199

Даа!

преди 2 години

Радев започна промяната , и трябва да я завърши , за съжале и коджа ми ти , Бойко да не си мисли още че е Премиер , диагнозата му е вече факт !

198

Фактите !

преди 2 години

И още за Унгария ,... Орбан / Виктор е върнал над 2 млн. унгарци в Унгария , мотото на Орбан е : АЗ ИСКАМ НАРОДА МИ ДА ЖИВЕЕ ДОБРЕ / изказване пред ЕС / , така че ,... ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В УНГАРИЯ !Това го каза Георги Марков / от СДС , който е женен за унгарка и живее вече 15 г. в Унгария , пред ''ЕВРО-ДИКОВ'' ВЪВ 182 ЕПИЗОД ,.. ПРОВЕРЕТЕ !

197

Анонимен

преди 2 години

Всички освен Радев нищо не знаят.

196

Фактите !

преди 2 години

Щели сме да станем като Унгария !? Защо да не станем като Унгария ? ''Тоя'' тук където пише това , защо не прочете , КАК СЕ ЖИВЕЕ СЕГА В УНГАРИЯ !Аман от Бг-ц-ига-низирана пасмина !За сведение на посрещачите , в Унгария няма безработица , вече имат още 4 завода за БМВ , Мерцедес , СУЗУКИ , СУБАРУ ,... майчинството е 6 /шест / години , като за всяко родено дете , държавата дава 62 000 ЕВРА , а за семейства с над 3 деца и подарък от 6 -местен автомобил , търгуват с Русия , Китай и Корея , и ИЗНАСЯ

195

Фактите !

преди 2 години

До ВСС.. Не бре , Крим е на герб , питайте Баце !

194

кофти

преди 2 години

''Рационално решение'' ... това баш в България никогИ не може да стане !Та нали гл. Прокурор е НАЗНАЧИЛ тия които сега ще карате да гласуват против него !Има ли ЛОГИКА ???ЕСТЕСТВЕНО Е ЧЕ ЩОМ ГЕШЕВ СИ ЗАМИНЕ , ТО И ВСИЧКИ ОТ ВСС ЩЕ ГО ПОСЛЕДВАТ ''ДОБРОВОЛНО'' АКО НЕ , .... ТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

193

РЕЗИДЕНТ..

преди 2 години

съм АЗ..... самокрично....

192

МОРАЛНА НУЛА..

преди 2 години

съм АЗ....

191

Само питам...

преди 2 години

До том . Това да не ти е 1944г след 9 септември бе , к ......? Отново ли ще избивате невинни в 5часа сутринта.

190

ясно

преди 2 години

След като махнат Гешев, на бял кон идват Арабаджиеви, Баневи, Такита, Ковачевци и Божковци. Ще видите

189

безпартиен бай ганьо

преди 2 години

радев, прибирай си превратаджиите и се махай

188

айде пак

преди 2 години

АХАХАХАХХАХАА И за цените, инфлацията и дългът ли пак е виновен Борисов. Тоя докога ще го ползва това като оправдание за всичко ?

187

ДС/БКП е ТУК

преди 2 години

Преследва и тормози българите...

186

да попитам

преди 2 години

абе радеФ , що толко ви е страх от Гешев ?

185

4epa

преди 2 години

КАК ЕДИН БОЛЕН 4ОВЕК ЗА ВЛАСТ ДА САСИПЕ ЦЯЛА ДАРЖАВА - А СЕГА СЕ ОПИТВА ДА СЕ ИЗМАКНЕ НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МЕРИСАЛ !!!!!!!!!!!!!!

184

ВСС

преди 2 години

фигурант , кажи дали Крим е руски .

183

том

преди 2 години

Крайно време е да заиграе тоягата.Престъпници в бившата изпълнителна власт,престъпници в съдебната власт,престъпници в парламента-ГЕРБ и ДПС.Всичко това е от миналото.Крайно време е,както се казва"На змията да и се смаже главата".Не започнат ли арести,нищо няма да стане.

182

Илюминат

преди 2 години

Масонската ложа "Слънце" иска да вземе всички власти в държавата, по този начин да ги обедини в лицето на самодържеца Муню Узуню. Затва са празните дрънканици за "рационални решения";))), но тези дрънканици хич не са безобидни, защото са намеса на президенството в работите на Съдебната власт! Колкото до Гешев, той е консенсусът на ГЕРБ с ДПС;))) пресечната им тока, съюзът и съответно пресечната точка на масонските ложи, в които те членуват.

181

Анонимен

преди 2 години

Рдев смята, че само той може да взима правилните решения. Това е болестно състояние и е от години.

180

ПроСоТо

преди 2 години

Е, то не може всички да са оптимисти.....трябва и песимисти да има...