237

Досега

преди 2 години

Не ги ли въоръжавахте. Айстига вече

236

СВОБОДА НА СЛОВОТО

преди 2 години

Свобода на словото в ЕС, демокрация, ценности... ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА НАИВНИЦИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ.

235

Анонимен

преди 2 години

Свидете ли сме на извънмерна подлост и лицемерие.

234

Месер Юнкер

преди 2 години

Не ви ли дразни факта че династията Сакскобурготски винаги излиза невинна-в един момент аз вадя доказателства с които излиза,че много отмъщение Сакскобурготски vs България-вижда се явно неговите хора как пишат закони нарушаващи къде къв закон има.Юнкер не ви ли дразни факта,че тук в България няма един закон-един на национално и световно ниво дето да не е погазен от арийският лигльо.Не е ли време пикльото да яде сладолед и да има интимен разговор с Хага!

233

Лицемери!

преди 2 години

Шолц се изсмя, когато Путин му каза за геноцида в Донбас.

232

Хе хе

преди 2 години

До Анонимен254 Немцов е хазарин от сой или сефарад ,пак от сой ?

231

Анонимен

преди 2 години

*** ЕВРОГEЙСКИ ЛИЦЕМЕРИ! СЛАВА РОССИИ!

230

Анонимен

преди 2 години

А защо нямаше санкции , когато в Киев се извърши държавен преврат ? Защо нямаше санкции , когато започнаха зверствата на бандеровците ? Защо нямаше санкции , когато украйн се отказа да изпълнява Минските споразумения ? Един лицемерен съюз , васал на САЩ е ЕС в момента . Това е положението

229

Анонимен

преди 2 години

Свобода на словото в ЕС! Това е положението!!

228

Анонимен

преди 2 години

Демокрация, право на мнение, право на информираност, право на уастие във вземането на решения???? ЕвроФашисткиСъюз - Гьобелс се радва на последователката си! Само "Звездите на Давид" ще са по-различни!

227

Степан Бандера

преди 2 години

Глобалистката банда с престъпници иска и цели разрушението на белите народи.

226

Урсула

преди 2 години

ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ СА ГЛУПАВИ ХОРА УРСУЛА И ГЛУПАВИ ПАРТНЬОРИ КРИЕЩИ СЕ 15000 КИЛОМЕТРА И СЛАГАШИ ПИОНКИ КАК ИМ ПАДНЕ. ЧАКАЙ ДА ВИДИМ СРЕЩУ КОЛКО АКТА НА МЕЖДУНАРОДНОТО ВОЕННО, ГРАЖДАНСКО И ТЪРГОВСКО ПРАВО ХЕР САКСКОБУРГОТСКИ ОЩЕ ДИША? А ТУК ИМА ЕДИН МИЛИОН ГРОБА И ТО ПЪЛНИ УРСУЛА. КАК ДА ВИ ОБИЧАМ? КАК ДА ОБИЧАМ И НАШИТЕ САЩ ПРИЯТЕЛИ?

225

Анонимен

преди 2 години

Союз нерушимой е Европейският съюз. Цензурата към Изтока и забрана на вражеските радиостанции и телевизии, превъоръжаването на Германия като основна военна сила на Европейския съюз, започва. Германия е готова да се въоръжи като велика европейска сила.

224

Борис Немцов

преди 2 години

Изправи се страна агромная, отхвърли терора на джуджето.

223

гз

преди 2 години

лошото е че когато паднат атомните бомби, няма да мога да утрепя някой еу политик

222

Анонимен

преди 2 години

немцов той не е руснак от една особена нация е продажна им е на руснаците опозициятя

221

гз

преди 2 години

обичам демокрацията, особенно когата харчат парите ни от данъци за оръжие за трети страни и корона обещетения на световни концерни. САЩ победи, войната тепърва ще се разширява в европа. Тази война беше неизбежна или сега или когато украйна влезе в крим като член на нато

220

Саксииииии

преди 2 години

Требва да знаеш , че Червената армия само като вижда червения ковчег на баща ти ще пуснат напалмовите огнехвъргачки. Не можело викат да се поправят грешки на сто години и повече. Като един колониален в последствие нацистко фашистки, в последствие неоколониален режим с табелата Сакскобурготски!

219

Анонимен

преди 2 години

стига с тая хакерска атака , укрите са объркали пак медията , тук е блумберг днес , ако коментираме то е за социологическо проучване

218

Интересно...

преди 2 години

...забраната за полети важи ли и за руските балистически ракети?