216

Анонимен

преди 2 години

За кеф на лидера ти е леко сбъркана опорката. Русия търси единствено сигурността си, заради глутницата озверели бесни кучета и лeшoяди около нея. Не казвам, че това е добро, даже обратното. Това е добре премислен ход на натовските й партньори..., който предизвиква ответна реакция, която да устройва лeшoядитe. Но, явно само натовската версия за нещата е правилната версия. Така излиза.

215

Анонимен

преди 2 години

До 355България е износител на ток, как ще останем без него?Ако няма газ за нас, няма да има и за Сърбия и Унгария и др.Този газопровод който Б. Б. по строи е 100%БГ собственост и винаги може да завърти кранчето.

214

Анонимен

преди 2 години

Има снимки на руски пленени солдате. Така като ги гледам, са черкези, дъгестанци, башкорстанци или някакви мелezи, но не и руснаци.

213

Анонимен

преди 2 години

Понеже са много отворени в следващите години руснаците ги очаква мизерия, санкцийте ще бъдат жестоки, даже руски анализатори по Пдрвии канал с на мнение, че и китайците ще бъдат, част от тях,защото икономическите им отношения със САЩ са важни за Китай.

212

Анонимен

преди 2 години

До 350 Питам сеА, питаш ли се в 21 век нормално ли е в Европа държава да напада друга, уж братска за тях, само за кеф на лидера си?Това нищо добро няма да донесе за Русия, въобще не изключвам гражданска воина, след време.

211

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми дреме за какъв ще ме помислите. Не смятам, че Русия трябваше да прибягва до такива крайни мерки с Украйна, но съм и сигурен, че западняците сами провокираха този избор с агресивните си лъжи. Повтарям, дреме ми на шапката за вашето нефелно мнение.

210

Анонимен

преди 2 години

До 343Наистина в Донецк и Луганск взимат по 100 долара. Това е така защото Зеленски буквално ги оставя да умрат от глад и болести ////Абе руsофилиsтик, там 100% последните 8 години управляват руски марионетки, украинец не може да припари оттък фронтовата линия! Русия да им е помагнала!Същото ще се случи с новите заграбени територии. В Крим положението не е много по различно, а им обещаваха, просперитет и благоденствие и милиони туристи от Русия. Нищо подобно не се случи!

209

Питам се

преди 2 години

Това ли трябваше да стане за да се разбере веднъж-завинаги, че западните <<партньори>> на Русия са лъжци и лицемери, които говорят едно, а вършат точно обратното? Според тях излиза, че правотата и правилността в този свят се измерва в пари. Пак според тях явно парите или тяхното отсъствие са критерий за правилността на нечия политика, а не интересите на някоя страна. Нещо неясно...?

208

Анонимен

преди 2 години

До 348никой не се радва от това две братски държави да се млатят, а кукловодите зад океана да потриват ръце. ))))Кукловода е в Кремъл.

207

Анонимен

преди 2 години

Не говорете глупости, никой не се радва от това две братски държави да се млатят, а кукловодите зад океана да потриват ръце. Не коментирам кой, крив и кой, прав. Мислете с главите си.

206

Анонимен

преди 2 години

Леле леле троловете на Сорос са се активизирали, повтарят все едно и също, все едно са го чули от нашите мисрко-медии

205

до 342

преди 2 години

Наистина в Донецк и Луганск взимат по 100 долара. Това е така защото Зеленски буквално ги оставя да умрат от глад и болести понеже там е 100% Руско население . От 8 години новата власт в Украйна се опитва да ги изгони.Това няма да ви го кажат по нашите медии !

204

Анонимен

преди 2 години

Украина ще бъде пустош, поне в 1/2 от нея. ДНР и ЛНР в последните 8 години доказаха руската не способност да се справят с икономика и бизнес. Заплата в ДНР, 100$, толкова не вземат и в Африка.

203

Анонимен

преди 2 години

Само това можете, да триете истината . Никакъв Руски *** не съм . Просто познавам много бесарабски България които живеят в Донецк и знам тяхната истина, тяхната история и повярвай ми .Тя е покъртителна !!!!

202

Анонимен

преди 2 години

До 332Вечна слава Путин! Никой няма топки да нападне 40 милионна държава, само той!))))То пък една държава, по манталитет като руските пиан дета, само, че по-бедни и с по нисък национален морал с генерали русофили, по подобие на нашите фурашкаджии.

201

Не знам

преди 2 години

български "възрожденци" или руски *** се дерат по форума с *** лозунге, но няма смисъл да се хабят, защото сутринта ще са ги изтрили без това. Не са интересни. Нито един нов лозунг - едно и също като папагали. Скукааа!

200

Ангел

преди 2 години

Донецк и Луганск, целите области са вече освободени . До 24 часа Крим ще удвои своите територии на север по река Днепър до градовете Херсон ,Никопол и Запорожие на изток до Донецката народна република с което Крим ще бъде свързан с ДНР а от там и с Русия.С това приключват териториалните претенции на Путин и ще се премине към фаза 2, сваляне на правителството

199

Анонимен

преди 2 години

Скоро всичко ще свърши... Вероятно до няколко седмици в ДНР и ЛНР ще има референдум дали да станат част от Русия. Зелински ще бъде свален от украйнците и надявам се да свърши на каторга в затвора, но най вероятно ще му се размине.. Северн поток 2 може би 2-3 години няма да работи докъто не отшумят страстите.. От цялата работа по традиция на потърпевши ща са ЕС и Русия, а най печеливши сащ и китай..Дкъто не се зъздаде единна евройпейска военна организация ЕС ще си остане американска колония

198

Анонимен

преди 2 години

Повече не зареждайте от,, Лукойл" пълен блокаж на всичко руско.Държавата трябва да национализира всякаква руска собственост по морето и да анулира руски резервации за туризъм в България.

197

Айдееее

преди 2 години

руските *** напъплиха. Алоу, това не е руски сайт! Отивайте си на вашето "В контакте". Поняли? Если нет, подарим вам наш русский Копейкин и будете жить дружно.