99

Анонимен

преди 2 години

Гроб е ОПГ, а не партия! Колкото и да ви е мъчно, никога повече няма да помиришат власт! А главатарите им ще довършат жалкия си животец в килията!

98

Ghost

преди 2 години

Еми, Гешев е виновен, нали Радев?

97

Голям майтап

преди 2 години

Колкото е по-висока предавката, толкова по-малко харчи двигателят. Точно заради ниските предавки на които се движат автомобилите в градски условия, скача чувствително и разхода на гориво в града. А, и за да е по- чист въздуха ограничете скоростта в населените места, така че автомобилите да се движат само на първа и втора предавка и ще сътворите най-големия виц!

96

Кеш

преди 2 години

До ПрограмистЩом те успокоява тази мисъл, заспивай с нея. Лека нощ!

95

до 106

преди 2 години

Драги ми смехурко, доста работодатели осребряват коли на служителите си. Дали да хвърля едни 2000лв. месечно на вятъра или да ги използвам по предназначение?! Айде не се прави на умен. Бая икономически неизгодно е да изкараш 150 000 за кола. И аз мога да ги изкарам ей сега. Но няма смисъл. Ще изкарам едни 15 за първоначална вноска, ще си карам 2-3 години с 45% остатъчна стойност, връщам и взимам следващия модел. Капиш? 99% От новите автомобили са лизингови, защото ги карат икономически грамотни

94

Кеш

преди 2 години

Вие сте големи балъци да си купувате с лизинги и кредити, бе! Карате нови коли, хаха, ко карате бе, едно нищо. Аз като си харесах Е-класата, бум 150 хилки на масата като мъж, и с никакви лизинги, мазинги и такива простотии не се занимавам. Пък вие си карайте новите коли, собственост на банката.

93

Анонимен

преди 2 години

Всичко поскъпва двойно или тройно, но важното е ГЕРБ да не са на власт. Сега мизеруваме и студуваме , но някак си ни е харвардско, защото Кирчо и Кокорчо се грижат за това. Честито на другарите-чалгари, вие си го заслужавате.

92

до 98

преди 2 години

Съгласен. На всеки няколко години сменям колата и действително предишния ми модел от 2017-та нямаше нищо общо с новия. Просто светлинни години скок откъм всички системи. Затова и на жена ми взехме нов автомобил от среден клас, но флагман на марката. Повече си струва от което и да е на същата цена, но премиум марка на 5-6 години.

91

Българин007

преди 2 години

При Бойко такива унизителни статии нямаше, понеже нафтата беше 1.60лв, а газта 60ст.Поздрави!

90

Анонимен

преди 2 години

Всичко скача, ние не!

89

до 95 Даа!

преди 2 години

България никога не е била истински в ЕС. Точно както един либиец с шведски паспорт не е швед. Живее паралелен живот в гетото със себеподобни. Ние сме паралелен съюз - с паралелен начин на живот, паралелни зелени сертификати, тегли си ни към соца. Нашите ценности са ориенталски и не разбираме европейците, не резбираме техните ценности. Ние НЕ сме истинска част от ЕС, а само политичеки. Това е истината.

88

Да , ама не !

преди 2 години

До до 85 в Белорусия.. Да се изкихаш нещо за Унгария , запознай се с някои неща , Малчо !

87

до 89

преди 2 години

В интерес на истината имах подобна дилема. Дали нова кола за около 65-70000лв. или втора употреба, върната от лизинг. Една кола 2021-ва флагман на някоя средна марка няма нищо общо с екстри, сравнена с някой премиум автомобил на същата цена от 2016-та. Извинявам се, Мерцедес имат CD в модели 2017-та. Кой би го използвал?! Не и аз Просто след 2019-та нещата стават интересни и целия инфотеймънт, екстри, възможности изведнъж стават несравнимо по-добри с каквото и да е от преди няколко години.

86

П.К.

преди 2 години

-Бензин, дизел, газ, скачат...Световни, несветовни, проблемите се решават от тия с промените. И скачането на цените не са само за горивата. За най-важните и насъщните за живота на хората - тия на хранителните продукти, скочиха до небесата. Така че, тия, които дойдоха с големите обещания, да си влезат в ролята и да направят цените на всичко такива, каквито бяха преди тях. Очакваме с нетърпение това да направят.

85

питане !

преди 2 години

До Българин... УТОЧНЯВАЙ , че си ''българин'' от Столипиново или ФакултетУ.Не цапайте българското !

84

Даа!

преди 2 години

В България вече е СРАМНО да си в ЕС и НАТО , егати резултатите , все по-зле !!

83

до 85 в Белорусия

преди 2 години

Ми емигрирай там, както е толкова розово. Виж колко народ емигрираха, на никой даже впечатление ме му прави емиграцията вече. Но в Беларус ти ще изпъкнеш - като свински мде в рядка кал.

82

СОЛОМОН ПАСтИ

преди 2 години

До в Белорусия. Е ДА , АМА ТАМ СА КОМУНИСТИ .

81

до 79

преди 2 години

Един Мерцедес от Силвърстар за 80-90к лв. бива отвяван откъм екстри от всяка друга немска не премиум марка. Иначе казано- предпочитам да дам 100 000лв. за нов автомобил с 0 лихва, 40% остатъчна стойност, отколкото за някакъв премиум дарак на 200к км.. И това ти го казвам, като човек, който кара BMW 5 2021-ва. Втора ръка кола никога не бих взел. Жена ми има флагман на Опел 2022ра- еми много повече си струва от втора ръка BMW или MB... И това ти го казвам като човек с BMW :)

80

Култура ми Янков

преди 2 години

Същата работа ''българска'' , както и със санирането на жилищата .Нали ни убеждават че ''ако'' санираме жилищата си ще е по-евтино , е да ама не , защо !Защото , ВИЕ СИ САНИРАЙТЕ , А ''НИЕ'' ЩЕ ВДИГАМЕ ЦЕНИТЕ НА ТОКА И ПАРНОТО ....