36

haha

преди 2 години

Плашат гаргите тия от ЕС... Русия отдавна има закони забраняващи на руските депутати да имат собственост извън Русия.... :)

35

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам ЕС да спре да се излага. Ясно, че не могат да спрат руснаците със сила и няма нужда да наказват за това собствените си граждани.

34

Бай Гроздан

преди 2 години

Международното право са учебници,в реалният свят правото е на страната на по-силния.Англия първа бомбандира немски градове,Германия месец след това и отвърна,дори и удариха Дрезден през 1945 и над сто хиляди загинали.Победител е Англия,а правото следва победителите.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Да спре да купува от Русия ама ще трябва да плаща по скъпо а това на,, богатите'' граждани на ЕС няма да им хареса, ама никак. И като нищо ще погнат с камъни по улиците управниците.

32

Анонимен

преди 2 години

Всичко е пресметнато и разиграно от страна на Русия .Едва ли се случва нещо неочавано, едва ли ще има уплашени от тези санкции

31

Малко за политика

преди 2 години

Украйна можеше да задържи Донбас и Луганск ако беше изпълнявала Минските съглашения - специален статут (автономия), изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на съприкосновение и т.н. Можеше,но не го направи. Искаше военна победа. И затова ги загуби. Седем години гражданска война се оказаха твърде много за да могат да се търпят повече дори и от т.н. "демократична общност". Но не ги осъждам ЕС за санкциите - наведени са пред САЩ и нямат избор.

30

Анонимен

преди 2 години

А вие и краварите като бомбехте Югославия и признавахте косово,беше нормално,нали?Лицеме.рни гъ.золизци

29

Пепи

преди 2 години

Аз също протестирам - престанах да лайквам руски публикации в фейса .

28

българин

преди 2 години

докато не се изгонят от ЕС и България всички с руски паспорти и не накарат путин да си прибере маркучите за руска газ все ЕС ще има проблеми с руските терористи и окупатори.

27

Международното право

преди 2 години

Решение на конфликта в рамките на международното право бяха Минските споразумения, но Киев седем години отказваше да ги изпълнява. И санкции за тях нямаше. Какво друго решение предлагаше международното право? Никакво. Какво следваше? Гражданска война до безкрайност. Е, Русия намери по-добро решение призна ДНР и ЛНР и сключи с тях договори за взаимна защита. Не им харесва на САЩ и съюзниците им. Но какво друго предлагаха.

26

Анонимен

преди 2 години

По-жалки санкции надали съществуват. Въпросните депутати със сигурност не държат активи на територията на ЕС, а ако имат работа там, просто пращат представител.

25

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеНТи колко си proost, казваш бензина от С. Арабия излиза много по евтин ама тия от ЕС щото са кухи купуват от по скъпия.

24

ГРОБАР

преди 2 години

Браво

23

Анонимен

преди 2 години

Европа налага санкция, двойни мита върхо вноса на Руски автомобили и електроника в Европа!! Ей това ще събори Путин!!

22

Анонимен

преди 2 години

Абе видя се тя, основната санкция - СП2. Дето прекара всички прости европейци. Като се връзваме на колониалните губернатори в Брюксел и Берлин, тъй ще е ...

21

Анонимен

преди 2 години

Нещо подпухнало ми се вижда Кървавото джудже.

20

Бай Гроздан

преди 2 години

Да дразниш мечка не е добра идея.След санкциите заради Крим последваха днешните събития,след днешните санкции как ли ще реагира мечока?А и едно е да наложиш ембарго или санкции върху Северна Корея,друго е върху една империя - империите са си самодостатъчни,особено тази на мечката с площ 35 Испании.

19

Анонимен

преди 2 години

Аз имам един познат , жена му рускиня Ще измисля някакваи санкции за тях

18

АнонимеН

преди 2 години

БРАВО НА ЕС НО МОГАТ ДА НАЛОЖАТ И МНОГО ПО-СЕРИОЗНИ САНКЦИИ КАТО ПЪЛНО СПИРАНЕ НА ВСИЧКИ НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ ОТ ПУТИН АРИЯ ЗА ЦЯЛОТО ЕС!!!! И БЕЗ ТОВА ГОТОВ БЕНЗИН СЪС СЕ ЛИЦЕНЗА ИЗЛИЗА ПО ЕВТИНО ДОКАРАН ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ !

17

Анонимен

преди 2 години

От компанията Ферари налагат санкции на Русия. Вече няма да има меню на Руски език в автомобилите им. Това ще е допълнително платена опция!! Това е съкрушаващ удар срещу Русия!!