23

81

преди 2 години

Милионерчето пак неподготвен се изказва.Да си гледа акцийките във фармамафията и да не ни занимава с противното си туловище.

22

Анонимен

преди 2 години

А, кви дълготрайни ефекти ? Моля ви се, нали гебресусес тогава рече, че било една обикновена пазарна зооноза? Такива болести нямат дълготрайни ефекти. Да не е сменил междувременно концепцията?

21

Анонимен

преди 2 години

Симид = турско.Колко взима Симид от Меверето преди да влезе в Парламента и кой ще го разследва ?Аха гарван гарван око не вади стара полицейска поговорка .

20

Анонимен

преди 2 години

Всъщност кардиологичните пътеки са най-скъпи. А от ковид пациентите болниците трупат само дългове.

19

Анонимен

преди 2 години

Заплатата на лекарите е 1060 - 1200 лева.Какво качество на здравеопазване очаквате???

18

И?

преди 2 години

Нещо да кажете за 75 000 починали от заолявания на сърдечно-съдовата система? И да, това е бройка САМо за миналата година! Няма профилактика на тези хора! Няма скъпи пътеки! Виждаме, че и вече не стигат до болница! Хайде стига с този грип! Който е дебел, болен или стар да започне да се пази! Никой не им е длъжен!

17

Анонимен

преди 2 години

За съжаление 9ти септември, СССР, болшевиките, ВОСР, КГБ, ДС, Путин и внуците на комунистите насадиха пpocтотия и трайно недоверие на българите към ваксините, за това днес сме на първо място по смъртност. На запад при демокрацията където никога не са имали 9ти септември и СССР хората вече удрят четвъртия бустер и се готвят да правят петия, а нашите raньовци комунисти още не са ударили и първата ваксина.

16

ъъъ

преди 2 години

За тия с дълготрайните ефекти след доказана с тест хрема си има специално определение - болен Гошко за кокошка. Писнало ми е да замествам подобни страдалци, ама я само им спомени думичката "пенсиониране", веднага се оживяват и стават репички.

15

Народен Съд и

преди 2 години

Трибунал за ЗеленоСертификатчиците и Фалшивата им Пандемия!

14

Анонимен

преди 2 години

По времето на ББ , нямаше ваксини и средно за 1 година умираха по 20-30 човека. Сега при Радев и подмяната средно на ден умират 70-80 човека, а има ваксини. Нищо не правите. Оставка.

13

Дедо

преди 2 години

Кви години продължават последствията от ковито ? Ваксинираните нали се разболяват и те . Болния си е болен и ако има последствия с години за ваксинирания няма ли последствия ))) Цялата ви пандемия е една такава удобна , философска и меркантилна !

12

Анонимен

преди 2 години

Смъртността не е заради някакъв преувеличен вирус, а е висока защото здравеопазването в България е много зле. Спират плановите операции и хората като се влошат и умрат после си измиват ръцете с вируса. Тези които приемат такива мерки са чудовища и заслужават въже около врата.

11

вече 30 години

преди 2 години

Вече 30 години сме под американско и западно партньорство. 2 милиона българи измряха, други два милиона отидоха да слугуват и да вършат черната работа на запад защото в България ги чака безработица и глад. Първи по смъртност в света. Населението от 9 милиона намаля на 5 милиона.

10

Утимир

преди 2 години

Ние все мечтаем да сме първи в света по нещо, и, о, чудо, първи по ковидсмъртност, хубава работа, ама българска, и удавниците пишем с ковид, и 100-годишните, и безнадеждно болните от всякакви болести. Ако си сложим отчетността в ред, ще се окаже, че сме по средата по смъртност, както по всичко друго.

9

Търчим за ваксина

преди 2 години

Абе лъжец, наясно сме как лъжете. Пишете ги умрели ОТ ковид. Всички с +ПСР приживе ги пишете умрели ОТ ковид, без значение от какво са умрели. ***, медицинско нищожество.

8

Ковидиот

преди 2 години

Нека налагаме нови мерки и ограничения, до пълен разпад на икономиката и веригите за доставки! Пък след това можем да си ручаме ония работи и да пеем бригадирски песни с щастливи лица!

7

Анонимен

преди 2 години

Я си излекувайте кръвното и не ми думайте повече за пандемии. От грипа няма да се разболея, да ви е ясно това.

6

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на вашето управление, Симидчиева. Нали сега вие сте на власт?

5

Мии,

преди 2 години

явно такъв ви е меничмънта

4

Анонимен

преди 2 години

700 дена лъжа и измама! И усвояване на едни пари....