва така - щтрак - спрете самолетите - и по целия свят самолетите спират, щтрак затворете банките - банките затворят, изключене плащанията и те се изключват. Дали ще се усети че е пионка, която хвърля народа си за разкъсване, или знае... или е заслепен от мига на световно господство?!

94

Световен

преди 2 години

"Целия свят" означава САЩ, ЕС и Австралия. Азия, Африка и Южна Америка не са част от света.

93

мечо пух

преди 2 години

До къде го докарахме??? Едно килешче Зеленски да казва на останалия свят какво да прави. Не е за вярване.... Какво ли още ще поиска?