225

Анонимен

преди 2 години

Мачкай мафията Кире! С теб сме

224

Сатир

преди 2 години

Просто кире, разбрах ще внасяме от Марс хора за КПКОНПИ,за Прокуратурата, явно ще са от по далеч ама не казваш нищо? И аз съм *** и ти си ***. Дай нещо да се договорим за една службичка, ако ще да е диригент армейския ???????

223

това малко помиярче

преди 2 години

няма ли кой да го прибере в КАРЛУКОВО ,радев прибери си версийте

222

помияр червен

преди 2 години

като баща ти откраднал стотици милиони,ще те вкараме с шбиутове в централния софийски за всичките ти далавери и краж

221

Вуте

преди 2 години

Начиииииииии, Кирето щом казва, значи ленчето е проверила е Гугъл и всичко е точно. Нема.как друго яче да е. Они за почти година нищо не фанаха, въпреки напъните на Рашков, а то всичко у Гугъл-а....Да им се чуди човек, дека си крият тайните, тез 'ора....

220

!!!

преди 2 години

Пеeвcки е санкциониран за корупция, незаконно присвояване на държавни активи, присвояване на частни активи за лична облага, корупция, свързана с концесионни договори за добив на природни ресурси, и подкупи. Присъствието му в закона Магнитски не е случайно или безпочвено.

219

Радевите

преди 2 години

ид----оти са по *** от Боковити,били търсили доказателства в Google,вий нормални ли сте,цял свят ви се смее.

218

НИЩО ВИ НЕМА , БЕ...

преди 2 години

ИСТОРИЯТА ВИНАГИ ЩЕ СЕ ПОВТАРЯ....вие сте си свикнали на бой , е""ане и руска мизерия и нищо не ви прави впечатление ....ТАКИВА СА ВСИЧКИ СЦЕНАРИИ НА КГБ/ДС!След 40-години може и да се промените малко....като евреите из пустинята!

217

Анонимен

преди 2 години

Историята се повтаря, предишния път същите мафиоти раздадоха предприятия и фалираха държавата оставяйки хората с 5$ заплата, после дойде Костов с доста зор изправи държавата на крака и същите се скъсаха да го плюят с купените от тях медии и платени ***. Сега сценария е същия.

216

Ветеринар

преди 2 години

Просто Киро прилича много на кон. Като гледаме какви ги върши , явно е куц кон !

215

Анонимен

преди 2 години

Дай боже и тия скоро да се раскарат заедно с герб и да не ги чуваме повече

214

Наблюдател

преди 2 години

Нима никой не вижда и не разбира към каква пропаст ни "водят" Зеления чорап и Просто Киро ???? Нима българите спят ????? Ейййй, отиваме към разпад !!!! Конституцията е прегазена , не погазена !!!! Законите се творят с мисъл за ново робство !!! Ще продължавате ли да си бъркате в носа , докато Просто Киро ви бърка и в двата джоба ???

213

Анонимен

преди 2 години

Мачкай мафията Кире! С теб сме

212

Хаха

преди 2 години

Големи критици сигурно половината от тука не сте и гласували даже ама иначе сте на първа линия по плюене.С банкянския е свършено мъничета рано или късно ще го проумеете.

211

Споко

преди 2 години

Ти и антуража ти ще сте в следващия списък!

210

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да направи списък колко държавни пари ще пръсне днес и утре на Боровец щото се е качил на ски с 15 бодигарда и цялото си домочадие. За 2 нощувки 2450 лева и за охрана 1500 лева, а за командировъчни на охраната един Господ знае още колко държавна пара ще счупят отново за 48 часа. 7 бона най- малко ще строшат щото е чок шей Цар Киро.

209

Анонимен

преди 2 години

Яко се купува,та чак става комично.Последният пристанал на герб е Григор Здравков,ной-големият им критик.Веселина Томова я купиха по-рано.***,че вярвай на "разследваща" журналистика.Всичко у нас е боза,която можеш да си купиш без проблем.

208

Анонимен

преди 2 години

В списъка пише Петко Петков-учител по биология.А в друг списък пише Буци Буцев-агент Буда.

207

До 243

преди 2 години

Затова ли повечето от тях осъдиха България в Страсбург и трябва ние да им платим, данъкоплатците.

206

Анонимен

преди 2 години

Отказвам да плащам заплатите на Висшия съдебен съвет и на Главния прокурор. Те и без това са на заплата при друг.