90

До 102

преди 2 години

Можем да видим и усетим разликата. След март - още ще ти се изясни.

89

a

преди 2 години

На Кирчо не му дреме прав ли е пътят или не. Той се е цанил да свърши две-три конкретни поръчки и после ще си ходи, след като си прибере хонорара. Междувременно, каквото успее да си присвои - за него си е, то е като бакшиш. Част от поръчките са ясни - Кирчо много лесно се изпуска - Македония в ЕС, изчегъртване на Цацаров и Гешев, закриване на спец-съдилищата, та да си отдъхнат олигарсите със запорите. Кирчо се записа в историята като предател и продажник, но и за това не му пука, той чест няма

88

Кирчо

преди 2 години

...черпи вдъхновение от " Престъпление и Наказание" на братя Грим. В първия им вариант приказките са с ужасяващ финал.

87

Логиката на педераса

преди 2 години

Колкото повече го псуват, толкова по-хубаво му става.

86

Анонимен

преди 2 години

Цар Киро е гол, а зад него шаферки му носят изрезки от вестници, понеже си мисли, че е хванал Господ за шлифера. Гугъл знае всичко за цар Киро.

85

Анонимен

преди 2 години

Само Бойко Борисов знае кой е правият път за България!! Без Бойко Борисов България е загубена!!

84

Очевидно

преди 2 години

ЦАР КИРО Е В БУДНА КОМА.

83

Анонимен

преди 2 години

от оксфор ни оправяа от харвар ни оправяа...има ли още некой да ни опрая че народ не остана кире на десет иляди заплата добре е ама ела на четирсотин пенция да те питам как е кирее ше се оцъклиш на вторио ден а па ние требва да ви плескаме. раздайте си парите сичките оправячи па тогава елате да ни опраяте. то така като вазе с чужди пари и баба може. айде живи да сте.да поздравиш асенчо.

82

Ми

преди 2 години

Българите имаха нужда от нов месия. Е, получихте си го! Боядисано Би Куку. Точно като за нас!

81

Имах

преди 2 години

...един познат, дето се боядисваше като Киро. Излезе Би. И Като му кажеш, че е на прав път - си мислеше, че е сгрешил. А като му кажеш, че греши - си мислеше, че е прав. Взеха го в психиатрията. Обратно колело на всичко.

80

Ей ся

преди 2 години

...ще видите Що е то крадене! Бойко ще ви се види като света вода ненапита! Още малко. Март наближава.

79

Ч

преди 2 години

Стивън Хокинг казал, че човечеството ще трябва да напусне земята след 100 години. Ама това много т.ъпо, бе! Че то точно тогава магистрала Хемус тъкмо ще е завършена!

78

Дааа

преди 2 години

А ако нямаше критики, а само похвали - значи сте на грешен път!!! Да ти имам логиката!

77

bolbov

преди 2 години

На прав път сте,но за жалост не сте късметлии.Цялата планета е в криза трансформация.Няма да имате исторически успехи,но Тя Историята един ден ще каже:Те бяха правилните хора и за това Българияоще я има.

76

Ivan Asen 3

преди 2 години

Чакалите вият от глад,че не могат вече да крадат. Браво Кирчо, Браво Асене!!!На прав път сте!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Ако си тръгнал по грешен път и ти кажат че си на грешния път но продължаваш да си мислиш че си на прав път значи те чака катастрофа.

74

Анонимен

преди 2 години

Махай се ***,ще те изгоним с камъни,народът се чуди какво ще прави с летящи цени и несигурност

73

Анонимен

преди 2 години

Разбирам, че се радваш на герберския вой, но радваш ли, когато влезеш в магазина? А когато плащаш сметките за ток? А когато зареждаш колата с гориво? Тогава пак ли се радваш? Времето на чегърткане и разрушение мина. Вече трябва да се почва да се работи, да се решават проблеми и да се съзидава. В противен случай чегърткането няма значение, когато народът обеднява с всеки ден.

72

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, като си боядисваш косата поне си направи прав път по средата да ти викат хората Киро правия път!!! Мошениик! Ще докараш България до гражданска война, бе некадърниик!

71

Анонимен

преди 2 години

Правилния път - ток х 4, газ х 3, горива х 2, зелена дискриминация, война. Е тва е.