15

До 20

преди 2 години

Не ми се вярва това да е истина. Но ако наистина е така наистина жалко. И все пак не вярвам.

14

Анонимен

преди 2 години

Левскине най-големият! И днес има като него - ходят, чакалят чорбасжиите, ортанизират комитетченца!

13

Анонимен

преди 2 години

Детето ми е 3 клас и ще има поклонение и поднасяне на цветя пред Апостола днес, организиран от госпожата им, и милата е казала на детето ми, че може и да не ходи. От турски произход сме. 150 години някой хора не са мръднали и сантим напред !

12

Анонимен

преди 2 години

Още от онуй време баш политиците са баш крадливи. 15 години го градят тоя паметник и открадват 80 % от сумата. Кво повече да се каже.

11

До 12 от 9

преди 2 години

Войната в Канада философия ли бе тррол.

10

Анонимен

преди 2 години

През 1933 г Карловски Фандък е искал да бутне полуразрушената къща на Левски и да направи път.Спасяват я В.Гендов който вика полк.Петър Димков,началник на Карловсия гарнизон...

9

Анонимен

преди 2 години

В знак на почит към Левски ще отидем следващата седмица на протест срещузеления сертификат в София.

8

Анонимен

преди 2 години

Левски е най-големия бг герой а ние един фирм не можахме да направим който да е качествен.

7

До 9

преди 2 години

Мен ми е интересно защо определихте събитията в Канада като фашизъм? Ако не познавате комунизма то как аджеба ще ви дойде на ум да определите какъвто и да е било аспект на съвремието като "фашизъм"? Именно вие комунистите направихте опит да превърнете тази дума в нарицателно.

6

До 8

преди 2 години

Не познавам комунизма, но в момента се запознавам с фашизма в действие. И Сталин не ме вълнува. Вълнуват ме точно в тоя момент Канада и фашистът, а не виждам актуални новини.

5

До 1

преди 2 години

Комунизма значи не е диктатура, така ли смятате вий, де червеното знаме роди ви? Апостола сигурно и той се е борил за съединяване на пролетариите? Изобщо, къде освен в Ганьовина бленуват така по комунизма? Всъщност, Апостола ли ви е мил или Сталин?

4

Купените КОВИД Медии

преди 2 години

коментират Левски - е това е Ирония!

3

пияница мистик

преди 2 години

В стихотворението си "Обесването на Васил Левски" Ботев пише: "Плачи! Там близо край град София стърчи, аз видях, черно бесило..." Значи това, което е сега центъра на град София и имотите струват милиони някога е било извън града :))) Ех, да можех да купя по онова време няколко стотин декара земя, сигурно е струвала мизерни пари :) Сега парк Заимов щеше да е мой

2

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се забрани на всички политици дори да споменават името на Апостола. За тях той е нищо повече от футболен отбор. Вместо чиста и свята република, продадоха държавата на козяци за жълти стотинки. "Долу Левски" в действие.

1

Анонимен

преди 2 години

ЛИЦЕМЕРИ! АПОСТОЛЪТ СЕ Е БОРИЛ ЗА СВОБОДА, А ВИЕ СЕ ПРЕКЛАНЯТЕ ПРЕД ФАШИЗМА И ДИКТАТУРАТА!