66

Анонимен

преди 2 години

До Стоко Липсва ли ти бойна авиация?

65

SS

преди 2 години

Бойната ни авиациа била с около три пригодни за бой Миг-а ! ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ГЕНЕРАЛИ БОЛ ! НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА !

64

Стоко

преди 2 години

Бойната ни авиация се състои по недомлъвки от около ТРИ пригодни за въздушет бой Миг-а. Приемете направо че нямаме такава.

63

SS

преди 2 години

Аз също смятам да си направя укритие Хендерсън ! Замислил съм го още през 2020 когато затвориха държавата но жена ми каза ,че е излишен разход ! Сега нещата са други !

62

София

преди 2 години

Вижте хубаво снимката. Това можеше в момента да има български опознавателни знаци и нашите пилоти да го облитат, но благодарение на нашите прекрасни политици, купиха нещо, което дори не се знае кога ще пристигне у нас.

61

Анонимен

преди 2 години

77 Не се притеснявай къде ще се крие ние. Ти нали си защитен. Вземи и един агрегат, ток нема има. И смени консерви те от коминизма. Фансли са плесен. Ааа, не забравяй-човечеството чака от теб да го въродиш. Ако става де, нали се сещаш.

60

Анонимен

преди 2 години

До 44Закъснението на доставките на платените самолети Ф-16 от САЩ ще бъде голямо....Въпросът е, дали изобщо ще бъдат доставени.))))))Ако доплатим още 2 млрд., заради инфлацията, ще ги доставят, ако не, ще пием една студена водица.

59

Анонимен

преди 2 години

До 72 сахарев//// Ню Йорк, да взривите такава бомба. Вълна с височина около километър ще удари Ню Йорк. Или Сан Франциско Китай, където цялата индустрия ///А, после къде ще учат и живеят децата на руските политици?

58

Анонимен

преди 2 години

Българите масово се изнесоха от България, веднага щом нашето го бутнаха от Москва, заедно с другата комунистическа клика. Подготвяли са преврата около година! Та, 1989 се озовахме в ръцете на...да/кгб! Отново! Кой иска да живее отново като роб на комунистите-олигарси ... И още ще се изнасят докато не си поочистим ***!

57

Анонимен

преди 2 години

Ха, смях! ""Русия започва проект "Русики ковчег" ръководен от Шойгу. Столицата се премества в Сибир, на хиляди километри от границата и започва строителство на нови градове от съвременен тип и логика на разполагане, чието развитие ще се свърже с природните ресурси..." ------------ Та, Китай ще разреши това на Путин???!!! Смях!

56

Анонимен

преди 2 години

По времето на бай Тошо направих подземие 35 кв.м. По онова време работех в Кремиковци и взимах 570 лв заплата. Купих от Кремиковци 20 мм дебело желязо. Отлях 1.50 м. дебела плоча. Подземието съм го снабдил с генератор за ток. Фризери заредени с продукти. Помпа и пречиствател на подпочвена вода. По онова време никой не мислеше за война. Но ето че дойде времето в което това подземие ще спаси семейството ми. По онова време имаше скривалища които днес вече са унищожени. Къде ще се криете бе.

55

Анонимен

преди 2 години

Тук е веселин, а във фрога е атила.

54

Анонимен

преди 2 години

И ние барабар Петко с мъжете. Зад гърба на лъва хиената си представя и тя че е лъв. Но без лъв си е просто една хиена.

53

академик Сахаров

преди 2 години

Русия има огромно предимство. Русия се откроява с едно качество: тя е неуязвима за сценария на Сахаров когато бомба с капацитет от стотина мегатона избухва близо до брега, на която и да е държава. Сега почти всеки може да направите бомба с всякаква мощност.

52

академик Сахаров

преди 2 години

Щатите са уязвими представете си, срещу каньона Хъдсън, отиващ към Ню Йорк, да взривите такава бомба. Вълна с височина около километър ще удари Ню Йорк. Или Сан Франциско Китай, където цялата индустрия е на брега, Япония дори е смешно да се каже. Европа в южната част на Северно море да се взриви бомба, и Европа я няма. И само Русия е абсолютно неуязвима.

51

Ноев ковчег

преди 2 години

Русия започва проект "Русики ковчег" ръководен от Шойгу. Столицата се премества в Сибир, на хиляди километри от границата и започва строителство на нови градове от съвременен тип и логика на разполагане, чието развитие ще се свърже с природните ресурси. Това ще бъдат градове с най-модерна архитектура, с развита инфраструктура и наука, образование и здравеопазване, удобни градове, привлекателни и интересни за живот, най-вече за младежта. По границата ще останат само ядрените ракети.

50

Кой ще се спаси

преди 2 години

Все нещо да се спаси, вместо да умрем всички при недостиг на енергия. ЕС ще се спаси ли. Кои ще се спасят от ЕС?

49

Анонимен

преди 2 години

Добре, че не пратиха турски самолети да ни пазят от лошата Русия. Но ако слушкаме може и да ни пратят. ...слушкаме още повече.

48

Анонимен

преди 2 години

До Българин...... Памперси купил ли си си че нещо гледам че такива като теб са ги изкупили.

47

Thanskgiving

преди 2 години

Пуйката наречена средна класа я храниха дълги години с кредити за да има потребление, производство, печалби. Но вече свърши. Западът няма ресурси, няма енергия да произвежда. Идва денят на благодарността. Трябва с нещо да се нахрани семейството.