39

Анонимен

преди 2 години

Тази година сметките за газ са тройни, догодина десеторни! Мисията е изпълнена! Да живее демокрацията! Двуцифрена инфлация здравей, здравей! Това че Украйна е нападната е ужасно, но защо тези лидери не предотвратиха войната, а наливаха ГАЗ в огъня ... излъганите сме както ние, така и украинците, всичко е за ВЛАСТ и ПАРИ и не е само едностранно!

38

Анонимен

преди 2 години

До Бай ПешоИмето ти говори повече от всичко, бай.

37

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на англосаксите.

36

Анонимен

преди 2 години

Единственият... виновник за войната в Украйна е *** и кликата около него. До вчера пoдлеца лъжеше целия свят, че няма да нападат Украйна...

35

Анонимен

преди 2 години

Урсула имала ли е място на масата на въпросната среща на евро лидерите или е седяла на пейка в коридора и от там се е правела на много важна?

34

Бай Пешо

преди 2 години

Ало хостесата, която никой не я бръсне за С_лива, защото тя вече и е вмирисана. Европа няма ресурс да се справи с Русия. Русия има невероятна армия, и военна техника. А колкото до санкциите, те от 30 години почти непрекъснато са под някакви санкции, и гледам това не им пречи да се развиват. Вие сами създадохте този конфликт, сега искам да видя как ще го решите? С меките китки ли, или ще изпратите американски *** да се бият за украйна. Смях.... А от няколко дена Украйната вече няма да я има.

33

Тунинг

преди 2 години

За войната в Украйна са виновни такива като теб. Проста и неприятна женица. Незабележима. Подигравана унижавана от връстниците в учимлище и в живота. Ти и родата на асматика и вашата алчност. Излъгахте хората. Ограбихте ги и сега им гледате сеира. Къде ви е страхливата натовска Армия бе. Или те идват само да заграбят парите за да ви ги донесът. Алчни и злобни хора управляват.

32

Анонимен

преди 2 години

ЕС го разбра всеки българин .Двоен стандарт за стоки , услуги и заплащане ! Благодаря ама ще пропусна тая да ми обяснява живота !!!

31

toti

преди 2 години

Ха ха хаааа...нали педи седмица се пъчихте пред света че ще спасим Украйна.???.сега пак меркате ,но гледате от страни и сме....СЪПРИЧАСТНИ.???-сълзички ли пускате сега//

30

$$$

преди 2 години

Да ви кажа, Ковидът свърши. Вчера...

29

Анонимен

преди 2 години

Госпожо, взимайте си големите заплати, печатайте си хартиени пари без покритие и оставете народите на мира. С вашите безумни директиви , побъркахме света. Ще остави Путин едни безумци да продължат да се стрелят, да се въоръжават, да всяват раздор и напрежение по целия свят. Отдавна трябваше да извие вратовете на бандеровците

28

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам случай другарят Путин да отиде на официално посещение в чужбина и официално лице на чужда държава да го подмине като прислужница или да го оставят да стои прав и после да подвие опашка и да се свие като кyче в ъгъла, както тая в Истанбул и в Уганда. Обаче другарят Путин щял да се провали, а тая пpocтакеса с излъчване да сервитьорка, дето я подминават на половината официални срещи в чужбина е много успешна, така ли???

27

Анонимен

преди 2 години

Aми като ви спрат износа на метали, нали сте прави умрели. И на Китай ли ще ударите рестрикции? Като ви резнат и по други направления и ще ходите по Африка за банане.

26

том

преди 2 години

До Путин Господ Болен мозък,ако го има !!

25

Анонимен

преди 2 години

Чух ,че след началото на войната в Брюксел имало бум на продажби на тоалетна хартия и вибро-играчки .Джендърските евро либерали сега ще видят кон боб яде ли.Браво на Путин и нека знае 93% от всички българи са с вас .Фашистите трябва да бъдет очистени от тези територии.

24

Анонимен

преди 2 години

Русия на *** е опасност за цялото човечество... Всички видяха, как с месеци лъжеха заедно с Лавров, че няма да нападат Украйна... Какво им пречи да натиснат ядреното копче? С единия крак са в гроба вече... Параноични, изперкали дъртаци...Бог да ги убие!

23

Анонимен

преди 2 години

ЕС fd плашат гаргите ,че студуват март месец ,и вероятно у ние ,защото правителството и народното събрание ,не спряха да плюят по Русия ,така не става

22

Мяу

преди 2 години

ЕС трябва да се разпадне.

21

Брекзит

преди 2 години

Не споделя вашето мнение

20

Анонимен

преди 2 години

САЩ наричат Русия Империя на злото, Русия наричат САЩ Империя на ЛЪЖИТЕ, а ЕС май май е Империята на глупците?