35

Анонимен

преди 2 години

Българи или с български лични картидръжте си гизащо тези европейски граждани не са интегрирани в обществотов люлката на европейската цивилизация

34

Анонимен

преди 2 години

Аз вчера обиждах,костадинов от възраждане и писах лоши неща за него,щот си помислих че тои е писал едни гадни работи,ама забравих,че ни управляват възпитаници на дс,тактиката е ясна да се биеме един друг и да правят интриги и саири,да ни настроиват едни срещу други.

33

Анонимен

преди 2 години

Там е много зле тука се оправихме,вече почнахме да даваме акъл на други държави,защото имаме много за нас.

32

Анонимен

преди 2 години

Всъщност за България е много добре, че неграмотната, никому-ненужна ***, се изнесе зад граница ... и иде реч не само за роми, а и обикновени неграмотни селяни. Такива хора са тежест за себе си, за околните и за обществото.

31

Анонимен

преди 2 години

Е хайде да не се заблуждаваме! Повечето, ако не и всичките, са отишли там да крадат и просят и са от точно определен етнос, определено не български

30

Анонимен

преди 2 години

Дойчето шпрехе куга ше започне да пише за хилядите българи с успешна реализация в Германия- образовани, работливи, способни? Куга бе, майн гот унд майн хер?

29

Анонимен

преди 2 години

Да си ги интегрират. Все ни критикуват,че не сме ги интегрирали. Да ни покажат сега как става. Щото единствения начин е с тоягата. Ама добрият ЕС забранява такова отношение.

28

пепи

преди 2 години

И не става на дума за жители на факултета и Столипиново . Говоря за бели българи . Мързи ги да работят . Мързи ги да учат език .

27

Петров

преди 2 години

Да си ги гледат немците и българина Мюмюн от Факултета и българката Ферсун от махала Токайто.

26

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам, да им ги изпратим всичките от тук. Нека ги интегрират, да ама не. От брасчедите нищо не става.

25

пепи

преди 2 години

Истина е . Три години бях в Испания и видях какво правят по голямата част от българите там . Общо взето нищо . Чакат някой да ги оправи . Без работа ,без договор.Общи работници в строителството . И чистачки и работнички в кухнята . Така излиза че най лошия материал на България , емигрира .

24

Анонимен

преди 2 години

Сигурно и те 12 години са гласували за ГЕРп

23

Анонимен

преди 2 години

Много съм доволен, преди десетина години *** бяха плъзнали и по моята учлица, чак от другия край на града, сега никакви ги няма даже и там, всичко живо било в Германия. Заради тъпия Кромид доста се позабавиха, ако не бяха затваряли граници и един тъмно зелен нямаше да има останал в България. Иначе халал да са им социалните помощи, и честито на Шмеркел за новите поданици

22

Картофчo

преди 2 години

Ама какво стана бе? Нали германците щяха да ни учат как хуманно и по европейски да приобщаваме Сиганетата!? Сега имат нъзможност да ни покажат на практика как става това :))))))

21

българин

преди 2 години

Закъсали са го швабите и си мислят , че за интеграцията трябва време . Истината обаче е , че интеграцията никога няма да се осъществи ! Тепърва ще берат ядове !

20

Бай Иван

преди 2 години

Натискаха ни да ги интегрираме, без капка разбиране относно идеалите на тази ***. Сега да си ги интегрират сами. ХАХАХАМного добре се получи.!

19

rusnak

преди 2 години

Само крути мерки, по руски, ще стегнат нещата.

18

Анонимен

преди 2 години

Че кой ги е карал, те масово са от етноса, нямат елементарно образование, какво искат?

17

Да

преди 2 години

До Пълно е с помаци Може и да има помаци, но едва ли става въпрос за тях точно!

16

taschunka witko

преди 2 години

Това са германците , долни същества , които не признаватдруги народи.Но ще ядят пак кютек.Цезар е казал преди 20 векаНа германеца трябва само да му набиваш главата.