34

Окраен

преди 2 години

Омръзна ни да ни занимавате с тези, дето всъщност не знаят какво и защо го искат. Абсолютно безинтересни са и нищо положително не се вижда около тях.

33

Анонимен

преди 2 години

ДА ПИТАМ РУБЛЯЦИТЕ, РАЗРЕШАВА ЛИ МИ ПУТИН ДА СИ ПОКАНЯ ГОСТИ В АПАРТАМЕНТА ДОВЕЧЕРА ЗА ТРИФОН? МОЛЯ, ДАНО ДА МИ РАЗРЕШИ! НАХАЛ!

32

Анонимен

преди 2 години

Ние па да вземем да си напишем в Конституцията стремежа към три морета, еггасси...?

31

Анонимен

преди 2 години

ВСЕКИ, КОЙТО Е ПРООТИВ СТАЛИН, ПАРДОН, ПУТИН, Е НАЦ. ПРЕДАТЕЛ!

30

Слънчеви градини

преди 2 години

Украйна е държава от предатели. Предават си брата. Да вървят в нато. Ще ми са интересни след 10 год. Предателите никой не ги обича.

29

Анонимен

преди 2 години

Тия *** от Украйна си съсипаха сами икономиката за радост на западняците, що завод нарязаха мани мани, май едни конфети да произвеждат им останаха

28

Анонимен

преди 2 години

31 обективно ди субективен и не знаеш нищо за европейската и световна система за сигурност. Който разваля ядрени договори после не може да се измие ръцете с "ааа видиш ли тия така искали щото тихомълком са задължени да са солидарни с нас, а за пред медии ще го представим че така искали" Сащ яко гризнаха дървото тоя път и трябва да се изнасят. Отвсякъде.

27

Анонимен

преди 2 години

хохли може ли в конституцията ви да пише таква глупости, май не схващата каква е въобще ролята на една конституция

26

??

преди 2 години

Че Вие преди конституция не сте ли имали бе клоун ??? Затова всички в Източна Европа ни правят на маймуни , защото хората НЕ си пипат конституциите със столетия , а такива като Вас и нас я развявавме като касова бележка от магазина !Конституцията е най-свещенният закон в държавата , на който се гради и крепи цялата система , а не да го пренаписвате през 2 седмици , според това на кой господар да угодничите !! Утре ако се разпадне НАТО , пак лище пишете конституция - Е-си и глупаците !

25

Анонимен

преди 2 години

24 Каква Латия ве ***? Тия там нямат и два милиона. В Русия има над три и половина милиона украинци които имат много против скапаното нато.

24

Обективно

преди 2 години

И ЩАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ ДА СИ В НАТО, ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НЯМА ДА ЗАПЛАШВАШ СЪСЕДИТЕ СИ?! ВСЕКИ ИСКА ДА МОЖЕ ДА СЕ ОТБРАНЯВА! ПРИ ЕВЕНТУАЛНО НАПАДЕНИЕ. НИЩО ПОВЕЧЕ. АГРЕСОРИТЕ В 21 ВЕК ГУБЯТ УВАЖЕНИЕТО НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.

23

Анонимен

преди 2 години

Какво да правим, ако комшията ти е агресивен, не ти дава да си избереш кой отбор да поддържаш и взе ти мазето и го напълни с неговите б0клyци. Освен това е купил и яка щанга за разбиване и може нахлуе и в апартамента ти? Нищо, че казва че няма да го направи.

22

ха-ха-хи

преди 2 години

Защо имам чувството ,че УРКИТЕ са поели поредната си доза НОВИЧОК...?

21

Анонимен

преди 2 години

Минските споразумения предвиждат друго в конституцията. А именно автономен старут на ДНР и ЛНР. Зеля да не си въобразява излишно, че ще го съдят после като Потрошенко.

20

ххх

преди 2 години

Албания , България , Македония и други като влязоха в НАТО цъфнаха и вързаха !! Станаха пазар за оръжие на САЩИСАНИТЕ !!!

19

Анонимен

преди 2 години

До 18В Латвия руснаците са 1/3 и нямат нищо против членството на страната в НАТО, даже напротив радват се, че са се отърва ли от путиновизма.

18

еми

преди 2 години

ся ще го отпишат...

17

Красавица мая

преди 2 години

Готова съм на пълна програма...по избор на клиента.

16

Путин капитулира

преди 2 години

Путин капитулира и подписва капитулация, че няма да напада Украйна. САЩ са победители, и благородно и снизходително се съгласяват с предложенията на Русия да изтеглят техниката и военните структури НАТО от източна Европа и да не се разширяват на изток повече и всички са доволни.

15

Анонимен

преди 2 години

Ох,много зелен тоя Зеленски.Що му трябва да се набутва в шамарите?Има си достатъчно територия,да си кротува и да не дразни мечката,че от това само ще загуби.Готов ли е да си жертва народа с авантюристичните си действия?