48

Анонимен

преди 2 години

Как може Зеленски да очаква САЩ да помага срещу Русия? Не видя ли кво се случи във Виетнам, Афганистан или в ХонкКонг? На САЩ им дай да снимат как Бил Гейтс бие ваксини на етиопците, как Снуп Дог пуши трева по телевизията или как пращат още некой загубеняк в космоса. За всичко останало само високопарни речи, добри телевизионери, но като цяло не им мина номера на тая планета и резонно си градят нова метавселена надявайки се да бъдат фактор макар и във виртуална реалност.

47

До Ванко

преди 2 години

Щото не им дреме за там,ей за това!Пък и вече са се разбрари с Владко кой къде в Европа!Глупостите дето им пълниха главите на украйинците от Европа бяха ала бала.

46

До 55 Ванко

преди 2 години

Защото САЩ и Русия играят заедно по света а санкциите са за пред слугите

45

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, нацификацията е започнала вепе и се провежда от чеченските бойци на Кадиров. При тях няма милост и пощада както при русннсците , те няма да преговарят и говорят даже . При тях говорят ножовете.

44

Ванко

преди 2 години

Не мога да разбера защо САЩ не пращат войска в Украйна като в Сирия и защо нямат договор за военна помощ с Украйна на базата на който да се намесят...!?

43

САНКЦИОНИРАЙ ТОВА!

преди 2 години

Накрая Украйна плати масрафа за спирането на Северен поток 2. Американците толкова не искат този газопровод, че хвърлиха Украйна на руснаците с надеждата да се задавят. Мечокът обаче ги схруска за закуска. И сега кво? Трябва ли да скъсаме всякакви търговски връзки с Русия при положение, че всичкия ни газ и петрол идва от там?Айде да бъдем малко реалисти! Америка не мисли за нас. Обслужва само себе си. Готова е да ни жертва като Украйна.

42

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА .. ще му свали "самальота"!

41

Анонимен

преди 2 години

так, така! няма да ги хвърляте оръжията, а просто ще ги подадете на руснаците!

40

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Ей тоя Зеленски ще Свали - Великия Страхливецц Путтин - от Власт , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 --- по същата логика както сащ пращаха идил и алкайда срещу арабите!

38

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА .... .въпросните танкове наистина са руски, ама като производство! иначе са украински като въоръжение, а зеленски ги пали за да не ги плени русия!

37

Анонимен

преди 2 години

този *** си беше,*** си остана,пари му дадоха,акъл не

36

Анонимен

преди 2 години

Като е толкова силна руската армия защо праща в Украйна брадатите чеченски маймуни на Кадиров.Вън от Украйна на тая пасмина чеченски .

35

Анонимен

преди 2 години

Украйна имаха уникалната роля на буфер и от ЕС и от Русия им саваха всичко, за да бъдат тихи и спокойни, само и само да не взимат страна в отношенията между САЩ и Русия. Баланса обаче бе разрушен от Зеленски, който се оказа много слаб политик, за да си мисли че ще подари най-голямата руска военна база в Севастопол на Америка. Толкова наивен човек не съм виждал и в сайта на хелпкарма.

34

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ Е ПЪТНИК !

33

Анонимен

преди 2 години

Прибалтийците да гледат и барем леко смекчат риториката!

32

до 35

преди 2 години

,,Цял свят осъди нападението над Украйна,,. Не съм чул Китай да е осъдил нападението а те са 1/5 от света

31

Анонимен

преди 2 години

Този блицкриг ще остане в историята като Тридневната война, най много Петдневната.В момента Путин прави показно как се защитава национална сигурност.

30

doko

преди 2 години

Сън не сте спали да се изхождате в коментарите, драги ***. Цял свят осъди нападението над Украйна, но вие се радвате. Айде, дърпайте.

29

Ха-ха!

преди 2 години

Актьорчето е заело героична поза по холивудски сценарий.