228

Анонимен

преди 2 години

Защо всеки "мъдрец", турен от амбасадата, смята че може да говори от името на Българиа и българите? Хайде, като сте толкова сигурни, да правим референдум за/против НАТО, ЕС, ПедерКонвенцията... Ама не ви стиска! Не харесвах Боко, и сега не го харесвам, ама той иглежда като титан на мисълта с сравнение със сегашните!

227

Анонимен

преди 2 години

Руснаците искат да им натресат един Живков на Украйна и след 40 г да са с промити мозъци като българите

226

Анонимен

преди 2 години

От този ден нататък преставам да гласувам за когото и да било ! Защото всички са маскариш ! Какво ми ревете за Укайна! Кой рева за Сърбия, кой рева за бомбардираната България преди години! Какво си мислите, че ще минем по тънката линия ако посегнем на Русия- макар и с изпращане на снаряди и боеприпаси въобще. Русия ще ни гушне за 2 часа и дано това се случи, че всички измислени демократи да потърсят и получат убежище в Америка. Кой български войник ще тръгне срещу Русия - цар Борис го е знаел !

225

hich

преди 2 години

А,не говорете от мое име,моля!

224

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно да се дава власт на един сополко, питам?!

223

Анонимен

преди 2 години

Оставкаааааа изхвърлихте на *** интереса на България.Действахте ужасно безотговорно! Известни са апетитите и слабостта на Русия към България,трябваше да сме по средата,НО НЕ ДА ВЗИМАМЕ СТРАНА!НАБИХМЕ СЕ В ОЧИТЕ БЕЗ ДА Е НУЖНО.НАШИ ГРАЖДАНИ ЩЕ ЗАГУБЯТ АВОАРИ ,ИМОТИ И ВСИЧКО КОЕТО ПРИТЕЖАВАТ В РУСИЯ,СЪСИПВАТЕ БИЗНЕС ОТНОШЕНИЯ,АКТИВИТЕ ОТ КОИТО ВЛИЗАТ В БЪЛГАРСКАТА ХАЗНА! НЕЩАСТИЕТО Е В СЛАБОУМИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ

222

ТРОЯНСКИ КОН-РУСИЯ

преди 2 години

ОФ-РАДЕВ... БСП.. ДБ.. ИТН.. ПП.. ДС/БКП........ ЧЕГЪРТАТ 1 000 000 БОЕСПОСОБНИ БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА - - ЗА ДА ОТСЛАБЯТ СИЛАТА НА БЪЛГАРИЯ..

221

Анонимен

преди 2 години

Уж за 3 дена щяха да приключат а дори не са и близо

220

Батето FOREVER

преди 2 години

Вече няма коронавирус, сега ще гледаме непрекъснато представлението "Лош Путин".

219

Анонимен

преди 2 години

кажи за Перник, варварите се подкрепяте

218

Анонимен

преди 2 години

Ако някой си мисли че в САЩ и ЕС има демокрация нещо се е объркал не Русия наложи на своите граждани да не излизат от вкъщи и да си бият ваксини заради короната а точно запада го направи

217

Анонимен

преди 2 години

Не говори от името на народа!

216

Анонимен

преди 2 години

Някой да се обади на майка му да си го прибере. детето се е изпотило,ще настине...

215

Анонимен

преди 2 години

Минчев какво правят тука чужди бази ? С кой ще се бием ?Чужди войници в чужда държава а ми извинявай

214

До 240 Защо Русия

преди 2 години

Русия нападна Украйна, защото правителствата на всички държави имат под исани договори с произвосигели на оръжия. Както виждаш в момента се хвърлят тонове оръжия за нищо, НАТО хвърля възможно ной-много оръжия в Украйна, после Русия ще ги обезвъоръжи ще се подпишат някакви безсмислени споразумения и производителите на оръжия ще започнат да бълват нови партиди преди сценария да се повтори. Играта е прозрачна, тип "доброто и лошото ченге" - контрол на НАТО и Русия над народите от Източна Европа.

213

Анонимен

преди 2 години

Запада ли ви избира и плаща заплатите. Всичко се случва от българския народ, ние сме толкова малки и бедни, че само неутралитет можем да държим. Вас ви пазят и се грижат за живота ви, но народа е оставен на произвол. След като в големите хранителни магазини в Бг не се спазват законите относно отпуск, 8 часов работен ден, длъжност и т.н., какво остава за всичко останало.

212

Анонимен

преди 2 години

Чета тука безумия .Как руските войници не знаели къде отиват.Абе хора тези не само знаят а и знаят каква им е целта.Те са били във военни училища от малки..Ни явно тука има смешници на които им се плащат да казват ,че войник не знае къде отива .Такъв войник няма които не знае къде отива и за кво

211

аз лично не съм.

преди 2 години

и не говорете от мое име, както и от името на повечето хора в българия. не се намесвайте където не трябва.

210

Анонимен

преди 2 години

Путин иска да е световен лидер, но може да е лидер само на група монголоидни и няколко *** путиниста в България. Всички други го гледат с презрение и насмешка. Комплексирано джудже.

209

Определено

преди 2 години

Русофилията днес я погребахме