332

Анонимен

преди 2 години

Браво Владимире, изкорени фашизма в иащи измислена държава!

331

izh

преди 2 години

Любувам се на нашенските комунопитеци с какъв плам са хукнали да плюят тези дето са решили да се пишат украинци и колко лъстиви хвалби към този който нагло наруши ПИСМЕНИ договори в Европа и то през 21 век Не ви ли проумяха кратуните, че Путин ВЕЧЕ е политически труп. Кога неговите ще го пратят при Андропов вече няма значение

330

пигмеите от Сибир

преди 2 години

Зверствата на руските главорези са жестоки, става дума за примитивни племена от Азия с видимо ниски чела и дръпнати очи

329

Анонимен

преди 2 години

Е, каквото и да се говори, не може да му се отрече, че е голям политик и държавник. Неговата дума се чува само като удари по масата. Дано и в България да се "излюпят" такива политици, които защитават държавата и народа си! Така да бъде!

328

Анонимен

преди 2 години

На Путин ще му се стъжни, да си спомни Елцин как го бяха обградили собствените му танкове в Москва

327

Анонимен

преди 2 години

В мрежата има кратък клип от Украйна.Танк се засилва на зиг-заг по булевард и премазва малка лека кола.Записът е от съседен блок,след инцидента се чува как плаче жената,която снима .Гледайте и се радвайте на "руския мир"

326

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 384: Хайде спести ни тия люти русофобски клетви. И преди войната украинците бягаха от там. Украйна е най-бедната държава в Европа. По БНП на глава от населението са дори след Албания. Дотам се докараха с национализма си.

325

Анонимен

преди 2 години

Днес Зеленски поиска примирие. Руските ииидиоти отказаха. Утре ииддиота Путин ще иска примирие. Ракетите свършиха, половината танкове и БТР на руския нашественик са унищожени. Руснаците не сварват да горят труповете в мобилните си крематариуми, загубите на нашественикаса са огромни и ако руската пропаганда все още успява да ги прикрие, след ден два това няма да е възможно.

324

Анонимен

преди 2 години

Не го слушайте . Мачкайте, колкото е нужно. България е мачкана стотици пъти и за 1300г още е тук. Смелост и тактика. Афганистанците ги пръснаха от бой 80те. Следвайте тактиките им.

323

Анонимен

преди 2 години

Като не искате с европейците ще станете китайци.Средно положение няма.

322

Кое е невероятно

преди 2 години

До Невероятно: Невероятно е да мислиш, че някой ще повярва на тая г'лупост.

321

До izh

преди 2 години

Като си почнал да ни "информираш"Ха сега дай данни и за менторите на Украйнците-говедарите как приключиха в Афганистан?

320

Анонимен

преди 2 години

Спомнете си "голямата екскурзия" на нашите мюсюлмани в Турция.300 хил.емигрираха.В Полша, само днес бежанците от Украйна са 200 хил.!!! А утре? Това е цената на Денацификацията на Путин, с която мие кървавите си ръце! Проклет народ от роби, Хитлер трябваше да побърза да ви изтрие от лицето на земята. Нямате нито чест, нито лице пред СВЕТА.

319

Анонимен

преди 2 години

Може ли да се стигне до тотална война, ако украинците не остъпят дори пред чеченците?

318

Анонимен

преди 2 години

13-те момчета от остров Змейнай можеха да извършат преврата ама не пожелаха да се предадат на руския окупатор и предпочетоха да умрат като герои.

317

Анонимен

преди 2 години

Като му гледах облъщението, хпосто ке изумих-да говориш толкова свързано и умно без да четеш от хартишки? Може да е нисък, но акъла му е висок. Пазете се!

316

izh

преди 2 години

В Афганистан бяха на 4-тия час в Кабул и министър председателя ги посрещна с хляб и сол. После години печелиха, печелиха, печелиха битки /според нашите медии/ и накрая ген Лебедев подписа КАПИТУЛАЦИЯТА и последен си тръгна. 10 000 убити, 30 000 военноинвалиди, разпад на СССР и дълги години мужиците плащаха загубите. Путин през това време е бил КаГеБеец в Германия. Та след изритването им от Европа просто жадува реванш. А там където има мераци - не му стиска. Не лошо да помни и съдбата на Андропов

315

Гост

преди 2 години

Призовавам всички симпатизанти на Русия: Ако СКАТ ви е доставчик на телевизия и интернет, преминете към друг. Не ползвайте хотели и всичко останало от фирмите на Валери Симеонов. Да не даваме парите си на нацистките поддръжници! Освен русофобски изказвания и укронацистка пропаганда, той спря руските канали в кабеларката си още в първия ден на антинацистката операция в Украйна.

314

Мии

преди 2 години

ПУТИН СЕ ИЗЛОЖИ МОРАЛНО. ПО- ГОЛЕМИЯТ БРАТ БИЕ ПО- МАЛКИЯ, ЗАЩОТО НЕ ГО СЛУША! УКРАЙНА ВЕЧЕ Е МОРАЛНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ КАКВОТО И ДА СТАВА!

313

Анонимен

преди 2 години

Бойко веднага да си вземе кучето дет му подари, барабар с гранулите.