139

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Странно, в изброените от другаря Петков имена няма две, онова на лицето в Дубай , и другото , в Сърбия. "Ще направим списък от всички публикации с всички тези известни лица...", за никого не е писано повече отколкото за тези двамата, и никой не е завлякал повече пари, ама др. Петков вероятно не е чувал за тях. ...Тук е главната промяна.

138

Анонимен

преди 2 години

Мачкай тримата шишковци Кире! (Бойко Кюлчето, Прасето Пеевски и Цацаров). С теб сме срещу мафията

137

:)

преди 2 години

Коалицията ГЕРБ + ДПС става все по-ясна. Както е тръгнало Кирил Петков наистина ще бъде първия застанал срещу БГ мафията. Пожелавам му успех. И късмет! Тези *** Боко и Пеевски са готови на всичко!

136

Браво Кире

преди 2 години

"Челният сблъсък " , когато онова джудже Гешев НАХЛУ най-нагло в президентството с благословията на Боко еднокнижния , и затова Ви станаха главите меки ! Киро само ще ви довърши и опакова готови за склада !

135

ако обърнете

преди 2 години

внимание има един израз "спускане по снежните магистрали" за Кирчо, нали!! На бас че има нещо вярно!!

134

ВБЗ

преди 2 години

Започна да се оливаш Кире. Ставаш по-зле от предишният.

133

КОЙ Е УМНИЯТ..?

преди 2 години

КОЙ Е КРАСИВИЯТ...?...........ИМА РАЗЛИКА...

132

...

преди 2 години

Питах се кой им плаща на троловете за фалшивите коментари?Оказа се,че са храненици на тримата дебелаци...

131

страхотна атака!

преди 2 години

дали наистина тук плюещите съзнателно и грубо отричат факта,че след дългогодишното управление на герб не остана нито една работеща система,че всичко е прогнило и проядено от корупция и некадърност.Някак много лековата се приема,че новото управление започва да работи с една добра държавна машина,забравя се,че всяко действие на новата власт се саботира от недосмачканата змия,която продължава да съска и да пречи.Много е странно наистина точно Пеевски да се произнася за ролята на олигархията.

130

Анонимен

преди 2 години

Предния ни премиер беше простоват а този си е направо ***, пряко отражение на народа са и двамата, излезте навън и се огледайте - ако това ни е елита жална ни майка.

129

:(

преди 2 години

***, да сме единни и да защитим г-н Пеевски и да наплюем дружно Киро. Все пак Пеевски ни храни а Киро иска да сменя статуквото. Хубаво че Гешев пази иначе ще вземат и Доган да закачат:(

128

Хектор

преди 2 години

Щом падне тоя БЕК Гешефта, всички заминават за бора-бора , пъне се нещо, ама нема шанс, Кирето че го смота :)

127

БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА...

преди 2 години

КИРЕ Е ГОООООЛА ВОДА....ХА,ХА,ХАААА....РАШКОВ ГО ИЗПЪРЖИ И СЕГА СЕ КРИЕ...!

126

Олд

преди 2 години

Вече ми е ясно че *** ще хване бате Бойко за Киприя и ще го разведе.

125

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков като че ли е учил за рекламен агент, защото непрекъснато се държи точно като такъв - лъже безогледно, хвали се сам постоянно, агресивен е и упорит, дори когато е насяно, че не е прав. Сбъркал е мястото за изява, не става.

124

Анонимен

преди 2 години

Заплащането на прокурорите трябва да е според спечелените дела. Загубено дело минус 5000 от заплатата . Докато не им бръкнат в джоба няма да си вършат работата

123

Мама Тотка

преди 2 години

Доказателство е тотото,което спонсорираше дпс с отбивки за вожда.

122

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

КИРЕ , КВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ИМА ....ТА ДА ПИТА ГЛ. ПРОКУРОР ГЕШЕВ ЗА ДЕЛАТА..????!АКО Е САМО ИЗРЕЗКИ ОТ ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ .....ЗНАЧИ ВСЕКИ КЛОШАР МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДИЯ И ПРОКУРОР...ХА,ХА,ХААААААААААА....СЛЕД , КАТО ДАНС И МВР ДО ДНЕС НИЩО НЕ СА ДАЛИ , КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВА...!!!---САМО ПЛЮВКИ И НАДУВКИ ОТ ЧАШКОВ !

121

Анонимен

преди 2 години

Новата Мата Хари държала ръката на Киро по време на дебатите. Тази Линда сляпа ли е или е истина, че си пада по жени? Да не са тройка?

120

Ганди

преди 2 години

И Тръмп лъже,ама да са му взели милионите? дела,подкупи,подкупи,рекет дела и така поне едни 15- 20 години ,нищо че е Америка