239

Равнопосавеност

преди 2 години

До 240 - Е предполагам, че Елцин повече ти е допадал, но уви... Сега група от герунтофил, злобна женичка наскоро заместила бездетна бабичка и откровен *** в стил мистър Бийн предвождани от склерозирало старче, което не може да се качи дори в самолета си без да цуне стълбите 2 - 3 пъти и ползващо бележки за напомняне, а от скоро ауто кю ще му се противопоставят с цел повече гей паради, трети четвърти и пети пол, педофилията да не е престъпление а право на избор и други благинки. Да живее гЕйС

238

реалист

преди 2 години

Поговорка: Помисли добре, преди да поканиш мечката на танц...защото, КОГА И КАК да завърши танца...не решаваш ти, а мечката!

237

До 258

преди 2 години

А ти като имаш топки *** и се бий на страната на Раша.

236

Соломон Паси

преди 2 години

Майната му на Православието!

235

Западняк

преди 2 години

Срамувам се! Но Вие украинци си сърбайте сами попарата дето си надробихте!!!

234

Чашата преля

преди 2 години

Какво донесоха краварите, само упадък, ***, наркотици и гонене на личните си интереси. Само Русия, мачкайте плъзналата поквара наред.

233

Не сте разбрали

преди 2 години

Кой е казал че Украйна ще се връща под контрола на Москва украйна ще бъде превзета и наименувана Украинска република в състава на РФ

232

кубанская столица

преди 2 години

Запад трябва да се срамува.... Запад нямаше да изпратеше войска ан Украина.. Позор! Тогава нека България ще изпрати войска на Украина. И те храбро ще победят Россия. Това ще бъда доказателство на непобедима българска армия!. Позор на запад!

231

Ново бъдеще

преди 2 години

Руснаците просто като заловят Зеленски трябва да го пратят в ДНР и ЛНР там знаят какво да правят с него!

230

Христо Христов

преди 2 години

Форумните атлантици, ако имаха топки, трябваше вече с пешки да из'биват руските отряди... ако имаха топки и не бяха страхливи миш'ки де.

229

Да

преди 2 години

Но Зеленика е напуснал Киев, още снощи! Ние се държите колкото искате. Клончета го е страх. Интересно Кличко къде е?

228

Анонимен

преди 2 години

Добра е да дойдат още братя украинци.С тяхна помощ ще изметем платените от руското посолство русофили - 5 тата колона.Помните ло главорезите на Путин с моторите ?? Тази година няма да могат даже да припарят на Българска територия.

227

Обективно

преди 2 години

Когато начело на една държава стои КЛОУН то цялата държава представлява един евтин ЦИРК!

226

Равнопосавеност

преди 2 години

А вие какво решихте, че на някой на запад му пука за вас ли, само защото се подлъгахте по техните провокатори? Те пишат на латиница, не са православни християни - нищо общо нямат с вас. Просто ви използват, като територия и като средство да отслабят Русия. Колкото им пука за нас толкова им пука и за вас. Дори javelin-ите ви ги продадоха и то прескъпо. Вие да не решихте, че някой западняк ще умира за Украйна? Идеята беше да ви противопоставят та да се бият славяни със славяни та да намаляват.

225

хммм

преди 2 години

Ирак бил нападнал Кувейт и затова Америка ги освободила, ахаха боже ще умра от смях. Значи все още има балами които вярват на това. Как може да си така наивен бе ти от село излизал ли си въобще? Америка и запада са символа на лицемерието и злото. Дължат милиарди от кредити които захранват от военни конфликти. Кувейt не беше ударен от Ирак, всичко беше инсценировка за започване на война. За такива като теб и безсмислените самолети ударили двата блока в америка са иракски, бо нак. :DD

224

Хехе

преди 2 години

Укряинците почвали война с какво бе с голите си гасове ли

223

Анонимен

преди 2 години

Тоя клоун да вземе да върви при господарите си. И войната да свърши, да няма повече разрушения.

222

Анонимен

преди 2 години

Западните пари скоро ще имат стойността на руло тоалетна хартия

221

Анонимен

преди 2 години

Войната тепърва започва и Путин и неговата фашистка армия ще затъва ,но много , много по зле от Афганистан.

220

Българинъ

преди 2 години

Украинци внимавайте защото сте в България а тук фашисти никак не обичаме.Да не ви стане горещо тук!!