177

КИКИ

преди 2 години

Значи харесвам правителството, но заради това решение така ще го ядем на края...... Само отворете картата на света и вижте България и Русия като територия. Руснаците само една плю.м.ка да ни метнат и сме затрити от лицето на земята. Защо се месим където не ни е работа. По-големи държави от нас не вземат такива решения, ние първи да ни клеца-т после.......... Глупава работа.....

176

ЬЬЬ

преди 2 години

България ще стане истински,достоен и пълноправен член на НАТО и ЕС,когато нейните така наречени русофили разберат и приемат,че нямаме по-голям враг от Русия от турско до наши дни,когато ниско наведените към русия комунисти-социалисти имат само символично присъствие в парламента и никога повече не участват пряко във властта.

175

Сто

преди 2 години

Колко често чувате думата русофил или ***? А колко често думата българофил? Това е.....тука сме така.

174

Анонимен

преди 2 години

е затова прабългарите са бесили своите управници дето не са се справяли с управлението

173

Анонимен

преди 2 години

България винаги застава от губещата страна. Сега пак.

172

Сто

преди 2 години

Снишавайте се , снишавайте се. За довечера има ракия и салатка и сладки приказки за казармата, ваксините и как ще ни чипират.

171

Седераст

преди 2 години

Имаше една приказка, нещо от сорта: конярят казал на коня да си вдигне крака, долу в ниското жабата направила същото...Бих искал Киро Харвардски да се обоснове - какви са ползите за България? Тук не е достатъчно просот да заяви, че сме в ЕС и Нато. Защо бе Киро? Защо и вие сте толкова елементарни и послушни?

170

Сто

преди 2 години

до 202Какви грантове? Какви *** са ти в главата? Много руска пропаганда хапваш. Това каква ти е къщата си зависи само от теб, но ти си свигнал да се кланяш на запад или на изток според интереса си, само да не те закачат и да можеш спокойно да си вариш ракийката в задния двор. Имай гръб, бъди българофил, остоявай принципите си. *едавец такъв, не си усетил тоягата на руския империализъм ,тогава *** теориите ще ти се сторят като розов сън.

169

търговец

преди 2 години

Кога ще е гей паррада в софия с плюшени мечета в знак на протест да поръчам от китай за продаване

168

СС

преди 2 години

До Сто. Аз не съм направил такъв избор. Мен никой не ме попита какво избирам! И не, няма да отида да се бия с никого. Ти като искаш, прав ти път. Аз за продажни политици и краварски интереси няма да се жертвам. Да вървят Паси, джендърите и като искаш отивай с тях!

167

Пацифист

преди 2 години

Браво! Изключително достойна позиция. Това означава да се изправим срещу войната с гордо вдигната глава, а не да се спотайваме с надеждата, че бензина ще падне с 50 ст.

166

Анонимен

преди 2 години

До Сто Ами ходи се бий бе,кой те е спрял.Аз заради говеждите интереси и твоите грантове пушечно месо няма да стана.А и никой не ме е питал навремето дали приемам джендърския ти "цивилизационен" избор.

165

Shark

преди 2 години

А защо Румъния, Турция и Гърция не затварят въздушното си пространство?? Значи не е решение на НАТО! Пак нашите вършат глупости под презокеански диктат! Защо Турция отказа да затвори проливите за руски кораби? Не съм съгласен! Докога ще имаме продажни управници! Солидарни били с Украйна! Сигурно румънци, турци и гърци не са солидарни и много искат там да се избиват! Да, ама хората си гледат интереса на държавите си в крайна сметка! Нашите са същите *** като Зеленски!

164

Анонимен

преди 2 години

Помните ли как родните *** отразяваха американските агресии срещу Югославия,Ирак и Либия.Аа не помня тогава да имаше такива сърцераздирателни мелодрами.

163

Сто

преди 2 години

Чета коментарите и се препотвърждава, че въпреки "ветровитата" си география, българина се навежда тихичко и чака да му се размине цялата патаклама. Имайте топки господа! Направихте цивилизационния си избор и стойте зад него! С навежда се стига само до о*ождане.

162

НАТО ВЪН

преди 2 години

Това е добра новина.Още една причина Путин да ни посети,когато му дойде времето.

161

Крим не е руски

преди 2 години

Трябва да се изгонят всички с руски паспорти за да няма руски републики в България.. и непременено да се блокират руските *** които пишат коментари и рубладжийските сайтове на лъжливи новини.

160

Сандо

преди 2 години

нема да има рапки по морето лятото, или чартърите ще ги пускаме?

159

Анонимен

преди 2 години

Аз съм против тази мярка! Референдум!

158

ДА

преди 2 години

А защо не го затворихте 2014 година за украински самолети!?