30

до 25 до 20

преди 2 години

Не знам колко сме затънали, но сега може да си джиткаш навсякъде свободно. По празници КПП-тата са задръстени, а за гараж се плаща 60000 Евро защото има кой да ги плати

29

Зазо

преди 2 години

До Зозо: "Абе гледам днес рублата още държи 2 стотинки" - мисля че газта и петрола още не са в рубли и това няма никакво значение :):) КВИЧАНЕТО ще почне като руснаците поискат плащанията да са в национална валута :) и то без SWIFT че е ненадежден!

28

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Путин окончателно загуби Украйна. Пропиля вековни усилия на руските царе. Но така е като седиш 2 години в бункер - губиш реална представа.

27

Анонимен

преди 2 години

До До зозо "Донецк и Луганск също имаха преди това автономия." Това е АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО.

26

Анонимен

преди 2 години

До како лЕлке "Тия фотомонтажи ЧИЯ техника показват?Не става ясно нищо.А ако е руска,както намеквате,едва ли руснаците ще позволят така спокойно някой да им снима оборудването.." Хихихи. Явно русофилите си мислите, че руснаците могат и спътниците да "затъмнят". То бива неадекватност, но това ....

25

До зозо

преди 2 години

Донецк и Луганск също имаха преди това автономия. Очевидно по нещо са различни от останалата част на Украйна. И също имаше насилие към рускоговорящите. Факт, който тук се крие. Никого не защитавам. Но явно има неща, които не се казват.

24

Ми добре

преди 2 години

Влезе ли Русия в голям военен конфликт разни анализатори като този елемент ще си мечтаят да гладуват а-ла Навални с камерка в ръка и лайвстрийм в облака... Във военно време действат военни закони и предателите не са на особена почит. Нито за властта, нито за съгражданите си. Факт от ВСВ.

23

како лЕлке

преди 2 години

Тия фотомонтажи ЧИЯ техника показват?Не става ясно нищо.А ако е руска,както намеквате,едва ли руснаците ще позволят така спокойно някой да им снима оборудването....

22

АнонимеН

преди 2 години

НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ПАДНЕ РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН КОЙТО В МОМЕНТА СЕ ТРЕСЕ :D ДОНБАС И ЛУГАНСК ЩЕ ЗАДАВЯТ РЕЖИМА ЩОТО ЦЕЛИЯ СВЯТ РАЗБРА, ЧЕ КА ПУТИН Е МЕЖДУНАРОДЕН ТЕРОРИСТ И ПРЕСТЪПНИК И НЕГОВОТО НАСЕЛЕНИЕ И ОТ ВЪН ! СТАВА МАЗАЛО ТАКА ГИ УСЕЩАМ НЕЩАТА! РЕЖИМА СЕ ТРЕСЕ И ТО ЗДРАВО В КОМУНДЕЛИСТАН!

21

кофти е без карта

преди 2 години

До Анонимен: "Изолирани от останалия свят. Сега обаче разликата е" че са близо до КИТАЙ :):):) - който е съюзник.

20

Косово са на САЩ

преди 2 години

До ОбективноКосово си ги отцепиха САЩ - до ден днешен там е най-голямата база на НАТО на Балканите! Това отговаря на въроса ти! Щом САЩ имат интерес може- щом нямат - не може! САЩ са най-долната и лицемерна държава в целия свят - печатат си пари на конвейрн, и после им трябват войни, за са си гласуват всяка година трилиони за войни! Това са фактите! И това е мноооо, много жалко за целия свят.. просто в момента, вкойто се изтеглиха от Афганистан, веднага се запитах - коя ли е следващата.. и ето

19

Обратен ефект

преди 2 години

Дотук санкциите помагат на руската икономика. Без западната конкуренция, производствата могат да поемат въздух и да оцелеят. Руснаците са много признателни и на възпитяването в родолюбие на олигарсите които сега ще трябва да инвестират в родината си!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1, Колкото и странно да звучи това поддържа най-силно властта на Путин, външния враг. С него се оправдават всички икономически несгоди. Иначе за злободневните проблеми, икономика, безработица и тн, виновния винаги е управляващия, т.е. Путин. В личен план Путин може и сигурно печели много за сметка на руския народ, в момента всички борси слушат него, той решава кога борсата ще е в червено или зелено и едва ли бездейства :)

17

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще се върнат във времената от желязната завеса. Изолирани от останалия свят. Сега обаче разликата е, че няма ГДР, Полша, Чехословакия и т.н. и това са държави, които наистина ги мразят. Само шушлеци като нас, Сърбия, Никарагуа, Сирия, Иран и Венецуела ги подкрепят.

16

тя

преди 2 години

Как взеха нациовалистите властта в Киев ?! с кървав преврат организиран от ЦРУ !

15

киев

преди 2 години

и ДОСЕГА не можеше да си върне това,дето му го подари никита кукурузника,а именно частите от Русия и Беларус...Пък сега -хептен.

14

Едно

преди 2 години

...е сигурно - войната Там СПРЯ! Дано да е завинаги!

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 "оссия може да мизерства в кал и пак да е велика!" Русофилите сте "велики".:)))))) Все такива изводи да правите! :)))

12

Да е жив и здрав

преди 2 години

... Джуджи > "Русия деградира и все повече изостава от цивилизования свят, констатира в интервю за агенция РОСБАЛТ руският политик Михаил Касянов." Той ще ги "оправи" руснаците, точно както неговата кукла в Бългрия Радев ще "оправи" българите. :)

11

АнонимеН

преди 2 години

НУЖНО Е САМО КИЕВ ДА ИЗБИЕ ДОСТАТЪЧЕН БРОЙ ПУТИНИСТИ В ДОНБАС И ЛУГАНС И КА ПУТИН ЩЕ ГО СВАЛЯТ ОТВЪТРЕ :D