108

Анонимен

преди 2 години

Путин го чака най-голямата изненада. Тя ще му бъде поднесена от руския народ, който иска мир. Вчера един около 50 г. руснак смело каза - Няма да дам двамата си синове да умрат за болните амбиции на президента.

107

Анонимен

преди 2 години

До Жестока пропагандаЕ що, на никой нищо не му пречи да чете руски издания в интернет или да гледа руска телевизия. Като гледам нищо такова не е забранено. Аз поне го правя свободно. А като гледам опорките, които се развяват в интернет са взети точно от там.

106

хах

преди 2 години

Евала на Путин. Успя да сдружи европейски съюз, да накара Германия да започне пак да се милитаризира, Япония да мисли дали да не покани САЩ да сложат ядрено оръжие на нейна територия, Унгария да каже че подкрепя напълно каквото реши ЕС, Англия да изгони Руски олигарси, и няколко държави да започнат да мисля за кадидатура в НАТО. Това е уникално постижение и го аплодирам. Припомни се на всички къде е истинската световна заплаха.

105

Асан

преди 2 години

Кучетата си лаят кервана на Путин обсажда еврея :)))

104

пияница мистик

преди 2 години

Дрогаре, от 72 часа чакам в кафене Berio Berlin, докато си пия грога да дойде "великата" червена армия на джуджето убиец, дето можел за толкова време да стигне Берлин и Украйна му била едва ли не въпрос на часове :))) Ама няма го пустия джуджак. Даже цвета за "армията освободителка" съм приготвил, че този капитализъм не се трае вече. Друго си е да те управлява диктатор и да ти плаща по 50$ заплата на месец (след обезценяването на рублата) и празни соц магазини :))))))))))))

103

Анонимен

преди 2 години

Един луд за връзване. Що не излезе на площада, а се крие като мишка, щом е голям мъж. И нещо важно, не винете руснаците, те ядат попарата повече от всички. И в бъдеще ще живеем с тях.

102

Жестока пропаганда

преди 2 години

Всички новини и инфо идват само като възхвала на Украйна , и надъхване че печелят . Като цяло и Зеленски и Путин са невменяеми , и не трябваше да се стига до тук !!! Но едно трябва да ви е ясно , всеки които разбира малко от военно дело , Путин може да смачка Украйна за часове , просто минимизира невинните жертви , с риск да загуби свои бойци !!! Все пак не е животно като САЩ, както смачка Ирак за 2 часа , без да се съобразят с невинните хора !!! Нищо хубаво не чака Украйна и нас също !!!

101

Мхмм...

преди 2 години

Сигурно на ученията нещата са му се получавали по добре... Като в бокса - бой със сянка. Ама уви...

100

Анонимен

преди 2 години

Още много има да се изненадва джуджето. Най-изненадан, ще е като неговия народ разбере, какво се е случило (за непросветените в Русия не се излъчва нищо от случващото се) и го свалят!

99

Georgiev

преди 2 години

До Всички путинофили (да се разбира различно от русофил). Изпратете си децата в Русия да учат, не на запад. Оставете си западните коли и карайте руски. Изхвърлете телефоните си и изчакайте руски такива. Почивайте в Сочи. Не в Гърц Ааа, и спестяванията (ако имате такива) си ги обърнете в рубли. Успех!

98

Факт

преди 2 години

Глупости....

97

Стария Джо

преди 2 години

Чак пък изненадан :)) Все пак това са професионални войници, които трудно могат да бъдат изненадани. Още малко ще напишете уплашен

96

пияница мистик

преди 2 години

Ами време беше западняците да спрат да се офлянкват и да предприемат реални действия срещу едно психясало диктаторче с ботокос и високи токчета. От 2014, когато завзе с агресия и сила Крим си въобрази, че всичко му е позволено, понеже Запада и САЩ си затраяха. И от тогава само лъжа след лъжа от скапаната му джуджешка усттичка. И до последно лъга, че Запада си измисля че ще нападне Украйна и накрая я нападна мръсния убиец. СМЪРТ ЗА ПYТЛЯРА, НОВИЯ ХИТЛЕР НА @! ВЕК !!!

95

Анонимен

преди 2 години

Поредните измишльотини на западните медии.

94

Мяу

преди 2 години

Днес оправете си заглавието на статията. Трябва да е: "Според краварите ...

93

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тая Украйна направете компромис дайте я на Полша и без това са им свикнали през 300 години владичество!

92

Анонимен

преди 2 години

Санкции за Беларус. В пълен обем

91

До там я докарах,

преди 2 години

че само при споменаването на думата Путин, получавам позиви за повръщане.

90

Анонимен

преди 2 години

Съдът в Хага го чака с широко отворени врати...

89

Драган

преди 2 години

ЕС и НАТО искат предприятията и богатствата на Украйна да разграбят, както го направиха и с нас ! Куф ланд и Лидл ще цъфнат и там, за да изнасят печалбите в Германия ! Вие си слагайте украински знамена !